AGIBEL TRADING BVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • AGIBEL TRADING BVBA
Private companiesMembership Organizations • AGIBEL TRADING BVBA

Contactgegevens AGIBEL TRADING BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGIBEL TRADING BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGIBEL TRADING BVBA

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Dendermondse Steenweg 175A,9100, België

Telefoon (phone): 03 777 42 66 03 777 42 66

Fax (fax): 03 777 74 02 03 777 74 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGIBEL TRADING BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGIBEL TRADING BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGIBEL TRADING BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGIBEL TRADING BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGIBEL TRADING BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGIBEL TRADING BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGIBEL TRADING BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGIBEL TRADING BVBA
Products information AGIBEL TRADING BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03221984863
Ondernemingsnummer: 9737701416
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 271,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AGIBEL TRADING BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGIBEL TRADING BVBA
(Get full report from official database of BE for AGIBEL TRADING BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGIBEL TRADING BVBA
Addition kinds of activities for AGIBEL TRADING BVBA

017400. Citrus vruchten | Citrus fruits
737101. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
29520100. Dakmaterialen | Roofing materials
31110604. Shearling (voorbereide schapenvacht) | Shearling (prepared sheepskin)
79110100. Danszalen diensten | Dance hall services

Werken bij AGIBEL TRADING BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGIBEL TRADING BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGIBEL TRADING BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGIBEL TRADING BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp M/V (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

  • Elektro -monteur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BUTLER TECH

    Type: Vaste Job

    Elektriciteitswerken Industrieel Cross-wiring Van A tot Z

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Oliver James Associates - Vulnerability Analyst / Penetration Testing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Vulnerability Management Analyst / Penetration testing in Brussels You will be responsible for Vulnerability management process Penetration testing (IT systems, infrastructure and applications). Coordination of the red team tests Code reviews and assessments on different technologies and implementations. Vulnerability reports Other responsibilities Ensure the secure delivery of new applications, infrastructure or services. Identify gaps and propose enhancements for continuous improvement. Relevant assets FR + NL + ENG Analytical mindset - Strong Communicator - Critical Mindset CISSP SANs ISO 2700x

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van AGIBEL TRADING BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AGIBEL TRADING BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGIBEL TRADING BVBA. Laat een reactie achter voor AGIBEL TRADING BVBA. AGIBEL TRADING BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGIBEL TRADING BVBA. Leave a respond for AGIBEL TRADING BVBA. AGIBEL TRADING BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGIBEL TRADING BVBA op de google maps. Adres en contacten AGIBEL TRADING BVBA
Location of AGIBEL TRADING BVBA on the google maps. Address and contacts of AGIBEL TRADING BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AGIBEL TRADING BVBA AGIBEL TRADING BVBA: Drion | Tilt Discount | Niclaes J | Biscuiterie Willems B.V.B.A. | Nick Colson Tuinarchitectuur B,

Other related companies as AGIBEL TRADING BVBA: Drion | Tilt Discount | Niclaes J | Biscuiterie Willems B.V.B.A. | Nick Colson Tuinarchitectuur B,

AGIBEL TRADING BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is AGIBEL TRADING BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03221984863. Het bedrijf AGIBEL TRADING BVBA bevindt zich op het adres: Dendermondse Steenweg 175A,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 271,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AGIBEL TRADING BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGIBEL TRADING BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGIBEL TRADING BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGIBEL TRADING BVBA, openstaande posities, locatie van AGIBEL TRADING BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGIBEL TRADING BVBA is a company, that was registered 2018 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is AGIBEL TRADING BVBA, company assigned to the tax number BE03221984863. The company AGIBEL TRADING BVBA is located at the address: Dendermondse Steenweg 175A,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 271,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AGIBEL TRADING BVBA were not found.
The main activity of AGIBEL TRADING BVBA is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AGIBEL TRADING BVBA is not available. You also can look at reviews of AGIBEL TRADING BVBA, open positions, location of AGIBEL TRADING BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGIBEL TRADING BVBA, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGIBEL TRADING BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGIBEL TRADING BVBA, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGIBEL TRADING BVBA, employees, financial statistics.