Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA
Private companiesHealth Services • Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA

Contactgegevens Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Zwevegemsestraat 113,8500, België

Telefoon (phone): 056 22 83 64 056 22 83 64

Fax (fax): 056 20 44 30 056 20 44 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA
Products information Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02486999511
Ondernemingsnummer: 7785430908
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 686,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA
(Get full report from official database of BE for Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA
Addition kinds of activities for Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA

363299. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
615301. Financiering van werkkapitaal | Working capital financing
20990601. Suiker slijpen | Sugar grinding
35560108. Melkverwerkende machines, niet inbegrepen | Milk processing machinery, nec
38410420. Chirurgische lasers | Surgical lasers
50789902. Ijsmachines | Ice making machines

Werken bij Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deerlijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze kunnen omvatten : schoonmaken, bereiden van maaltijden, strijken en kleine boodschappen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student hulpboekhouder (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • PROJECTINGENIEUR MACHINEBOUW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen naar het idee van de klant in onderling overleg en binnen het vooropgestelde budget. Je volgt het project op van begin tot einde. Je komt in aanraking met uiteenlopende sectoren, wat de job heel gevarieerd houdt.

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • Zelfstandig Sales advisor in bijberoep of hoofdberoep (springplank naar zelfstandige) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JDV Security

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wenst u een extra centje bij te verdienen? Uw droom waarmaken? Laat dan snel iets weten! U zal instaan voor het commercialiseren van onze beveiligingssystemen. Dit zowel aan particulieren als bedrijven. Mooie commisies en duidelijke uitleg van wat de voor en nadelen zijn als zelfstandige

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA. Laat een reactie achter voor Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA. Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA. Leave a respond for Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA. Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA op de google maps. Adres en contacten Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA
Location of Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA on the google maps. Address and contacts of Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA: AIKO | Guidi Cucine | Reply Management Consulting | VERMEERSCH KARL | Masser Industrie

Other related companies as Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA: AIKO | Guidi Cucine | Reply Management Consulting | VERMEERSCH KARL | Masser Industrie

Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02486999511. Het bedrijf Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA bevindt zich op het adres: Zwevegemsestraat 113,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 686,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA, openstaande posities, locatie van Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA is a company, that was registered 2014 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA, company assigned to the tax number BE02486999511. The company Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA is located at the address: Zwevegemsestraat 113,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 686,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA were not found.
The main activity of Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA is not available. You also can look at reviews of Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA, open positions, location of Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centik-Centraal Incasso Kantoor BVBA, employees, financial statistics.