TECHNICS-FISSETTE

Contactgegevens TECHNICS-FISSETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHNICS-FISSETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHNICS-FISSETTE

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Féronstrée 100,4000, België

Telefoon (phone): 04 222 15 96 04 222 15 96

Fax (fax): 04 223 26 72 04 223 26 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHNICS-FISSETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHNICS-FISSETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHNICS-FISSETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHNICS-FISSETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHNICS-FISSETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHNICS-FISSETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHNICS-FISSETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHNICS-FISSETTE
Products information TECHNICS-FISSETTE

BTW identificatienummer (tax): BE07639862060
Ondernemingsnummer: 6435485839
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 816,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in TECHNICS-FISSETTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHNICS-FISSETTE
(Get full report from official database of BE for TECHNICS-FISSETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHNICS-FISSETTE
Addition kinds of activities for TECHNICS-FISSETTE

22960000. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
28210203. Elastomeren, nonvulcanizable (plastics) | Elastomers, nonvulcanizable (plastics)
28920215. Pentaerythritol tetranitraat, petn | Pentaerythritol tetranitrate, petn
33129906. Ijzer- en staalproducten, warmgewalst | Iron and steel products, hot-rolled
38450112. Gastroscopen, electromedical | Gastroscopes, electromedical
54619908. zoute krakelingen | Pretzels
56619903. Laarzen van mannen | Men's boots
79991122. Zwemmen instructie | Swimming instruction

Werken bij TECHNICS-FISSETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHNICS-FISSETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHNICS-FISSETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHNICS-FISSETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

    Regio: SEMMERZAKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

  • Laserbedienaar (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedienen van vlakbedlasser/pons-lasser is je taak. Je maakt deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor een optimale bezetting. Je belaadt de machines, je selecteert en activeert de programma’s en zorgt voor de verwijdering van de geproduceerde producten. De interne opleiding bedienaar is voorzien. U werkt in 2-ploegen : Vroege: maandag tot en met vrijdag 5.30 – 14u Late: maandag tot en met donderdag 14 – 23.30u en vrijdag van 14 – 18u

  • Administratief bouwkundig bediende (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende met affintiteit in de bouw. Verantwoordelijkheden: Verwerken van dossiers Offertes indienen, aanpassen, finaliseren en bezorgen aan onze klant Bestellen van de nodige materialen Je bent het aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen Trefwoorden: bouw, administratie, bouwkunde, technisch,

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Stabroek - Hoevenen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Student Synergie | Beveren | 1-2 dagen per week (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Beveren zijn wij op zoek naar een vlotte student die een breedtakenpakket wil uitvoeren. Dit bestaat onder andere uit: Telefonische screening van de kandidaten en inplannen voor afspraken. Kandidaten/studenten inschrijven. Up-to-date houden van de website. Ondersteuning bieden op administratief vlak.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Brecht - Hoogstraten. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Hoogstraten-Brecht woonachtig zijn.

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Harvey Nash - Software Engineer for Junior Graduate (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description   Successful engineers in our team will have strong problem solving, design, coding and debugging skills, drive for execution and results, while delivering quality software. We value passion, creativity, agility, accountability and the desire to learn new technical areas. You will be an important part of our team of highly motivated and talented individuals and this is a great opportunity to challenge yourself, grow your career and influence the next generation of mid-office applications.     What you'll do Build the next generation of mid-office applications As an experimented developer, bring us your expertise, your motivation and your commitment Come to manage major projects, express your technical leadership and propose solutions to become a key element and a functional reference Define user requirements for development of new or improvement of existing software solutions Design technical solutions and perform feasibility studies Propose viable technical solutions to Product Management and/or users for validation Model, design and implement databases as necessary Develop software according to the company's standards Conduct unit, package and performance tests of the software and ensure a level of quality in line with the company guidelines Participate in the validation / acceptance phase of the product cycle ensuring the fine-tuning necessary to finalize the product Produce software documentation necessary for the application and issue it to the requesting departments Support the end user in the Production phase by debugging existing software solutions in response to Problem Tracking Records (PTR) and Change Requests (CR) issued from Product Management or Product Definition   Profile Multicultural approach Pro-activity, sense of initiative, autonomy Change management and Flexibility Information gathering Communication English fluent   Required Skills Master degree in Computer Science Unix, Linux Experienced in Object Oriented Programming Language C++, Java, Angular, c# knowledge or willingness to learn Progress 4GL knowledge is a plus (depending on the project) Design-patterns Database modeling and database optimization techniques Oracle knowledge is a plus Progress DB knowledge is a plus (depending on the project) Knowledge of distributed development and service oriented architecture Profound understanding of non-functional requirements   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

Zoek naar antwoorden van TECHNICS-FISSETTE in sociale netwerken
Look for responds of TECHNICS-FISSETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHNICS-FISSETTE. Laat een reactie achter voor TECHNICS-FISSETTE. TECHNICS-FISSETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHNICS-FISSETTE. Leave a respond for TECHNICS-FISSETTE. TECHNICS-FISSETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHNICS-FISSETTE op de google maps. Adres en contacten TECHNICS-FISSETTE
Location of TECHNICS-FISSETTE on the google maps. Address and contacts of TECHNICS-FISSETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHNICS-FISSETTE TECHNICS-FISSETTE: Blue Art SPRL | Bouge Services | Centrum voor Nascholing | M & S Professional Team SA | Eccent

Other related companies as TECHNICS-FISSETTE: Blue Art SPRL | Bouge Services | Centrum voor Nascholing | M & S Professional Team SA | Eccent

TECHNICS-FISSETTE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHNICS-FISSETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07639862060. Het bedrijf TECHNICS-FISSETTE bevindt zich op het adres: Féronstrée 100,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 816,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in TECHNICS-FISSETTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TECHNICS-FISSETTE is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHNICS-FISSETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHNICS-FISSETTE, openstaande posities, locatie van TECHNICS-FISSETTE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TECHNICS-FISSETTE is a company, that was registered 1997 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is TECHNICS-FISSETTE, company assigned to the tax number BE07639862060. The company TECHNICS-FISSETTE is located at the address: Féronstrée 100,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 816,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in TECHNICS-FISSETTE were not found.
The main activity of TECHNICS-FISSETTE is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHNICS-FISSETTE is not available. You also can look at reviews of TECHNICS-FISSETTE, open positions, location of TECHNICS-FISSETTE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHNICS-FISSETTE, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHNICS-FISSETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHNICS-FISSETTE, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHNICS-FISSETTE, employees, financial statistics.