Hunde Club Kelmis

Contactgegevens Hunde Club Kelmis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hunde Club Kelmis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hunde Club Kelmis

Regio (region): Kelmis1, België

Adres (address): Postfach 8,4720, België

Telefoon (phone): 087 63 21 24 087 63 21 24

Fax (fax): +32 (65) 467-99-19 +32 (65) 467-99-19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hunde Club Kelmis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hunde Club Kelmis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hunde Club Kelmis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hunde Club Kelmis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hunde Club Kelmis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hunde Club Kelmis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hunde Club Kelmis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hunde Club Kelmis
Products information Hunde Club Kelmis

BTW identificatienummer (tax): BE05653808593
Ondernemingsnummer: 6867523193
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Hunde Club Kelmis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hunde Club Kelmis
(Get full report from official database of BE for Hunde Club Kelmis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hunde Club Kelmis
Addition kinds of activities for Hunde Club Kelmis

229905. Jute en vlas textielproducten | Jute and flax textile products
349101. Automatische regel- en regelkleppen | Automatic regulating and control valves
14599900. Klei en aanverwante mineralen, nec, nec | Clay and related minerals, nec, nec
35310811. Rakes, land clearing: mechanisch | Rakes, land clearing: mechanical
36130303. Zekeringbevestigingen, elektrische stroom | Fuse mountings, electric power
51490804. Melk, ingeblikt of gedroogd | Milk, canned or dried

Werken bij Hunde Club Kelmis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hunde Club Kelmis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hunde Club Kelmis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hunde Club Kelmis. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

  • Declarant export m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizingen en logistiek Je bent als Declarant Export verantwoordelijk voor het zorgvuldig behandelen van algemene exportformaliteiten en bijhorende administratie binnen het gestelde tijdskader. Je schat de mogelijke problemen en valkuilen juist in Je geeft feedback aan klanten bij foutieve/ontbrekende info op opdrachten Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken en opvolgen van de importopdrachten, volgens de AEO-procedures Je bent je bewust van de financiële verwerking van de documenten

  • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

  • MECHANIEKER (HANDZAME)

    Regio: HANDZAME

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP (M/V) OUDENBURG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

  • Commercieel en punctueel administratief bediende M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SIJS bvba

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een commercieel en punctueel administratief bediende om onze back-office te versterken. Jouw taken: Je wordt verantwoordelijk voor de klantenadministratie - je volgt de dossiers van de klanten nauwgezet op, dit van A-Z: bestellingen, facturatie, leveringen en debiteurenopvolging. Hierbij heb je vooral telefonisch contact met de klanten. Onze klanten zijn professionele vakmensen (schilders, schrijnwerkers, aannemers, architecten, bouwondernemingen,...) en particulieren.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van Hunde Club Kelmis in sociale netwerken
Look for responds of Hunde Club Kelmis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hunde Club Kelmis. Laat een reactie achter voor Hunde Club Kelmis. Hunde Club Kelmis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hunde Club Kelmis. Leave a respond for Hunde Club Kelmis. Hunde Club Kelmis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hunde Club Kelmis op de google maps. Adres en contacten Hunde Club Kelmis
Location of Hunde Club Kelmis on the google maps. Address and contacts of Hunde Club Kelmis

Andere gerelateerde bedrijven als come Hunde Club Kelmis Hunde Club Kelmis: AUVIPARTNERS | Leasing J. Van Breda & Co NV | Mintjens & Zn BVBA | Ruys Juweliers | Alltronic C.V.B.

Other related companies as Hunde Club Kelmis: AUVIPARTNERS | Leasing J. Van Breda & Co NV | Mintjens & Zn BVBA | Ruys Juweliers | Alltronic C.V.B.

Hunde Club Kelmis is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Kelmis1, België. De volledige naam van het bedrijf is Hunde Club Kelmis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05653808593. Het bedrijf Hunde Club Kelmis bevindt zich op het adres: Postfach 8,4720. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Hunde Club Kelmis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hunde Club Kelmis is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hunde Club Kelmis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hunde Club Kelmis, openstaande posities, locatie van Hunde Club Kelmis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hunde Club Kelmis is a company, that was registered 2005 in Kelmis1 region, Belgium. Full name of company is Hunde Club Kelmis, company assigned to the tax number BE05653808593. The company Hunde Club Kelmis is located at the address: Postfach 8,4720. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Hunde Club Kelmis were not found.
The main activity of Hunde Club Kelmis is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hunde Club Kelmis is not available. You also can look at reviews of Hunde Club Kelmis, open positions, location of Hunde Club Kelmis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hunde Club Kelmis, Kelmis1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hunde Club Kelmis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hunde Club Kelmis, Kelmis1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hunde Club Kelmis, employees, financial statistics.