GHIJSENS HIFI BVBA

Contactgegevens GHIJSENS HIFI BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GHIJSENS HIFI BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GHIJSENS HIFI BVBA

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Sint-Truidersteenweg 12-14,3500, België

Telefoon (phone): 02 736 85 30; 011 22 96 59 02 736 85 30; 011 22 96 59

Fax (fax): 011 22 95 71 011 22 95 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GHIJSENS HIFI BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GHIJSENS HIFI BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GHIJSENS HIFI BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GHIJSENS HIFI BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GHIJSENS HIFI BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GHIJSENS HIFI BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GHIJSENS HIFI BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GHIJSENS HIFI BVBA
Products information GHIJSENS HIFI BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09015625000
Ondernemingsnummer: 3285980224
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 388,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in GHIJSENS HIFI BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GHIJSENS HIFI BVBA
(Get full report from official database of BE for GHIJSENS HIFI BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GHIJSENS HIFI BVBA
Addition kinds of activities for GHIJSENS HIFI BVBA

4513. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
26749900. Tassen: Niet-bekleed papier en Multiwall, Nec | Bags: uncoated paper and multiwall, nec
35549908. Schuurpapier productie machines | Sandpaper manufacturing machines
35689901. Koppelingen, behalve voertuig | Clutches, except vehicular
36340504. Drogers, elektrisch: hand en gezicht | Dryers, electric: hand and face
50310000. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork
92220200. Rechtsbijstand | Legal counsel

Werken bij GHIJSENS HIFI BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GHIJSENS HIFI BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GHIJSENS HIFI BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GHIJSENS HIFI BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Ervaren heftruckchauffeur (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Schoten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur.  Je zal werken in daguren en tijdelijk ingeschakeld worden met kans op verlenging.  Heb je de nodige ervaring dan zijn we op zoek naar jou!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Elektromechanieker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Elektromechanieker (m/v) in de regio van Asse bestaat je takenpakket voornamelijk uit: Assembleren & stralen van metalen machine-onderdelen. Bevestigen van elektrische kabels aan de machine-onderdelen op de machineparken

  • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

  • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

  • Belader (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat mee de baan op het beladen van het inzamelvoertuig, waaronder verschillende afvalproducten mogelijk zijn. Je assisteert de chauffeur bij het ledigen, lossen en manuvreren. Je bedient de persinstallatie volgens de correcte werk- en veiligheidsprocedures.

  • Residentieel Elektricien (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Residentieel Elektricien zal je: zowel nieuwbouw als renovatiewerken uitvoeren volledig zelfstandig werken kunnen doorgroeien naar ploegbaas aan domotica werken veel contacten hebben met klanten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

  • Meetings and Events Consultant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Werner Cornette

    Type: Zelfstandige activiteit

    W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

Zoek naar antwoorden van GHIJSENS HIFI BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GHIJSENS HIFI BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GHIJSENS HIFI BVBA. Laat een reactie achter voor GHIJSENS HIFI BVBA. GHIJSENS HIFI BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GHIJSENS HIFI BVBA. Leave a respond for GHIJSENS HIFI BVBA. GHIJSENS HIFI BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GHIJSENS HIFI BVBA op de google maps. Adres en contacten GHIJSENS HIFI BVBA
Location of GHIJSENS HIFI BVBA on the google maps. Address and contacts of GHIJSENS HIFI BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GHIJSENS HIFI BVBA GHIJSENS HIFI BVBA: Kemp Autobedrijf BVBA | Varo-Bouw BVBA | TBC Worldwide Express BVBA | VERASTOR | Salamone

Other related companies as GHIJSENS HIFI BVBA: Kemp Autobedrijf BVBA | Varo-Bouw BVBA | TBC Worldwide Express BVBA | VERASTOR | Salamone

GHIJSENS HIFI BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is GHIJSENS HIFI BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09015625000. Het bedrijf GHIJSENS HIFI BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Truidersteenweg 12-14,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 388,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in GHIJSENS HIFI BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GHIJSENS HIFI BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GHIJSENS HIFI BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GHIJSENS HIFI BVBA, openstaande posities, locatie van GHIJSENS HIFI BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GHIJSENS HIFI BVBA is a company, that was registered 1988 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is GHIJSENS HIFI BVBA, company assigned to the tax number BE09015625000. The company GHIJSENS HIFI BVBA is located at the address: Sint-Truidersteenweg 12-14,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 388,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in GHIJSENS HIFI BVBA were not found.
The main activity of GHIJSENS HIFI BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GHIJSENS HIFI BVBA is not available. You also can look at reviews of GHIJSENS HIFI BVBA, open positions, location of GHIJSENS HIFI BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GHIJSENS HIFI BVBA, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GHIJSENS HIFI BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GHIJSENS HIFI BVBA, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GHIJSENS HIFI BVBA, employees, financial statistics.