ACD Handling

Contactgegevens ACD Handling: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACD Handling: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACD Handling

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): de Vrièrestraat 67-69,1020, België

Telefoon (phone): 02 474 38 48 02 474 38 48

Fax (fax): 02 474 38 40 02 474 38 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACD Handling: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACD Handling"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACD Handling"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACD Handling, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACD Handling. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACD Handling, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACD Handling. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACD Handling
Products information ACD Handling

BTW identificatienummer (tax): BE06857360839
Ondernemingsnummer: 3129425048
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ACD Handling zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACD Handling
(Get full report from official database of BE for ACD Handling)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACD Handling
Addition kinds of activities for ACD Handling

9311. Financiën, belastingen en monetair beleid | Finance, taxation, and monetary policy
509400. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
07510402. Teeltdiensten, vee | Breeding services, livestock
24930402. Isolatieplaat, celvezel | Insulation board, cellular fiber
27410301. Directories, nec: uitgeverij en drukwerk | Directories, nec: publishing and printing
28190606. Kernschroot, opwerking | Nuclear fuel scrap, reprocessing

Werken bij ACD Handling: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACD Handling: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACD Handling. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACD Handling. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • LASSERS (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan kan technische plannen lezen. Je staat in voor het lassen. Je kan zelfstandig te werk gaan. Je mag geen fysieke klachten hebben.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER te Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een inwerkperiode waarbij je Carglass® ten gronde leert kennen, neem je je taak op als commercieel medewerker. Je bent de rechterhand van de Branch Manager op commercieel en administratief vlak. Je bent medeverantwoordelijk voor het vlot uitbaten van het CDC om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je staat je collega's bij in het atelier met het uitvoeren van Repairs. Je rapporteert rechtstreeks aan de Branch Manager. Volgende elementen behoren tot je takenpakket: Onthaal van de klant zowel bij het binnenbrengen als bij het afhalen van de wagen en zorgt voor een onvergetelijke service Adviseren van de klant, over vervangingen en herstellingen, zowel in het filiaal als aan de telefoon Verzorgen van de facturatie en de administratie verbonden aan de jobs (bijvoorbeeld garanties, mobiele service, etc.). Je staat je collega's bij in het atelier bij hoge werkdruk met het uitvoeren van repairs en identities en helpt hen bij het plaatsen van autoruiten. Regelmatig contacteren van andere diensten voor afhandeling van klantendossiers (Logistics, CCC, Boekhouding, Customer Solutions, ...) Meewerken aan de promotie van het Carglass® productengamma Je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en voert de controle uit bij ontvangst van de levering

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • Heftruckchauffeur/Magazijnier (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het mengen van grondstoffen, zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die naast de activiteiten als heftruckchauffeur ook mee gaat helpen laden en lossen en het magazijn gaat ondersteunen. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en eigen creativiteit kan gebruiken bij het vinden van oplossingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

    Regio: VUCHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • Winkelmedewerkers voltijds (deeltijds ook mogelijk) (m/v) (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: SPAR

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in onze supermarkt kun je kennis maken met al onze winkel- en versafdelingen. Taken kunnen omvatten: goederen ontvangen en rekken aanvullen, versafdelingen beheren, kassa en uiteraard onze klanten verder helpen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de netheid en orde in de winkel.

  • Meetings and Events Consultant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van ACD Handling in sociale netwerken
Look for responds of ACD Handling in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACD Handling. Laat een reactie achter voor ACD Handling. ACD Handling bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACD Handling. Leave a respond for ACD Handling. ACD Handling on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACD Handling op de google maps. Adres en contacten ACD Handling
Location of ACD Handling on the google maps. Address and contacts of ACD Handling

Andere gerelateerde bedrijven als come ACD Handling ACD Handling: J.C. Pharma SPRL | Kempische Maintenance Compagnie BVBA | Collignon & Fils | BAKKER & PARTNERS NV NV | Fosicom Europe bvba

Other related companies as ACD Handling: J.C. Pharma SPRL | Kempische Maintenance Compagnie BVBA | Collignon & Fils | BAKKER & PARTNERS NV NV | Fosicom Europe bvba

ACD Handling is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is ACD Handling, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06857360839. Het bedrijf ACD Handling bevindt zich op het adres: de Vrièrestraat 67-69,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 640,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ACD Handling zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACD Handling is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACD Handling is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACD Handling, openstaande posities, locatie van ACD Handling op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACD Handling is a company, that was registered 2002 in Brussel region, Belgium. Full name of company is ACD Handling, company assigned to the tax number BE06857360839. The company ACD Handling is located at the address: de Vrièrestraat 67-69,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 640,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ACD Handling were not found.
The main activity of ACD Handling is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACD Handling is not available. You also can look at reviews of ACD Handling, open positions, location of ACD Handling on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACD Handling, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACD Handling, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACD Handling, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACD Handling, employees, financial statistics.