3B Michiels SPRL

Contactgegevens 3B Michiels SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 3B Michiels SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

3B Michiels SPRL

Regio (region): Waterloo, België

Adres (address): Rue des Piles 32,1410, België

Telefoon (phone): 02 735 36 73 02 735 36 73

Fax (fax): 02 735 36 73 02 735 36 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 3B Michiels SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "3B Michiels SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "3B Michiels SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 3B Michiels SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 3B Michiels SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 3B Michiels SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 3B Michiels SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 3B Michiels SPRL
Products information 3B Michiels SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02676239013
Ondernemingsnummer: 8547058105
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 666,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in 3B Michiels SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 3B Michiels SPRL
(Get full report from official database of BE for 3B Michiels SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor 3B Michiels SPRL
Addition kinds of activities for 3B Michiels SPRL

2861. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
122102. Bitumineuze kolen en bruinkool laden en bereiden | Bituminous coal and lignite loading and preparation
208702. Drankbasis, concentraten, stroopjes, poeders en mengsels | Beverage bases, concentrates, syrups, powders and mixes
20260208. Yoghurt | Yogurt
22520100. Anklets en sokken | Anklets and socks
23690405. Ski- en sneeuwpakken: meisjes en kinderen | Ski and snow suits: girls' and children's
35640000. Blowers en fans | Blowers and fans
38420300. Prosthetische apparaten | Prosthetic appliances
51590402. Zijde, rauw | Silk, raw
80690000. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric

Werken bij 3B Michiels SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 3B Michiels SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 3B Michiels SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 3B Michiels SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

 • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: The Adecco Group

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

 • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

 • Mechanieker atelier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiend internationaal bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Je staat in voor de uitvoering van verschillende werkopdrachten aan een divers assortiment van werktuigen (heftrucks, hoogwerker, verreikers, schaarliften, …). Je taken: - Herstellingen uitvoeren aan thermische en elektrische werktuigen (heftrucks, hoogwerkers, verreikers, …). - Diagnose stellen van mechanische defecten. - Onderhoudswerken uitvoeren. - Opzoeken van wisselstukken en uit magazijn halen. - Voorstellen van verbetervoorstellen voor vaak voorkomende problemen. - Sporadisch uitvoeren van een herstelling ter plaatse bij de klant.

 • Maritiem Inside Sales Coordinator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor Supply Chain Solutions, zowel in zeevracht, luchtvracht als multimodale door-to-door oplossingen binnen West Europa. • Je antwoordt snel en correct op prijsaanvragen van zowel nieuwe als bestaande klanten. • Je onderhoudt en ontwikkelt actief de bestaande portfolio van klanten. • Je werkt aan RFQ’s en Tenders van bestaande en nieuwe klanten, in nauwe samenwerking met je collega’s van aankoop en forwarding. • Je bent sterk in relaties opbouwen. • Je bent een doorgedreven gebruiker en gelover van Salesforce en duidelijke sales-processen. Verkopen is de kern, maar zonder een gedegen opvolging via de juiste tools – in ons geval Salesforce – werkt het niet. • Je contacteert en bezoekt geregeld bestaande klanten om de vinger aan de pols te houden.

 • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: ASAP IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

 • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

 • Poetshulp Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Kennisjobs

  Type: Vaste Job

  Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

 • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

 • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: COMPLEMENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

Zoek naar antwoorden van 3B Michiels SPRL in sociale netwerken
Look for responds of 3B Michiels SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor 3B Michiels SPRL. Laat een reactie achter voor 3B Michiels SPRL. 3B Michiels SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 3B Michiels SPRL. Leave a respond for 3B Michiels SPRL. 3B Michiels SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 3B Michiels SPRL op de google maps. Adres en contacten 3B Michiels SPRL
Location of 3B Michiels SPRL on the google maps. Address and contacts of 3B Michiels SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come 3B Michiels SPRL 3B Michiels SPRL: WOONARK | Potaardig | Gama | City Hotels USA | Alco B.V.B.A.

Other related companies as 3B Michiels SPRL: WOONARK | Potaardig | Gama | City Hotels USA | Alco B.V.B.A.

3B Michiels SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Waterloo, België. De volledige naam van het bedrijf is 3B Michiels SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02676239013. Het bedrijf 3B Michiels SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Piles 32,1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 666,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in 3B Michiels SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 3B Michiels SPRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 3B Michiels SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 3B Michiels SPRL, openstaande posities, locatie van 3B Michiels SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

3B Michiels SPRL is a company, that was registered 2014 in Waterloo region, Belgium. Full name of company is 3B Michiels SPRL, company assigned to the tax number BE02676239013. The company 3B Michiels SPRL is located at the address: Rue des Piles 32,1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 666,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in 3B Michiels SPRL were not found.
The main activity of 3B Michiels SPRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 3B Michiels SPRL is not available. You also can look at reviews of 3B Michiels SPRL, open positions, location of 3B Michiels SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 3B Michiels SPRL, Waterloo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 3B Michiels SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 3B Michiels SPRL, Waterloo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 3B Michiels SPRL, employees, financial statistics.