Music Planet

Contactgegevens Music Planet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Music Planet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Music Planet

Regio (region): Herk-de-Stad, België

Adres (address): Diestsestraat 5,3540, België

Telefoon (phone): 013 55 57 60; 0475 83 28 66 013 55 57 60; 0475 83 28 66

Fax (fax): 013 55 57 60 013 55 57 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Music Planet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Music Planet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Music Planet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Music Planet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Music Planet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Music Planet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Music Planet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Music Planet
Products information Music Planet

BTW identificatienummer (tax): BE09250183105
Ondernemingsnummer: 7991973876
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Music Planet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Music Planet
(Get full report from official database of BE for Music Planet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Music Planet
Addition kinds of activities for Music Planet

22210412. Vinal breedgeweven stoffen | Vinal broadwoven fabrics
34290103. Deuropenings- en sluitapparatuur, behalve elektrisch | Door opening and closing devices, except electrical
34520100. Pins | Pins
35529901. Creels, textielmachines | Creels, textile machinery
36630109. Radio ontvanger netwerken | Radio receiver networks
56999906. regenjassen | Raincoats

Werken bij Music Planet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Music Planet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Music Planet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Music Planet. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • Elektronica tester m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

  • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

  • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • DRINGEND GEZOCHT: Student met interesse in mode regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

  • Splendit - Functional Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

  • Industrieel Reiniger - deeltijds en/of flexi-job (namiddag) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Flexijob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Industrieel Reiniger (deeltijds). Heb je interesse om met een flexi-job contract aan de slag te gaan? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van +/- 17u (bespreekbaar) tot +/- 20u30? Reageer dan vlug op deze vacature! Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de productieruimtes. Wanneer de productie ten einde is sta je in voor het onderhoud en de reiniging van de verschillende werkplaatsen en materieel. Om dit te bekomen gebruik je verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.

Zoek naar antwoorden van Music Planet in sociale netwerken
Look for responds of Music Planet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Music Planet. Laat een reactie achter voor Music Planet. Music Planet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Music Planet. Leave a respond for Music Planet. Music Planet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Music Planet op de google maps. Adres en contacten Music Planet
Location of Music Planet on the google maps. Address and contacts of Music Planet

Andere gerelateerde bedrijven als come Music Planet Music Planet: Hollange J & Boelpaepe Luc | Bureau Biolley | Artegra SPRL | Miroiterie de la Meuse SA | Van Hemelrijk P. N.V.

Other related companies as Music Planet: Hollange J & Boelpaepe Luc | Bureau Biolley | Artegra SPRL | Miroiterie de la Meuse SA | Van Hemelrijk P. N.V.

Music Planet is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Herk-de-Stad, België. De volledige naam van het bedrijf is Music Planet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09250183105. Het bedrijf Music Planet bevindt zich op het adres: Diestsestraat 5,3540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Music Planet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Music Planet is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Music Planet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Music Planet, openstaande posities, locatie van Music Planet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Music Planet is a company, that was registered 2018 in Herk-de-Stad region, Belgium. Full name of company is Music Planet, company assigned to the tax number BE09250183105. The company Music Planet is located at the address: Diestsestraat 5,3540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Music Planet were not found.
The main activity of Music Planet is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Music Planet is not available. You also can look at reviews of Music Planet, open positions, location of Music Planet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Music Planet, Herk-de-Stad: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Music Planet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Music Planet, Herk-de-Stad: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Music Planet, employees, financial statistics.