Esco+ CVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Esco+ CVBA
Private companiesMetal Mining • Esco+ CVBA

Contactgegevens Esco+ CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Esco+ CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Esco+ CVBA

Regio (region): Lille, België

Adres (address): Hoeksken 56,2275, België

Telefoon (phone): 014 65 27 91 014 65 27 91

Fax (fax): 014 65 27 92 014 65 27 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Esco+ CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Esco+ CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Esco+ CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Esco+ CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Esco+ CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Esco+ CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Esco+ CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Esco+ CVBA
Products information Esco+ CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07934020996
Ondernemingsnummer: 2747100830
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 166,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Esco+ CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Esco+ CVBA
(Get full report from official database of BE for Esco+ CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Esco+ CVBA
Addition kinds of activities for Esco+ CVBA

509203. Speelgoed nieuwigheden en amusement | Toy novelties and amusements
16290109. Levee constructie | Levee construction
20320101. Spruitjes: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bean sprouts: packaged in cans, jars, etc.
20850101. Ethylalcohol voor drankdoeleinden | Ethyl alcohol for beverage purposes
36430104. Outlets, elektrisch: gemak | Outlets, electric: convenience
38230309. Turbine flow meters, industriële proces type | Turbine flow meters, industrial process type

Werken bij Esco+ CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Esco+ CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Esco+ CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Esco+ CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

  • Vacature Gevelwerker Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Gevelreiniging, onderhoud, stralen + gommen, kleine metselwerken, uithakken + voegen, kaleien, scheurherstel, natuursteenherstel, ...

  • DRINGENDE POETSHULP TE SINT LIEVENS HOUTEM (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Sint - Lievens - Houtem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • Zelfstandig Sales advisor in bijberoep of hoofdberoep (springplank naar zelfstandige) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JDV Security

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wenst u een extra centje bij te verdienen? Uw droom waarmaken? Laat dan snel iets weten! U zal instaan voor het commercialiseren van onze beveiligingssystemen. Dit zowel aan particulieren als bedrijven. Mooie commisies en duidelijke uitleg van wat de voor en nadelen zijn als zelfstandige

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van Esco+ CVBA in sociale netwerken
Look for responds of Esco+ CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Esco+ CVBA. Laat een reactie achter voor Esco+ CVBA. Esco+ CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Esco+ CVBA. Leave a respond for Esco+ CVBA. Esco+ CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Esco+ CVBA op de google maps. Adres en contacten Esco+ CVBA
Location of Esco+ CVBA on the google maps. Address and contacts of Esco+ CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Esco+ CVBA Esco+ CVBA: FT Knowledge Executive Education SA | Hanson De Vreese & D'Hoore | GRIBOMONT ET FILS SA | Derveaux & Rubens BVBA | DCA

Other related companies as Esco+ CVBA: FT Knowledge Executive Education SA | Hanson De Vreese & D'Hoore | GRIBOMONT ET FILS SA | Derveaux & Rubens BVBA | DCA

Esco+ CVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Lille, België. De volledige naam van het bedrijf is Esco+ CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07934020996. Het bedrijf Esco+ CVBA bevindt zich op het adres: Hoeksken 56,2275. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 166,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Esco+ CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Esco+ CVBA is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Esco+ CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Esco+ CVBA, openstaande posities, locatie van Esco+ CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Esco+ CVBA is a company, that was registered 1999 in Lille region, Belgium. Full name of company is Esco+ CVBA, company assigned to the tax number BE07934020996. The company Esco+ CVBA is located at the address: Hoeksken 56,2275. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 166,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Esco+ CVBA were not found.
The main activity of Esco+ CVBA is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Esco+ CVBA is not available. You also can look at reviews of Esco+ CVBA, open positions, location of Esco+ CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Esco+ CVBA, Lille: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Esco+ CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Esco+ CVBA, Lille: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Esco+ CVBA, employees, financial statistics.