RADIO-SERVICE SPRL

Contactgegevens RADIO-SERVICE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RADIO-SERVICE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RADIO-SERVICE SPRL

Regio (region): Seraing, België

Adres (address): Rue de la Banque 21,4100, België

Telefoon (phone): 04 337 30 36; 04 337 91 40 04 337 30 36; 04 337 91 40

Fax (fax): 04 338 26 05 04 338 26 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RADIO-SERVICE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RADIO-SERVICE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RADIO-SERVICE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RADIO-SERVICE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RADIO-SERVICE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RADIO-SERVICE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RADIO-SERVICE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RADIO-SERVICE SPRL
Products information RADIO-SERVICE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01381500244
Ondernemingsnummer: 7294067382
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in RADIO-SERVICE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RADIO-SERVICE SPRL
(Get full report from official database of BE for RADIO-SERVICE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RADIO-SERVICE SPRL
Addition kinds of activities for RADIO-SERVICE SPRL

523103. Muurbedekkingen | Wallcoverings
39449906. Dollhouses en meubels | Dollhouses and furniture
50329902. Baksteen, behalve vuurvast | Brick, except refractory
50630219. Tijdschakelaars | Time switches
51590503. Pinda's (bulk), ongeroerd | Peanuts (bulk), unroasted
91110403. Uitvoerende kantoren, provincie overheid | Executive offices, county government

Werken bij RADIO-SERVICE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RADIO-SERVICE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RADIO-SERVICE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RADIO-SERVICE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur G en C of CE (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in aanhangwagens voor landbouw, industrie en transport zijn wij opzoek naar een chauffeur G en C of CE. Je staat in voor het vervoeren van de aanhangwagens van en naar de keuring of de spuiterij (Poperinge/Roeselare)

  • Bordenbouwer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bordenbouwer sta je in voor: - montage van elektrische borden - het samenbouwen van de kast of kastengroep - montage van alle onderdelen aan de hand van een plan - het bedraden van alle onderdelen - af en toe aanpassingen uitvoeren op locatie bij diverse klanten

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • Productie Verantwoordelijke (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een Productieleider.  Je bent verantwoordelijk voor de productie.  Je zal instaan voor het opstellen van de productieplanning. Je zal instaan voor het optimaliseren van de werkposten. 

  • Vastgoedadviseur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je investeert je tijd hoofdzakelijk in het uitbreiden van je klantenbestand. Dit doe je door toekomstige klanten onvoorwaardelijk te adviseren onder meer door een eerlijke en correcte schatting te doen van hun woning. Je overige tijd besteed je aan het begeleiden van potentiële kopers en de algemene opvolging van je klantendossiers.

  • Gérant in de verzorgingssector - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden : U staat garant voor een goede service die verleend wordt aan het cliënteel. Samen met uw team geeft U raad aan de klant over het product dat het best bij hem/haar past en begrijpt de behoeften van de klant. U stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen en te behouden. U vergroot uw kennis door U te verdiepen in het productengamma. U verzekert de bevoorrading van de winkel. U organiseert het werk van het verkoopsteam en plant de uren in. U zorgt voor een blijvende motivatie van het team. Als kassabediende houdt u zich bezig met de klantenbetalingen. U houdt van kwaliteit en zorgt dat uw afdeling ordelijk en aantrekkelijk is. Samen met uw team de vooropgestelde doelstellingen behalen.

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Opglabbeek en omgeving

  • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

Zoek naar antwoorden van RADIO-SERVICE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of RADIO-SERVICE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RADIO-SERVICE SPRL. Laat een reactie achter voor RADIO-SERVICE SPRL. RADIO-SERVICE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RADIO-SERVICE SPRL. Leave a respond for RADIO-SERVICE SPRL. RADIO-SERVICE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RADIO-SERVICE SPRL op de google maps. Adres en contacten RADIO-SERVICE SPRL
Location of RADIO-SERVICE SPRL on the google maps. Address and contacts of RADIO-SERVICE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come RADIO-SERVICE SPRL RADIO-SERVICE SPRL: ASSOCIATION NATIONALE DES PATRONS ELECTRICIENS DE BELGIQUE-A.N.P.E.B. | Copy Service Repro BVBA | Ventimec BVBA | Hillebrant Cabins B.V.B.A. | BaseLabs

Other related companies as RADIO-SERVICE SPRL: ASSOCIATION NATIONALE DES PATRONS ELECTRICIENS DE BELGIQUE-A.N.P.E.B. | Copy Service Repro BVBA | Ventimec BVBA | Hillebrant Cabins B.V.B.A. | BaseLabs

RADIO-SERVICE SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Seraing, België. De volledige naam van het bedrijf is RADIO-SERVICE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01381500244. Het bedrijf RADIO-SERVICE SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Banque 21,4100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in RADIO-SERVICE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RADIO-SERVICE SPRL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RADIO-SERVICE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RADIO-SERVICE SPRL, openstaande posities, locatie van RADIO-SERVICE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RADIO-SERVICE SPRL is a company, that was registered 1995 in Seraing region, Belgium. Full name of company is RADIO-SERVICE SPRL, company assigned to the tax number BE01381500244. The company RADIO-SERVICE SPRL is located at the address: Rue de la Banque 21,4100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 171,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in RADIO-SERVICE SPRL were not found.
The main activity of RADIO-SERVICE SPRL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RADIO-SERVICE SPRL is not available. You also can look at reviews of RADIO-SERVICE SPRL, open positions, location of RADIO-SERVICE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RADIO-SERVICE SPRL, Seraing: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RADIO-SERVICE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RADIO-SERVICE SPRL, Seraing: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RADIO-SERVICE SPRL, employees, financial statistics.