THERMOTE & VANHALST

Contactgegevens THERMOTE & VANHALST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THERMOTE & VANHALST: address, phone, fax, email, website, opening hours

THERMOTE & VANHALST

Regio (region): Wevelgem (Gullegem), België

Adres (address): Driemasten 120-126,8560, België

Telefoon (phone): 056 43 42 11; 056 43 42 21; 056 43 48 20 056 43 42 11; 056 43 42 21; 056 43 48 20

Fax (fax): 056 43 43 21; 056 43 44 88; 056 43 42 21; 056 43 49 20 056 43 43 21; 056 43 44 88; 056 43 42 21; 056 43 49 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THERMOTE & VANHALST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THERMOTE & VANHALST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THERMOTE & VANHALST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THERMOTE & VANHALST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THERMOTE & VANHALST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THERMOTE & VANHALST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THERMOTE & VANHALST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THERMOTE & VANHALST
Products information THERMOTE & VANHALST

BTW identificatienummer (tax): BE01775634765
Ondernemingsnummer: 7234466552
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 598,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in THERMOTE & VANHALST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THERMOTE & VANHALST
(Get full report from official database of BE for THERMOTE & VANHALST)

Aanvulling soorten activiteiten voor THERMOTE & VANHALST
Addition kinds of activities for THERMOTE & VANHALST

242699. Hardhoutdimensie en vloermolen, nec | Hardwood dimension and flooring mills, nec
824903. Medische opleidingsdiensten | Medical training services
835100. Kinderopvangdiensten | Child day care services
23819902. Handschoenbekleding, behalve bont | Glove linings, except fur
35520000. Textielmachines | Textile machinery
36510106. Compact disc-spelers | Compact disk players

Werken bij THERMOTE & VANHALST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THERMOTE & VANHALST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THERMOTE & VANHALST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THERMOTE & VANHALST. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL REINIGER TREINSTELLEN - AFROEPBASIS/DAGWERK (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor het reinigen van de treintoestellen van de NMBS. Voor deze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde industriële reinigers in dagploeg. Je staat in voor het reinigen van de treinen tijdens hun stilstand. Concreet ga je samen met een aantal collega's op een hoog tempo door de trein om deze te poetsen, dit om de stilstand zo veel mogelijk te beperken. Je werkt steeds vanuit het treindepot te Aalst (9u-16u) en op regelmatige afroepbasis.

  • Proces operator dag (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Procesoperator in dagdienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Procesoperatoren in ploeg. Je zal instaan voor Het verplaatsen van chemicaliën in verpakkingen (totes, bigbags, jerrycan); Het laden en lossen van bulkmateriaal (ingrediënten, eindproducten en afvalproducten); Doseren en klaarzetten van grondstoffen; Afvullen van het eindproduct in vaten; Inpompen vloeibare ingrediënten in tanks; Ondersteunen van de procesoperatoren in de afwerking van het productieproces.

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • HUISHOUDHULP REGIO MOORSLEDE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Sint-Eloois-Winkel en regio Moorslede zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • FULLTIME REISCONSULENT(E) LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MARETOURS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de verkoop van reizen uit reisbrochures en vakanties op maat. U zorgt, samen met uw collega's en kantoorhoofd, voor een toegevoegde waarde op het resultaat van je kantoor. ERVARING VEREIST

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

    Regio: DWORP

    Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

    Type: Flexijob

    U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van THERMOTE & VANHALST in sociale netwerken
Look for responds of THERMOTE & VANHALST in social networks

Lees alle opmerkingen voor THERMOTE & VANHALST. Laat een reactie achter voor THERMOTE & VANHALST. THERMOTE & VANHALST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THERMOTE & VANHALST. Leave a respond for THERMOTE & VANHALST. THERMOTE & VANHALST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THERMOTE & VANHALST op de google maps. Adres en contacten THERMOTE & VANHALST
Location of THERMOTE & VANHALST on the google maps. Address and contacts of THERMOTE & VANHALST

Andere gerelateerde bedrijven als come THERMOTE & VANHALST THERMOTE & VANHALST: GUIDO MAES NV | RAVAL VZW | TEMPOLEC-THEBEN | Vanden Hende BVBA | Van Mieghem Logistics

Other related companies as THERMOTE & VANHALST: GUIDO MAES NV | RAVAL VZW | TEMPOLEC-THEBEN | Vanden Hende BVBA | Van Mieghem Logistics

THERMOTE & VANHALST is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Wevelgem (Gullegem), België. De volledige naam van het bedrijf is THERMOTE & VANHALST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01775634765. Het bedrijf THERMOTE & VANHALST bevindt zich op het adres: Driemasten 120-126,8560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 598,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in THERMOTE & VANHALST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THERMOTE & VANHALST is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THERMOTE & VANHALST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THERMOTE & VANHALST, openstaande posities, locatie van THERMOTE & VANHALST op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

THERMOTE & VANHALST is a company, that was registered 2005 in Wevelgem (Gullegem) region, Belgium. Full name of company is THERMOTE & VANHALST, company assigned to the tax number BE01775634765. The company THERMOTE & VANHALST is located at the address: Driemasten 120-126,8560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 598,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in THERMOTE & VANHALST were not found.
The main activity of THERMOTE & VANHALST is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THERMOTE & VANHALST is not available. You also can look at reviews of THERMOTE & VANHALST, open positions, location of THERMOTE & VANHALST on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over THERMOTE & VANHALST, Wevelgem (Gullegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THERMOTE & VANHALST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THERMOTE & VANHALST, Wevelgem (Gullegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THERMOTE & VANHALST, employees, financial statistics.