LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE
Private companiesPrimary Metal Industries • LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE

Contactgegevens LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE

Regio (region): Tournai (Gaurain-Ramecroix), België

Adres (address): Rue des Dimes 2,7530, België

Telefoon (phone): 069 54 92 37; 0475 23 82 99 069 54 92 37; 0475 23 82 99

Fax (fax): +32 (3) 930-22-83 +32 (3) 930-22-83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE
Products information LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE

BTW identificatienummer (tax): BE04158569335
Ondernemingsnummer: 1254608154
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 374,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE
(Get full report from official database of BE for LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE
Addition kinds of activities for LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE

9721. Internationale zaken | International affairs
653104. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals
30899907. Sluitingen, kunststoffen | Closures, plastics
35770201. Papierband (computer) apparatuur: stoten, lezers, enz. | Paper tape (computer) equipment: punches, readers, etc.
76991806. Grasmaaier reparatie winkel | Lawn mower repair shop

Werken bij LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Hef- en reachtruckchauffeur 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal logistiek bedrijf in Gent zijn wij op zoek naar hef- en reachtruckchauffeurs.

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • Operator metaal | Dagdienst | Regio: Hamont (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de metaalsector gelegen te Hamont zijn we op zoek naar een operator. Je bent technisch aangelegd en flexibel. Je zal tewerkgesteld worden in dagdienst.

  • Floor Manager 30u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLOOR MANAGER zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je bent als topverkoper het voorbeeld voor je collega?s en de drijvende kracht van de klantenservice in je winkel. Je onthaalt adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant maak je van elk bezoek een unieke shopping experience voor de klant. Verkopen is je passie. Je bent een topverkoper en je geeft graag je passie door aan je collega?s. Je leidt studenten en collega?s op in klantgerichtheid en klantenservice. Je bent daarenboven aangetrokken door alles wat met mode te maken heeft. Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega?s. Je helpt je collega sales advisors met hun werkpunten en je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer. Je bent een echte teamplayer. Je houdt ervan om steeds alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzetnps...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je volgt de cijfers mee op en implementeert acties van het management om de targets te behalen. Je bent mee verantwoordelijke voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel

  • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

    Regio: PIETREBAIS

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Bijlesgever fysica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Junior HR Assistent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VERSELE LAGA

    Type: Vaste Job

    Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

  • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VIPPERS.BE

    Type: Werfreserve

    Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE in sociale netwerken
Look for responds of LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE. Laat een reactie achter voor LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE. LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE. Leave a respond for LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE. LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE op de google maps. Adres en contacten LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE
Location of LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE on the google maps. Address and contacts of LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE

Andere gerelateerde bedrijven als come LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE: Rodemar NV | Scania Belgium NV | Bouwwerken Wymeersch Erich en Compagnie N.V. | LINEA STORE SCRL | Van Gastel N.V.

Other related companies as LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE: Rodemar NV | Scania Belgium NV | Bouwwerken Wymeersch Erich en Compagnie N.V. | LINEA STORE SCRL | Van Gastel N.V.

LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Tournai (Gaurain-Ramecroix), België. De volledige naam van het bedrijf is LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04158569335. Het bedrijf LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE bevindt zich op het adres: Rue des Dimes 2,7530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 374,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE, openstaande posities, locatie van LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE is a company, that was registered 2003 in Tournai (Gaurain-Ramecroix) region, Belgium. Full name of company is LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE, company assigned to the tax number BE04158569335. The company LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE is located at the address: Rue des Dimes 2,7530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 374,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE were not found.
The main activity of LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE is not available. You also can look at reviews of LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE, open positions, location of LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE, Tournai (Gaurain-Ramecroix): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE, Tournai (Gaurain-Ramecroix): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES SHAR-PEI DE LA BAMBUSERAIE, employees, financial statistics.