Tim Belgium SA

Contactgegevens Tim Belgium SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tim Belgium SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tim Belgium SA

Regio (region): Estaimpuis, België

Adres (address): Porte des Bâtisseurs 20,7730, België

Telefoon (phone): 056 48 20 40 056 48 20 40

Fax (fax): 056 48 20 41 056 48 20 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tim Belgium SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tim Belgium SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tim Belgium SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tim Belgium SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tim Belgium SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tim Belgium SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tim Belgium SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tim Belgium SA
Products information Tim Belgium SA

BTW identificatienummer (tax): BE07162506103
Ondernemingsnummer: 4488159179
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 557,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Tim Belgium SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tim Belgium SA
(Get full report from official database of BE for Tim Belgium SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tim Belgium SA
Addition kinds of activities for Tim Belgium SA

359299. Carburatoren, zuigers, ringen, kleppen, nec | Carburetors, pistons, rings, valves, nec
14599908. Topaz (nongem) mijnbouw | Topaz (nongem) mining
20340206. Vruchten, gesulfureerd | Fruits, sulphured
27310202. Boekmuziek: uitgeverij en drukwerk | Book music: publishing and printing
30820000. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
35230104. Maaltijdplukken en shellers | Corn pickers and shellers
36940204. Ontstekingsspoelen, automotive | Ignition coils, automotive
37280113. Ruiters, vliegtuigen | Rudders, aircraft
37329903. Boten, starre: kunststoffen | Boats, rigid: plastics
39440503. Hoorn, speelgoed | Horns, toy

Werken bij Tim Belgium SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tim Belgium SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tim Belgium SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tim Belgium SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Credit Controller voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzamelt uitstaande vorderingen, belt B2B-klanten en volgt de gemaakte afspraken met de kredietverzamelaars op Je zal frequente contacten hebben met externe klanten en met collega's van de interne en externe verkoopafdeling Je bewaakt de kredietlimieten en bereidt bestanden voor om interne limieten per klant te bepalen Je beoordeelt de kredietwaardigheid van bestaande en nieuwe klanten door middel van risicoanalyses Je bent verantwoordelijk voor afstemmingscontroles Je volgt de gerechtelijke inzamelingen op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier zijn wij op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan je op beide locaties werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Osteopaat (m/V) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: PRAKTIJK LISTOIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste osteopaat die graag zelfstandig werkt. U beschouwt samenwerken met andere disciplines als een meerwaarde. U komt terecht in een bestaande multidisciplinaire groepspraktijk (disciplines: psychologen, diëtiste, osteopaat)

  • Mystery Shopper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALSPUT HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

  • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van Tim Belgium SA in sociale netwerken
Look for responds of Tim Belgium SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tim Belgium SA. Laat een reactie achter voor Tim Belgium SA. Tim Belgium SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tim Belgium SA. Leave a respond for Tim Belgium SA. Tim Belgium SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tim Belgium SA op de google maps. Adres en contacten Tim Belgium SA
Location of Tim Belgium SA on the google maps. Address and contacts of Tim Belgium SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Tim Belgium SA Tim Belgium SA: Concordia BVBA | Van Hoorebeke E | DSP Service SPRL | Abbeel B.V.B.A. | Pesticides Consult 2 Supplies

Other related companies as Tim Belgium SA: Concordia BVBA | Van Hoorebeke E | DSP Service SPRL | Abbeel B.V.B.A. | Pesticides Consult 2 Supplies

Tim Belgium SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Estaimpuis, België. De volledige naam van het bedrijf is Tim Belgium SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07162506103. Het bedrijf Tim Belgium SA bevindt zich op het adres: Porte des Bâtisseurs 20,7730. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 557,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Tim Belgium SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tim Belgium SA is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tim Belgium SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tim Belgium SA, openstaande posities, locatie van Tim Belgium SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tim Belgium SA is a company, that was registered 1985 in Estaimpuis region, Belgium. Full name of company is Tim Belgium SA, company assigned to the tax number BE07162506103. The company Tim Belgium SA is located at the address: Porte des Bâtisseurs 20,7730. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 557,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Tim Belgium SA were not found.
The main activity of Tim Belgium SA is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Tim Belgium SA is not available. You also can look at reviews of Tim Belgium SA, open positions, location of Tim Belgium SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tim Belgium SA, Estaimpuis: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tim Belgium SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tim Belgium SA, Estaimpuis: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tim Belgium SA, employees, financial statistics.