Assistance Serrures

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Assistance Serrures
Private companiesTransportation Equipment • Assistance Serrures

Contactgegevens Assistance Serrures: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Assistance Serrures: address, phone, fax, email, website, opening hours

Assistance Serrures

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): de Formanoirstraat 30,1070, België

Telefoon (phone): 02 523 69 05; 0475 43 69 21 02 523 69 05; 0475 43 69 21

Fax (fax): 02 523 01 44 02 523 01 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Assistance Serrures: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Assistance Serrures"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Assistance Serrures"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Assistance Serrures, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Assistance Serrures. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Assistance Serrures, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Assistance Serrures. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Assistance Serrures
Products information Assistance Serrures

BTW identificatienummer (tax): BE08697296142
Ondernemingsnummer: 8470703125
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 752,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Assistance Serrures zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Assistance Serrures
(Get full report from official database of BE for Assistance Serrures)

Aanvulling soorten activiteiten voor Assistance Serrures
Addition kinds of activities for Assistance Serrures

281902. Anorganische zuren behalve salpeter en fosfor | Inorganic acids except nitric and phosphoric
21219901. cigarillos | Cigarillos
22310210. Worsted stoffen, breedgeweven | Worsted fabrics, broadwoven
28239904. Paardhaar, kunstmatig: rayon | Horsehair, artificial: rayon
33560400. Nikkel | Nickel
36410204. Infrarood lampen gloeilampen | Infrared lamps bulbs
54990204. Thee | Tea
56990202. Pruiken, toupees en wiglets | Wigs, toupees, and wiglets

Werken bij Assistance Serrures: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Assistance Serrures: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Assistance Serrures. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Assistance Serrures. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende inbound tijdelijk Gentse haven (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het correct administratief behandelen van de inkomende transporten -je bereidt de dossiers voor -je coördineert en beheert de ontvangst en administratie van containers en retourzendingen -je zorgt voor een correcte administratie -je staat in voor de maandelijkse rapportering en klachtenafhandeling -je lost dagelijkse operationele issues op -je beheert transit en crossdock planning ...

  • Branch manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een branch manager. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - aansturen van medewerkers - richtlijnen geven, aanwijzingen en suggesties - optreden als coach : stimuleren van collega's, vertrouwen hebben in het potentieel en zelfsturing van anderen stimuleren - feedback geven aan medewerkers - voeren van tussentijdse gesprekken omtrent hun evaluatie - voeren van selectiegesprekken - opvolgen van introductie, opleiding en training - goedkeuren van alle medewerkers hun verlof - procedures opvolgen van ziektes, incidenten, arbeidsongevallen en recup - zorgen voor een goede sfeer - voorbereiden, presenteren en opvolgen van branch toolboxen en toolboxitems - uitwerken van actieplannen - werken aan het continu verbeteren en risk management en voorstellingen brengen - meedenken en werken aan projecten - sturen en ondersteunen bij vragen van de account managers bij vragen en problemen - je draagt de finale verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die klantgericht zijn - waken over veiligheid binnen de branch - waken over volgen van de regels - nemen van acties en uitwerken

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, de ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Aarschot en omgeving

  • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • Voltijdse Receptionist(e) te Zaventem (ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE))

    Regio: ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE)

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten in Zaventem (Leonardo Da Vincilaan) zijn we op zoek naar een receptionist(e) die op een professionele manier de volgende klassieke receptietaken beheert: ontvangst van bezoekers telefonische communicaties (in en out) beheer en reservatie van vergaderzalen beheer van post (frankeren, verzenden, inkomende pakjes registreren) beheer van DHL-zendingen aanmaken van badges bestellen van catering (broodjes, dranken) facility coördinatie allerlei administratieve taken Er wordt gemiddeld 38 u per week gewerkt, in vast uurrooster: van 08u30 tot 17:00 u met een middagpauze en op vrijdag tot 16 u.

  • Service Desk Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

  • Velgenhersteller (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Het herstellen van velgen m.b.v. een CNC machine.

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

Zoek naar antwoorden van Assistance Serrures in sociale netwerken
Look for responds of Assistance Serrures in social networks

Lees alle opmerkingen voor Assistance Serrures. Laat een reactie achter voor Assistance Serrures. Assistance Serrures bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Assistance Serrures. Leave a respond for Assistance Serrures. Assistance Serrures on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Assistance Serrures op de google maps. Adres en contacten Assistance Serrures
Location of Assistance Serrures on the google maps. Address and contacts of Assistance Serrures

Andere gerelateerde bedrijven als come Assistance Serrures Assistance Serrures: Henry, Cornelis & Co SPRL | Bovanda NV | Bureau Van Cutsem | Pascutto Gian-Carlo | PHOENIX CONSULT

Other related companies as Assistance Serrures: Henry, Cornelis & Co SPRL | Bovanda NV | Bureau Van Cutsem | Pascutto Gian-Carlo | PHOENIX CONSULT

Assistance Serrures is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Assistance Serrures, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08697296142. Het bedrijf Assistance Serrures bevindt zich op het adres: de Formanoirstraat 30,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 752,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Assistance Serrures zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Assistance Serrures is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Assistance Serrures is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Assistance Serrures, openstaande posities, locatie van Assistance Serrures op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Assistance Serrures is a company, that was registered 1992 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Assistance Serrures, company assigned to the tax number BE08697296142. The company Assistance Serrures is located at the address: de Formanoirstraat 30,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 752,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Assistance Serrures were not found.
The main activity of Assistance Serrures is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Assistance Serrures is not available. You also can look at reviews of Assistance Serrures, open positions, location of Assistance Serrures on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Assistance Serrures, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Assistance Serrures, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Assistance Serrures, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Assistance Serrures, employees, financial statistics.