Lalemant div. Zeebrugge NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Lalemant div. Zeebrugge NV
Private companiesMotor Freight Transportation • Lalemant div. Zeebrugge NV

Contactgegevens Lalemant div. Zeebrugge NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lalemant div. Zeebrugge NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lalemant div. Zeebrugge NV

Regio (region): Brugge (Zeebrugge - Lissewege), België

Adres (address): Tijdokstraat 12,8380, België

Telefoon (phone): 050 54 42 66 050 54 42 66

Fax (fax): 050 54 66 01 050 54 66 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lalemant div. Zeebrugge NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lalemant div. Zeebrugge NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lalemant div. Zeebrugge NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lalemant div. Zeebrugge NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lalemant div. Zeebrugge NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lalemant div. Zeebrugge NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lalemant div. Zeebrugge NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lalemant div. Zeebrugge NV
Products information Lalemant div. Zeebrugge NV

BTW identificatienummer (tax): BE08063110351
Ondernemingsnummer: 5800750732
Hoofdstad (capital): 371,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 624,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Lalemant div. Zeebrugge NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lalemant div. Zeebrugge NV
(Get full report from official database of BE for Lalemant div. Zeebrugge NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lalemant div. Zeebrugge NV
Addition kinds of activities for Lalemant div. Zeebrugge NV

9621. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation
349301. Warm gevormde veren | Hot formed springs
14990404. Pimpstenen mijnbouw | Pumice mining
26210501. Kunst papier | Art paper
34690100. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
50230107. Tupperware | Tupperware
50510300. Koperproducten | Copper products
79991513. Wave pool operatie | Wave pool operation

Werken bij Lalemant div. Zeebrugge NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lalemant div. Zeebrugge NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lalemant div. Zeebrugge NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lalemant div. Zeebrugge NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

  • Productiemedewerker Opglabbeek MIRKA (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Mirka in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je staat in voor algemene productie- en inpaktaken bij het versnijden van schuurpapier.

  • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Jobstudenten verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting. Je werkt op zaterdag van 7u30-19u en/of zondag van 7-13u.

  • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • bestuurssecretaris artistieke werking/publiekswerking (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DOMMELHOF

    Type: Vaste Job

    contractuele wervingsreserve (momenteel 1 functie vacant) standplaats: Provinciaal Domein Dommelhof Als bestuurssecretaris Artistieke werking/Publiekswerking ondersteun je, in overleg met de directie en met de coördinatoren van diverse artistieke werkingen, verschillende initiatieven op het vlak van dossiervoorbereiding, administratieve opvolging, rapportering en publiekswerking. Je promoot de artistieke initiatieven van het Provinciaal Domein Dommelhof binnen een breed Limburgs, Vlaams en internationaal netwerk en zet nieuwe projecten uit die het Limburgse kunstenveld helpen versterken. Je bent een netwerker die diverse stakeholders, artiesten en partners samenbrengt, het publiek activeert en actoren uit aangrenzende velden uit o.a. onderwijs, toerisme, sociale sector, … weet te betrekken. Toelatingsvoorwaarden: masterdiploma

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van Lalemant div. Zeebrugge NV in sociale netwerken
Look for responds of Lalemant div. Zeebrugge NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lalemant div. Zeebrugge NV. Laat een reactie achter voor Lalemant div. Zeebrugge NV. Lalemant div. Zeebrugge NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lalemant div. Zeebrugge NV. Leave a respond for Lalemant div. Zeebrugge NV. Lalemant div. Zeebrugge NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lalemant div. Zeebrugge NV op de google maps. Adres en contacten Lalemant div. Zeebrugge NV
Location of Lalemant div. Zeebrugge NV on the google maps. Address and contacts of Lalemant div. Zeebrugge NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Lalemant div. Zeebrugge NV Lalemant div. Zeebrugge NV: Van Durme D | Intermetal Technology N.V. | Amazing Webdesign | F architecture sa | L e Monde des Droits de lHomme

Other related companies as Lalemant div. Zeebrugge NV: Van Durme D | Intermetal Technology N.V. | Amazing Webdesign | F architecture sa | L e Monde des Droits de lHomme

Lalemant div. Zeebrugge NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brugge (Zeebrugge - Lissewege), België. De volledige naam van het bedrijf is Lalemant div. Zeebrugge NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08063110351. Het bedrijf Lalemant div. Zeebrugge NV bevindt zich op het adres: Tijdokstraat 12,8380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 371,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 624,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Lalemant div. Zeebrugge NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lalemant div. Zeebrugge NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lalemant div. Zeebrugge NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lalemant div. Zeebrugge NV, openstaande posities, locatie van Lalemant div. Zeebrugge NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lalemant div. Zeebrugge NV is a company, that was registered 1995 in Brugge (Zeebrugge - Lissewege) region, Belgium. Full name of company is Lalemant div. Zeebrugge NV, company assigned to the tax number BE08063110351. The company Lalemant div. Zeebrugge NV is located at the address: Tijdokstraat 12,8380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 371,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 624,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Lalemant div. Zeebrugge NV were not found.
The main activity of Lalemant div. Zeebrugge NV is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lalemant div. Zeebrugge NV is not available. You also can look at reviews of Lalemant div. Zeebrugge NV, open positions, location of Lalemant div. Zeebrugge NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lalemant div. Zeebrugge NV, Brugge (Zeebrugge - Lissewege): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lalemant div. Zeebrugge NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lalemant div. Zeebrugge NV, Brugge (Zeebrugge - Lissewege): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lalemant div. Zeebrugge NV, employees, financial statistics.