Aux Petits Compagnons SPRL

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Aux Petits Compagnons SPRL
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Aux Petits Compagnons SPRL

Contactgegevens Aux Petits Compagnons SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aux Petits Compagnons SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aux Petits Compagnons SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Steenweg op Gent 405,1080, België

Telefoon (phone): 02 411 84 47 02 411 84 47

Fax (fax): 02 411 84 47 02 411 84 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aux Petits Compagnons SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aux Petits Compagnons SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aux Petits Compagnons SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aux Petits Compagnons SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aux Petits Compagnons SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aux Petits Compagnons SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aux Petits Compagnons SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aux Petits Compagnons SPRL
Products information Aux Petits Compagnons SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02564453125
Ondernemingsnummer: 4217620849
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Aux Petits Compagnons SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aux Petits Compagnons SPRL
(Get full report from official database of BE for Aux Petits Compagnons SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aux Petits Compagnons SPRL
Addition kinds of activities for Aux Petits Compagnons SPRL

354402. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
594899. Bagage- en lederwarenhuizen, nec | Luggage and leather goods stores, nec
32969902. Glaswol | Glass wool
34239925. Taxidermistische hulpmiddelen en uitrusting | Taxidermist tools and equipment
35850601. Ontvochtigers elektrische, behalve draagbare | Dehumidifiers electric, except portable
50780000. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
70110201. Ski lodge | Ski lodge

Werken bij Aux Petits Compagnons SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aux Petits Compagnons SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aux Petits Compagnons SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aux Petits Compagnons SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • Customer service inbound (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • Poetspersoneel: JOBSTUDENTEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio West- en Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een allround medewerker schoonmaak. We zijn op zoek naar verschillende jobstudenten. Dit wil zeggen dat je vervangingen doet van vaste medewerkers waarbij je algemene schoonmaaktaken uitvoert. (vb afnemen van stof, dweilen,... van burelen, sanitair en gemeenschappelijke ruimten). We zoeken mensen voor de volgende periodes: - laatste week juli ? 1e week augustus - ma, di, do, vrij: 6u-9u - 27/7 ? 15/08 - 6u-11u

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • Medewerker ijsbaan (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ICE SKATING CENTER MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Als medewerker ijsbaan staat u in voor het onderhoud op en rond de ijspiste, zowel binnen-als buiten. U zorgt voor de huurschaatsen en onderhoud van de kleedkamers. U bewaakt de kwaliteit van het ijs en neemt de nodige maatregelen iom de ijsbaanverantwoordelijke. U helpt onze schaatsers steeds zo goed mogelijk verder. Concreet : Dweilen van het ijs tussen de diverse schaatsgelegenheden Slijpen van schaatsen Onderhoud van kleedkamers, verhuur- en sanitaire ruimtes, technische ruimte en ruimte rond het gebouw.

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

  • kinderpsycholoog (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

  • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BRANDS Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

Zoek naar antwoorden van Aux Petits Compagnons SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Aux Petits Compagnons SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aux Petits Compagnons SPRL. Laat een reactie achter voor Aux Petits Compagnons SPRL. Aux Petits Compagnons SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aux Petits Compagnons SPRL. Leave a respond for Aux Petits Compagnons SPRL. Aux Petits Compagnons SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aux Petits Compagnons SPRL op de google maps. Adres en contacten Aux Petits Compagnons SPRL
Location of Aux Petits Compagnons SPRL on the google maps. Address and contacts of Aux Petits Compagnons SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Aux Petits Compagnons SPRL Aux Petits Compagnons SPRL: G.S.P. Construct SPRL | Young Gallery SPRL | Garage Gilbert NV | All-Wood Trading NV | Entertainment Management Consultants

Other related companies as Aux Petits Compagnons SPRL: G.S.P. Construct SPRL | Young Gallery SPRL | Garage Gilbert NV | All-Wood Trading NV | Entertainment Management Consultants

Aux Petits Compagnons SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Aux Petits Compagnons SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02564453125. Het bedrijf Aux Petits Compagnons SPRL bevindt zich op het adres: Steenweg op Gent 405,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 640,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Aux Petits Compagnons SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aux Petits Compagnons SPRL is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aux Petits Compagnons SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aux Petits Compagnons SPRL, openstaande posities, locatie van Aux Petits Compagnons SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aux Petits Compagnons SPRL is a company, that was registered 1991 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is Aux Petits Compagnons SPRL, company assigned to the tax number BE02564453125. The company Aux Petits Compagnons SPRL is located at the address: Steenweg op Gent 405,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 640,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Aux Petits Compagnons SPRL were not found.
The main activity of Aux Petits Compagnons SPRL is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Aux Petits Compagnons SPRL is not available. You also can look at reviews of Aux Petits Compagnons SPRL, open positions, location of Aux Petits Compagnons SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aux Petits Compagnons SPRL, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aux Petits Compagnons SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aux Petits Compagnons SPRL, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aux Petits Compagnons SPRL, employees, financial statistics.