BARROIS & Zoon (CORDERIE)

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • BARROIS & Zoon (CORDERIE)
Private companiesAmusement and Recreation Services • BARROIS & Zoon (CORDERIE)

Contactgegevens BARROIS & Zoon (CORDERIE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BARROIS & Zoon (CORDERIE): address, phone, fax, email, website, opening hours

BARROIS & Zoon (CORDERIE)

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Manchesterstraat 46-48,1080, België

Telefoon (phone): 02 410 14 12; 02 410 88 26 02 410 14 12; 02 410 88 26

Fax (fax): 02 410 01 69 02 410 01 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BARROIS & Zoon (CORDERIE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BARROIS & Zoon (CORDERIE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BARROIS & Zoon (CORDERIE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BARROIS & Zoon (CORDERIE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BARROIS & Zoon (CORDERIE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BARROIS & Zoon (CORDERIE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BARROIS & Zoon (CORDERIE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BARROIS & Zoon (CORDERIE)
Products information BARROIS & Zoon (CORDERIE)

BTW identificatienummer (tax): BE09425415039
Ondernemingsnummer: 1643524169
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BARROIS & Zoon (CORDERIE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BARROIS & Zoon (CORDERIE)
(Get full report from official database of BE for BARROIS & Zoon (CORDERIE))

Aanvulling soorten activiteiten voor BARROIS & Zoon (CORDERIE)
Addition kinds of activities for BARROIS & Zoon (CORDERIE)

562199. Vrouwenkleding winkels, nec | Women's clothing stores, nec
729905. Facility verhuur en feestplanning diensten | Facility rental and party planning services
01319901. Cottonseed boerderij | Cottonseed farm
34999911. Fonteinen (behalve drinken), metaal | Fountains (except drinking), metal
38260108. Polarigrafische apparatuur | Polarigraphic equipment

Werken bij BARROIS & Zoon (CORDERIE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BARROIS & Zoon (CORDERIE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BARROIS & Zoon (CORDERIE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BARROIS & Zoon (CORDERIE). Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Sanitair installateur - Dienst na verkoop (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Koekelare zijn wij op zoek naar een technieker dienst na verkoop.

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterke firma in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een operator/machinebedienaar om te werken in 3 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de machines ( geen programmatie ).

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Student bakkerij (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een warme bakkerij in Kinrooi zijn we op zoek naar studenten die op zondag kunnen werken.  Als student sta je zowel voor in de winkel als achter in de bakkerij, mogelijke taken zijn:  Bediening van klanten  Kassa Opruimen Afwerken van de patisserie 

  • studenten inkomende telefonie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

  • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

  • STAGAIR(E) Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdevelopment. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdeveloper. Als stagiair webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

  • zaalmedewerker - flexijob/student (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Flexijob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

Zoek naar antwoorden van BARROIS & Zoon (CORDERIE) in sociale netwerken
Look for responds of BARROIS & Zoon (CORDERIE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BARROIS & Zoon (CORDERIE). Laat een reactie achter voor BARROIS & Zoon (CORDERIE). BARROIS & Zoon (CORDERIE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BARROIS & Zoon (CORDERIE). Leave a respond for BARROIS & Zoon (CORDERIE). BARROIS & Zoon (CORDERIE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BARROIS & Zoon (CORDERIE) op de google maps. Adres en contacten BARROIS & Zoon (CORDERIE)
Location of BARROIS & Zoon (CORDERIE) on the google maps. Address and contacts of BARROIS & Zoon (CORDERIE)

Andere gerelateerde bedrijven als come BARROIS & Zoon (CORDERIE) BARROIS & Zoon (CORDERIE): Cofigest | GARAGE REPARTOUT | Olympia NV | ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA | Molenberglaan 1a

Other related companies as BARROIS & Zoon (CORDERIE): Cofigest | GARAGE REPARTOUT | Olympia NV | ARTWORK-STUDIO V D BEMPT BVBA | Molenberglaan 1a

BARROIS & Zoon (CORDERIE) is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is BARROIS & Zoon (CORDERIE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09425415039. Het bedrijf BARROIS & Zoon (CORDERIE) bevindt zich op het adres: Manchesterstraat 46-48,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 483,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BARROIS & Zoon (CORDERIE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BARROIS & Zoon (CORDERIE) is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BARROIS & Zoon (CORDERIE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BARROIS & Zoon (CORDERIE), openstaande posities, locatie van BARROIS & Zoon (CORDERIE) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BARROIS & Zoon (CORDERIE) is a company, that was registered 2007 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is BARROIS & Zoon (CORDERIE), company assigned to the tax number BE09425415039. The company BARROIS & Zoon (CORDERIE) is located at the address: Manchesterstraat 46-48,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 483,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BARROIS & Zoon (CORDERIE) were not found.
The main activity of BARROIS & Zoon (CORDERIE) is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BARROIS & Zoon (CORDERIE) is not available. You also can look at reviews of BARROIS & Zoon (CORDERIE), open positions, location of BARROIS & Zoon (CORDERIE) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BARROIS & Zoon (CORDERIE), Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BARROIS & Zoon (CORDERIE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BARROIS & Zoon (CORDERIE), Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BARROIS & Zoon (CORDERIE), employees, financial statistics.