Agro Depuydt NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Agro Depuydt NV

Contactgegevens Agro Depuydt NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agro Depuydt NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agro Depuydt NV

Regio (region): Diksmuide (Pervijze), België

Adres (address): Veurnestraat 95,8600, België

Telefoon (phone): 051 55 51 45 051 55 51 45

Fax (fax): 051 55 52 35 051 55 52 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agro Depuydt NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agro Depuydt NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agro Depuydt NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agro Depuydt NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agro Depuydt NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agro Depuydt NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agro Depuydt NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agro Depuydt NV
Products information Agro Depuydt NV

BTW identificatienummer (tax): BE04475524902
Ondernemingsnummer: 3313995361
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 841,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Agro Depuydt NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agro Depuydt NV
(Get full report from official database of BE for Agro Depuydt NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agro Depuydt NV
Addition kinds of activities for Agro Depuydt NV

24310303. Lijstwerk, hout: onvoltooid en voorgevuld | Moldings, wood: unfinished and prefinished
28999909. Kernwas of was | Core wash or wax
28999925. Hittebehandeling zouten | Heat treating salts
37249902. Luchtvliegtuigen, vliegtuigmotor | Airfoils, aircraft engine
67199902. Persoonlijke holdingbedrijven, behalve banken | Personal holding companies, except banks

Werken bij Agro Depuydt NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agro Depuydt NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agro Depuydt NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agro Depuydt NV. Looking for open vacancies in other companies

  • LIJNVERANTWOORDELIJKE BIJ INPAKAFDELING VOEDINGSBEDRIJF TE SINT-GILLIS-WAAS (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat concreet uit: Meehelpen in de inpakafdeling Inpakmachines kunnen omstellen De dagplanning uitvoeren en de medewerkers aansturen Kleine storingen kunnen oplossen aan de inpakmachines Ervoor zorgen dat de kwaliteitscontroles gebeuren en deze ook administratief verwerken

  • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

  • Pistoolschilder (natlak) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van de carrosserie van vrachtwagens: (De)montage van het te bespuiten onderdeel, De voorbereiding: schuren, afplakken en invetten, Natlakspuiten met een verf op basis van solventen.

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • HULPVERKOPER/STUDENT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHOCOLATERIE DE BURG

    Type: Studentenjob

    Je helpt bij het verkopen van pralines en chocoladetoebehoren, confiserie en biscuiterie. Je maakt ballotins met pralines voor onze klanten. Je staat niet in voor de kassa. Je helpt af en toe bij het aanvullen van de winkel en bij het inpakken van producten en geschenken.

  • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

  • Payroll Specialist (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

  • ayurvedisch therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ayurvedisch therapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Agro Depuydt NV in sociale netwerken
Look for responds of Agro Depuydt NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agro Depuydt NV. Laat een reactie achter voor Agro Depuydt NV. Agro Depuydt NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agro Depuydt NV. Leave a respond for Agro Depuydt NV. Agro Depuydt NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agro Depuydt NV op de google maps. Adres en contacten Agro Depuydt NV
Location of Agro Depuydt NV on the google maps. Address and contacts of Agro Depuydt NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Agro Depuydt NV Agro Depuydt NV: MAZY P | Rys-Geenen BVBA | Feraine NV | Condro-Mat A & S Lekeux SPRL | Mini Louise

Other related companies as Agro Depuydt NV: MAZY P | Rys-Geenen BVBA | Feraine NV | Condro-Mat A & S Lekeux SPRL | Mini Louise

Agro Depuydt NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Diksmuide (Pervijze), België. De volledige naam van het bedrijf is Agro Depuydt NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04475524902. Het bedrijf Agro Depuydt NV bevindt zich op het adres: Veurnestraat 95,8600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 841,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Agro Depuydt NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agro Depuydt NV is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agro Depuydt NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agro Depuydt NV, openstaande posities, locatie van Agro Depuydt NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Agro Depuydt NV is a company, that was registered 2002 in Diksmuide (Pervijze) region, Belgium. Full name of company is Agro Depuydt NV, company assigned to the tax number BE04475524902. The company Agro Depuydt NV is located at the address: Veurnestraat 95,8600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 841,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Agro Depuydt NV were not found.
The main activity of Agro Depuydt NV is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Agro Depuydt NV is not available. You also can look at reviews of Agro Depuydt NV, open positions, location of Agro Depuydt NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agro Depuydt NV, Diksmuide (Pervijze): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agro Depuydt NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agro Depuydt NV, Diksmuide (Pervijze): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agro Depuydt NV, employees, financial statistics.