DEVOS-DE BUCK NV

Contactgegevens DEVOS-DE BUCK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVOS-DE BUCK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVOS-DE BUCK NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Zeeschipstraat 70,9000, België

Telefoon (phone): 09 253 24 96; 09 254 45 30 09 253 24 96; 09 254 45 30

Fax (fax): 09 253 28 45 09 253 28 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVOS-DE BUCK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVOS-DE BUCK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVOS-DE BUCK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVOS-DE BUCK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVOS-DE BUCK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVOS-DE BUCK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVOS-DE BUCK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVOS-DE BUCK NV
Products information DEVOS-DE BUCK NV

BTW identificatienummer (tax): BE07848327636
Ondernemingsnummer: 4779571533
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 387,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DEVOS-DE BUCK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVOS-DE BUCK NV
(Get full report from official database of BE for DEVOS-DE BUCK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVOS-DE BUCK NV
Addition kinds of activities for DEVOS-DE BUCK NV

23859901. Schorten, waterdicht: gemaakt van gekochte materialen | Aprons, waterproof: made from purchased materials
26759902. Cutouts, papier of karton: gemaakt van aangekochte materialen | Cutouts, paper or paperboard: made from purchased materials
30890605. Kleur en afwerking van kunststoffen | Coloring and finishing of plastics products
92220102. District advocatenkantoor | District attorneys' office
96619900. Ruimteonderzoek en -technologie, nec | Space research and technology, nec

Werken bij DEVOS-DE BUCK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVOS-DE BUCK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVOS-DE BUCK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVOS-DE BUCK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

  • Tuin-/Groenarbeider (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider. Je zal in eerste instantie instaan voor het aanleg en onderhoud van tuinen. Terrassen en opritten aanleggen  

  • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

  • Jobstudent (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Zandstraler - Ontlakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij een eerste ervaring als zandstraler en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien de vakman die we zoeken. Voor onze klant uit regio Limburg, met kantoor in Beringen, zoeken we een zandstraler - ontlakker. Als zandstraler ga je verschillende metalen constructies zandstralen zodat men die achteraf kan poederlakken. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de straalcabine en de ontlakkingsmachine.

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Lassers (SCHENDELBEKE)

    Regio: SCHENDELBEKE

    Bedrijf: bvba db welding

    Type: Vaste Job

    Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: BSC

    Type: Vaste Job

    Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

  • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Hever-Boortmeerbeek (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Hever-Boortmeerbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van DEVOS-DE BUCK NV in sociale netwerken
Look for responds of DEVOS-DE BUCK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVOS-DE BUCK NV. Laat een reactie achter voor DEVOS-DE BUCK NV. DEVOS-DE BUCK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVOS-DE BUCK NV. Leave a respond for DEVOS-DE BUCK NV. DEVOS-DE BUCK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVOS-DE BUCK NV op de google maps. Adres en contacten DEVOS-DE BUCK NV
Location of DEVOS-DE BUCK NV on the google maps. Address and contacts of DEVOS-DE BUCK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVOS-DE BUCK NV DEVOS-DE BUCK NV: Vandevelde B | VANDAELE-AERS | P VAN EGDOM-MARIEN & CO NV | DE RAEDT sa-nv | Gemventures

Other related companies as DEVOS-DE BUCK NV: Vandevelde B | VANDAELE-AERS | P VAN EGDOM-MARIEN & CO NV | DE RAEDT sa-nv | Gemventures

DEVOS-DE BUCK NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVOS-DE BUCK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07848327636. Het bedrijf DEVOS-DE BUCK NV bevindt zich op het adres: Zeeschipstraat 70,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 387,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DEVOS-DE BUCK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEVOS-DE BUCK NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVOS-DE BUCK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVOS-DE BUCK NV, openstaande posities, locatie van DEVOS-DE BUCK NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEVOS-DE BUCK NV is a company, that was registered 2001 in Gent region, Belgium. Full name of company is DEVOS-DE BUCK NV, company assigned to the tax number BE07848327636. The company DEVOS-DE BUCK NV is located at the address: Zeeschipstraat 70,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 387,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DEVOS-DE BUCK NV were not found.
The main activity of DEVOS-DE BUCK NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVOS-DE BUCK NV is not available. You also can look at reviews of DEVOS-DE BUCK NV, open positions, location of DEVOS-DE BUCK NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVOS-DE BUCK NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVOS-DE BUCK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVOS-DE BUCK NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVOS-DE BUCK NV, employees, financial statistics.