De Grand Ry G

Contactgegevens De Grand Ry G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Grand Ry G: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Grand Ry G

Regio (region): Chaudfontaine (Embourg), België

Adres (address): Avenue du Centenaire 36,4053, België

Telefoon (phone): 04 365 43 03 04 365 43 03

Fax (fax): 04 367 65 93 04 367 65 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Grand Ry G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Grand Ry G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Grand Ry G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Grand Ry G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Grand Ry G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Grand Ry G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Grand Ry G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Grand Ry G
Products information De Grand Ry G

BTW identificatienummer (tax): BE04323913574
Ondernemingsnummer: 2063751220
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Grand Ry G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Grand Ry G
(Get full report from official database of BE for De Grand Ry G)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Grand Ry G
Addition kinds of activities for De Grand Ry G

508405. Gereedschapsmachines en metaalbewerkingsmachines | Machine tools and metalworking machinery
01610409. Slaboerderij | Lettuce farm
20320303. Bouillon, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
24110305. Sliding logs | Skidding logs
32119905. Beeldglas | Picture glass
34439911. Perforeren op zwaar metaal | Perforating on heavy metal
34639904. Bearing en lager race smeden, nonferrous | Bearing and bearing race forgings, nonferrous
35599922. Farmaceutische machines | Pharmaceutical machinery
38210116. microtomen | Microtomes

Werken bij De Grand Ry G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Grand Ry G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Grand Ry G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Grand Ry G. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ouderenzorg (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project, komje terecht in een woon-zorgcentrum gelegen in een landelijke omgeving. Hetrusthuis schenkt ruime aandacht aan de tijdsinvulling van de bewoners door hente voorzien van leuke activiteiten, een mooie tuin waar ze kunnen genieten vanhet uitzicht, een aangename cafetaria enzovoort. Deze animatie optimaliseerthet woon- en leefklimaat van het woon-zorgcentrum. Het multidisciplinairteam staat iedere dag klaar om de bewoners met de beste zorgen te omringen. Jekrijgt de kans om te werken in een stabiele en moderne werkomgeving waar erruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Als gemotiveerde verpleegkundigesta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. Je zetmedicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz.Je durft je te verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil bijdragentot een waardevol en gelukkig verblijf in het woon-zorgcentrum. Je streeft eenkwalitatieve detailzorg na waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraalstaan.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Project- en werfleider infrastructuurwerken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project-/werkleider sta je voornamelijk in voor: - projectvoorbereiding - technische en/of administratieve opvolging van projecten - contact onderhouden met leveranciers, studiebureaus, opdrachtgevers en onderaannemers - opmaken van vorderingsstaten - planning van verschillende deelwerven

  • bobijnopzetter m/v (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een bobijnopzetter

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

  • Schrijnwerk atelier en opmeten bij de klant (m-v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in poorten (particulieren en bedrijven) zijn we op zoek naar een bouwkundig profiel met sterke kennis hout. Jouw takenpakket is 2-ledig: 75% atelierwerk 25% opmeten en bijstand in de montage

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Bedrijfsprofiel: Bij T-dienstencheques word je begeleid en ingeschakeld bij klanten waarbij we rekening houden met jou.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ZAMEX

    Type: Vaste Job

    Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

  • Internal Sales/klantenopvolging met interesse voor administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Coachingatelier is op zoek naar een klantgerichte kracht (M/V) die hun team kan versterken. Je komt in een dynamische en bloeiende KMO terecht. Je werkt freelance, uurverdeling kan onderling besproken worden. Je volgt telefonisch proactief de klanten op die vragen hebben over loopbaancoaching. Graag cv naar [email protected] www.loopbaan-coaching.be

Zoek naar antwoorden van De Grand Ry G in sociale netwerken
Look for responds of De Grand Ry G in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Grand Ry G. Laat een reactie achter voor De Grand Ry G. De Grand Ry G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Grand Ry G. Leave a respond for De Grand Ry G. De Grand Ry G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Grand Ry G op de google maps. Adres en contacten De Grand Ry G
Location of De Grand Ry G on the google maps. Address and contacts of De Grand Ry G

Andere gerelateerde bedrijven als come De Grand Ry G De Grand Ry G: Aware Interactive Communication CVBA | Ghepan BVBA | CITRIQUE BELGE NV | Kristoffer Kobosko, | Preconex

Other related companies as De Grand Ry G: Aware Interactive Communication CVBA | Ghepan BVBA | CITRIQUE BELGE NV | Kristoffer Kobosko, | Preconex

De Grand Ry G is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Chaudfontaine (Embourg), België. De volledige naam van het bedrijf is De Grand Ry G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04323913574. Het bedrijf De Grand Ry G bevindt zich op het adres: Avenue du Centenaire 36,4053. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 862,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Grand Ry G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Grand Ry G is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Grand Ry G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Grand Ry G, openstaande posities, locatie van De Grand Ry G op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Grand Ry G is a company, that was registered 2008 in Chaudfontaine (Embourg) region, Belgium. Full name of company is De Grand Ry G, company assigned to the tax number BE04323913574. The company De Grand Ry G is located at the address: Avenue du Centenaire 36,4053. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 862,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Grand Ry G were not found.
The main activity of De Grand Ry G is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Grand Ry G is not available. You also can look at reviews of De Grand Ry G, open positions, location of De Grand Ry G on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Grand Ry G, Chaudfontaine (Embourg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Grand Ry G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Grand Ry G, Chaudfontaine (Embourg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Grand Ry G, employees, financial statistics.