CUYPERS VORKLIFTEN

Contactgegevens CUYPERS VORKLIFTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUYPERS VORKLIFTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUYPERS VORKLIFTEN

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Ketelhof 73HAVEN,2030, België

Telefoon (phone): 03 542 33 30 03 542 33 30

Fax (fax): 03 541 80 20 03 541 80 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUYPERS VORKLIFTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUYPERS VORKLIFTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUYPERS VORKLIFTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUYPERS VORKLIFTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUYPERS VORKLIFTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUYPERS VORKLIFTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUYPERS VORKLIFTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUYPERS VORKLIFTEN
Products information CUYPERS VORKLIFTEN

BTW identificatienummer (tax): BE06490417480
Ondernemingsnummer: 3755645751
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 435,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CUYPERS VORKLIFTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUYPERS VORKLIFTEN
(Get full report from official database of BE for CUYPERS VORKLIFTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUYPERS VORKLIFTEN
Addition kinds of activities for CUYPERS VORKLIFTEN

2761. Manifold business formulieren | Manifold business forms
361301. Stroomonderbrekers | Power circuit breakers
20460203. Maïsolie, maaltijd | Corn oil, meal
30890601. Blow-molded afgewerkte kunststofproducten, nec | Blow molded finished plastics products, nec
35360000. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
73891301. Arbitrage- en bemiddelingsdienst | Arbitration and conciliation service

Werken bij CUYPERS VORKLIFTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUYPERS VORKLIFTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUYPERS VORKLIFTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUYPERS VORKLIFTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

  • Transportplanner | Willebroek | ploegen (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een groeiende logistieke onderneming te Willebroek, gaat Synergie op zoek naar een transportplanner. Je staat mee in voor de optimale inzet van ruim 40 vrachtwagens, voornamelijk gaat het om vervoer van tankcontainers. Je verzamelt en controleert alle nodige gegevens voor het opstellen van de rittenplanning voor onze chauffeurs. Vervolgens geef je hen de planning en beste routes door. Indien nodig, pas je de planning aan, zodat de afgesproken levertijden gerespecteerd blijven.

  • Eerste Verkoper - Meubelzaak - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker bij sta je in voor : Het adviseren, helpen en begeleiden in de keuze van de klanten hun aankoop, Het controleren van de leveringen, Inéén knutselen van de meubelen, Opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen... Daarnaast leidt u het team van verkopers

  • Monteur (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Doel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: KP DECO

    Type: Vaste Job

    Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van CUYPERS VORKLIFTEN in sociale netwerken
Look for responds of CUYPERS VORKLIFTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUYPERS VORKLIFTEN. Laat een reactie achter voor CUYPERS VORKLIFTEN. CUYPERS VORKLIFTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUYPERS VORKLIFTEN. Leave a respond for CUYPERS VORKLIFTEN. CUYPERS VORKLIFTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUYPERS VORKLIFTEN op de google maps. Adres en contacten CUYPERS VORKLIFTEN
Location of CUYPERS VORKLIFTEN on the google maps. Address and contacts of CUYPERS VORKLIFTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CUYPERS VORKLIFTEN CUYPERS VORKLIFTEN: De Geyndt BVBA | Au 32 Rue de la Vallée | Signes SC | Maertens International NV | DE SCHUTTER NV

Other related companies as CUYPERS VORKLIFTEN: De Geyndt BVBA | Au 32 Rue de la Vallée | Signes SC | Maertens International NV | DE SCHUTTER NV

CUYPERS VORKLIFTEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is CUYPERS VORKLIFTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06490417480. Het bedrijf CUYPERS VORKLIFTEN bevindt zich op het adres: Ketelhof 73HAVEN,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 435,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CUYPERS VORKLIFTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CUYPERS VORKLIFTEN is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUYPERS VORKLIFTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUYPERS VORKLIFTEN, openstaande posities, locatie van CUYPERS VORKLIFTEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CUYPERS VORKLIFTEN is a company, that was registered 2016 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is CUYPERS VORKLIFTEN, company assigned to the tax number BE06490417480. The company CUYPERS VORKLIFTEN is located at the address: Ketelhof 73HAVEN,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 435,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CUYPERS VORKLIFTEN were not found.
The main activity of CUYPERS VORKLIFTEN is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CUYPERS VORKLIFTEN is not available. You also can look at reviews of CUYPERS VORKLIFTEN, open positions, location of CUYPERS VORKLIFTEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUYPERS VORKLIFTEN, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUYPERS VORKLIFTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUYPERS VORKLIFTEN, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUYPERS VORKLIFTEN, employees, financial statistics.