T&D HIFI-SOUND & LIGHT

Contactgegevens T&D HIFI-SOUND & LIGHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T&D HIFI-SOUND & LIGHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

T&D HIFI-SOUND & LIGHT

Regio (region): Sint-Truiden, België

Adres (address): Stapelstraat 21,3800, België

Telefoon (phone): 011 58 93 22 011 58 93 22

Fax (fax): +32 (57) 436-47-58 +32 (57) 436-47-58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T&D HIFI-SOUND & LIGHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T&D HIFI-SOUND & LIGHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T&D HIFI-SOUND & LIGHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T&D HIFI-SOUND & LIGHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T&D HIFI-SOUND & LIGHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T&D HIFI-SOUND & LIGHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T&D HIFI-SOUND & LIGHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T&D HIFI-SOUND & LIGHT
Products information T&D HIFI-SOUND & LIGHT

BTW identificatienummer (tax): BE08339965820
Ondernemingsnummer: 3388153076
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 342,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in T&D HIFI-SOUND & LIGHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T&D HIFI-SOUND & LIGHT
(Get full report from official database of BE for T&D HIFI-SOUND & LIGHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor T&D HIFI-SOUND & LIGHT
Addition kinds of activities for T&D HIFI-SOUND & LIGHT

3641. Elektrische lampen | Electric lamps
503202. Pleistermaterialen | Plastering materials
01810201. Bloemistengroenten, geteeld: groei van | Florists' greens, cultivated: growing of
20529902. Koekjes, droog | Biscuits, dry
30520104. Brandslang, rubber | Fire hose, rubber
39990202. Kombinaties, behalve hard rubber | Combs, except hard rubber
59999902. Veilingzalen (algemene koopwaar) | Auction rooms (general merchandise)
82110103. Katholieke junior middelbare school | Catholic junior high school

Werken bij T&D HIFI-SOUND & LIGHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T&D HIFI-SOUND & LIGHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T&D HIFI-SOUND & LIGHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T&D HIFI-SOUND & LIGHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door de wereld van techniek, metaal en technologie ? Wil jij graag verder groeien en streef jij ernaar een expert te worden in jouw vakgebied? Lees dan vooral verder.

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

  • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zonhoven en omgeving

  • interieurverzorgster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MARYS

    Type: Dienstenchequebaan

    poetsen, strijken bij particuliere klanten thuis met dienstencheques

  • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

  • Student(e) horeca nachtpost 18+ - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar studenten (18+) voor in het weekend mee te helpen. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van T&D HIFI-SOUND & LIGHT in sociale netwerken
Look for responds of T&D HIFI-SOUND & LIGHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor T&D HIFI-SOUND & LIGHT. Laat een reactie achter voor T&D HIFI-SOUND & LIGHT. T&D HIFI-SOUND & LIGHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T&D HIFI-SOUND & LIGHT. Leave a respond for T&D HIFI-SOUND & LIGHT. T&D HIFI-SOUND & LIGHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T&D HIFI-SOUND & LIGHT op de google maps. Adres en contacten T&D HIFI-SOUND & LIGHT
Location of T&D HIFI-SOUND & LIGHT on the google maps. Address and contacts of T&D HIFI-SOUND & LIGHT

Andere gerelateerde bedrijven als come T&D HIFI-SOUND & LIGHT T&D HIFI-SOUND & LIGHT: Coriotech NV | Marine Technical Services | Baltimore Aircoil-Balticare | Apco SA | CENTRE GRAVURE IMAGE IMPRIME ASBL

Other related companies as T&D HIFI-SOUND & LIGHT: Coriotech NV | Marine Technical Services | Baltimore Aircoil-Balticare | Apco SA | CENTRE GRAVURE IMAGE IMPRIME ASBL

T&D HIFI-SOUND & LIGHT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Sint-Truiden, België. De volledige naam van het bedrijf is T&D HIFI-SOUND & LIGHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08339965820. Het bedrijf T&D HIFI-SOUND & LIGHT bevindt zich op het adres: Stapelstraat 21,3800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 342,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in T&D HIFI-SOUND & LIGHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van T&D HIFI-SOUND & LIGHT is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T&D HIFI-SOUND & LIGHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T&D HIFI-SOUND & LIGHT, openstaande posities, locatie van T&D HIFI-SOUND & LIGHT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

T&D HIFI-SOUND & LIGHT is a company, that was registered 1990 in Sint-Truiden region, Belgium. Full name of company is T&D HIFI-SOUND & LIGHT, company assigned to the tax number BE08339965820. The company T&D HIFI-SOUND & LIGHT is located at the address: Stapelstraat 21,3800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 342,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in T&D HIFI-SOUND & LIGHT were not found.
The main activity of T&D HIFI-SOUND & LIGHT is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of T&D HIFI-SOUND & LIGHT is not available. You also can look at reviews of T&D HIFI-SOUND & LIGHT, open positions, location of T&D HIFI-SOUND & LIGHT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over T&D HIFI-SOUND & LIGHT, Sint-Truiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T&D HIFI-SOUND & LIGHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T&D HIFI-SOUND & LIGHT, Sint-Truiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T&D HIFI-SOUND & LIGHT, employees, financial statistics.