All Forklifts Services BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • All Forklifts Services BVBA
Private companiesTobacco Products • All Forklifts Services BVBA

Contactgegevens All Forklifts Services BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All Forklifts Services BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

All Forklifts Services BVBA

Regio (region): Ninove, België

Adres (address): Elisabethlaan 49-1,9400, België

Telefoon (phone): 054 30 00 91 054 30 00 91

Fax (fax): 054 30 00 92 054 30 00 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All Forklifts Services BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All Forklifts Services BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All Forklifts Services BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All Forklifts Services BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All Forklifts Services BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All Forklifts Services BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All Forklifts Services BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All Forklifts Services BVBA
Products information All Forklifts Services BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01175231933
Ondernemingsnummer: 6359405517
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in All Forklifts Services BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All Forklifts Services BVBA
(Get full report from official database of BE for All Forklifts Services BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor All Forklifts Services BVBA
Addition kinds of activities for All Forklifts Services BVBA

379599. Tanks en tankcomponenten, anders | Tanks and tank components, nec
22980100. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
28420502. Zetmeelbereidingen, wasgoed | Starch preparations, laundry
35599936. Watch rate recorders | Watch rate recorders
38430207. Lijm, tandheelkunde | Glue, dental

Werken bij All Forklifts Services BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All Forklifts Services BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All Forklifts Services BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All Forklifts Services BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

  • Monteur middenspanning (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als monteur middenspanning help je bij het installeren, renoveren en onderhouden van de cabines. - Je wordt ingeschakeld in een team dat verantwoordelijk is voor het saneren van middenspanningscabines.

  • Schrijnwerk(st)er (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker plaatser . Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de opbouw van publieke gebouwen zoals scholen en ziekenhuizen . Als schrijnwerker werk je steeds in een ploeg van 2 à 3 personen . Je staat in voor de plaatsing van: binnendeuren meubilair gyproc wanden plafonds venstertabletten gordijnbakken

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • jobstudent - allround medewerker (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: BELLE & MOI

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de fabriek en de toonzaal.

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • Commercieel Talent Showroom (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Retail Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Particulieren en professionele klanten krijgen advies op maat in de toonzaal regio Knokke. Je werkt in tandem met de buitendienst en dit van A tot Z. Telefoons worden professioneel afgehandeld als ook de opvolging van de afhalingen. De calculatie en administratie van de dossiers verzorg je tot in detail. Offertes worden door jou opgemaakt en indien mogelijk ook onmiddellijk in de showroom afgesloten. Na de definitieve opmeting, plaats je je dossiers in bestelling. De toonzaal is jouw paradepaardje! Deze is dan ook ten alle tijde up-to-date en volledig in orde. Bedrijfsprofiel: Hier moet je zijn voor al jouw maatwerk in ramen en deuren, terrasoverkappingen en zonneweringen! Al 140 jaar specialiseert onze partner zich in de oplossing op maat voor jou!  Voor hun toonzaal in regio Knokke gaan zij op zoek naar die extra, commerciële kracht! 

  • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

Zoek naar antwoorden van All Forklifts Services BVBA in sociale netwerken
Look for responds of All Forklifts Services BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor All Forklifts Services BVBA. Laat een reactie achter voor All Forklifts Services BVBA. All Forklifts Services BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All Forklifts Services BVBA. Leave a respond for All Forklifts Services BVBA. All Forklifts Services BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All Forklifts Services BVBA op de google maps. Adres en contacten All Forklifts Services BVBA
Location of All Forklifts Services BVBA on the google maps. Address and contacts of All Forklifts Services BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come All Forklifts Services BVBA All Forklifts Services BVBA: Le Petit Oiseau va Sortir SPRL | Breugelmans Marc Sanitair BVBA | Torres | ALTO ALTO | ksj roy

Other related companies as All Forklifts Services BVBA: Le Petit Oiseau va Sortir SPRL | Breugelmans Marc Sanitair BVBA | Torres | ALTO ALTO | ksj roy

All Forklifts Services BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Ninove, België. De volledige naam van het bedrijf is All Forklifts Services BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01175231933. Het bedrijf All Forklifts Services BVBA bevindt zich op het adres: Elisabethlaan 49-1,9400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in All Forklifts Services BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van All Forklifts Services BVBA is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All Forklifts Services BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All Forklifts Services BVBA, openstaande posities, locatie van All Forklifts Services BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

All Forklifts Services BVBA is a company, that was registered 1988 in Ninove region, Belgium. Full name of company is All Forklifts Services BVBA, company assigned to the tax number BE01175231933. The company All Forklifts Services BVBA is located at the address: Elisabethlaan 49-1,9400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in All Forklifts Services BVBA were not found.
The main activity of All Forklifts Services BVBA is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of All Forklifts Services BVBA is not available. You also can look at reviews of All Forklifts Services BVBA, open positions, location of All Forklifts Services BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over All Forklifts Services BVBA, Ninove: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All Forklifts Services BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All Forklifts Services BVBA, Ninove: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All Forklifts Services BVBA, employees, financial statistics.