DUN & BRADSTREET BELGIUM

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • DUN & BRADSTREET BELGIUM
Private companiesHealth Services • DUN & BRADSTREET BELGIUM

Contactgegevens DUN & BRADSTREET BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUN & BRADSTREET BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUN & BRADSTREET BELGIUM

Regio (region): Machelen (Diegem), België

Adres (address): Jan Emiel Mommaertslaan 22D,1831, België

Telefoon (phone): 02 481 81 73 02 481 81 73

Fax (fax): +32 (61) 288-38-90 +32 (61) 288-38-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUN & BRADSTREET BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUN & BRADSTREET BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUN & BRADSTREET BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUN & BRADSTREET BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUN & BRADSTREET BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUN & BRADSTREET BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUN & BRADSTREET BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUN & BRADSTREET BELGIUM
Products information DUN & BRADSTREET BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE06647521972
Ondernemingsnummer: 3029449462
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DUN & BRADSTREET BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUN & BRADSTREET BELGIUM
(Get full report from official database of BE for DUN & BRADSTREET BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUN & BRADSTREET BELGIUM
Addition kinds of activities for DUN & BRADSTREET BELGIUM

286504. Teer, koolteer, en aanverwante chemicaliën | Tar, coal tar, and related chemicals
362199. Motoren en generatoren, nec | Motors and generators, nec
635102. Fidelity verzekering | Fidelity insurance
17619904. Siding aannemer | Siding contractor
30899919. Sponzen, kunststoffen | Sponges, plastics
34979903. Folie, gelamineerd op papier of andere materialen | Foil, laminated to paper or other materials
37959902. Gespecialiseerde tankcomponenten, militair | Specialized tank components, military
44939903. Jachthavens | Yacht basins
73891303. Bondsperson | Bondsperson

Werken bij DUN & BRADSTREET BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUN & BRADSTREET BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUN & BRADSTREET BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUN & BRADSTREET BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Asse zijn we momenteel op zoek naar een planner M/V. Je voornaamste taken zijn: - Dispatching van technische interventies; - Orderverwerking en facturatie; - Telefonisch onthaal; - Planning opmaken.

  • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

  • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Brakel - Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CABO

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van DUN & BRADSTREET BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of DUN & BRADSTREET BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUN & BRADSTREET BELGIUM. Laat een reactie achter voor DUN & BRADSTREET BELGIUM. DUN & BRADSTREET BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUN & BRADSTREET BELGIUM. Leave a respond for DUN & BRADSTREET BELGIUM. DUN & BRADSTREET BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUN & BRADSTREET BELGIUM op de google maps. Adres en contacten DUN & BRADSTREET BELGIUM
Location of DUN & BRADSTREET BELGIUM on the google maps. Address and contacts of DUN & BRADSTREET BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come DUN & BRADSTREET BELGIUM DUN & BRADSTREET BELGIUM: Snoep- & Horecacenter Lingier BVBA | Kiezebrink België | Merlin Air Trade | Brands A | Laboratoria Wolfs N.V.

Other related companies as DUN & BRADSTREET BELGIUM: Snoep- & Horecacenter Lingier BVBA | Kiezebrink België | Merlin Air Trade | Brands A | Laboratoria Wolfs N.V.

DUN & BRADSTREET BELGIUM is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Machelen (Diegem), België. De volledige naam van het bedrijf is DUN & BRADSTREET BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06647521972. Het bedrijf DUN & BRADSTREET BELGIUM bevindt zich op het adres: Jan Emiel Mommaertslaan 22D,1831. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 297,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DUN & BRADSTREET BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUN & BRADSTREET BELGIUM is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUN & BRADSTREET BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUN & BRADSTREET BELGIUM, openstaande posities, locatie van DUN & BRADSTREET BELGIUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DUN & BRADSTREET BELGIUM is a company, that was registered 2000 in Machelen (Diegem) region, Belgium. Full name of company is DUN & BRADSTREET BELGIUM, company assigned to the tax number BE06647521972. The company DUN & BRADSTREET BELGIUM is located at the address: Jan Emiel Mommaertslaan 22D,1831. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 297,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DUN & BRADSTREET BELGIUM were not found.
The main activity of DUN & BRADSTREET BELGIUM is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DUN & BRADSTREET BELGIUM is not available. You also can look at reviews of DUN & BRADSTREET BELGIUM, open positions, location of DUN & BRADSTREET BELGIUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUN & BRADSTREET BELGIUM, Machelen (Diegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUN & BRADSTREET BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUN & BRADSTREET BELGIUM, Machelen (Diegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUN & BRADSTREET BELGIUM, employees, financial statistics.