PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL

Contactgegevens PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL

Regio (region): Waterloo, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 312,1410, België

Telefoon (phone): 02 354 60 98 02 354 60 98

Fax (fax): +32 (14) 899-52-90 +32 (14) 899-52-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL
Products information PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05458251953
Ondernemingsnummer: 3428802490
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL
(Get full report from official database of BE for PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL
Addition kinds of activities for PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL

284399. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
20959900. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
25429904. Schappen, kantoor en winkel, behalve hout | Shelving, office and store, except wood
32819901. Graniet, gesneden en gevormd | Granite, cut and shaped
35239904. Tractoren, boerderij | Tractors, farm
36130209. Stroomschakelapparatuur | Power switching equipment
38250200. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
75429903. Vrachtwagen wassen | Truck wash
87310300. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research

Werken bij PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround elektrotechnieker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een allround elektrotechnieker. Ben je op zoek naar een uitdagende job in 3 ploegen? Heb je een goede technische kennis? Heb je ervaring met een heftruck (attest = pluspunt?) Dan is deze job misschien iets voor jou! Als allround elektrotechnieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische problemen. - Machines en installaties onderhouden. - Herstellen van mankementen - ...

  • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • IT-Planet - Tester Web (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: lange duur Tijdsbesteding: voltijds Locatie: Gent Zowel freelance- als bediendecontract mogelijk Functieomschrijving Je zal samenwerken met een coördinator voor het grondig uittesten van toepassingen en websites: Je maakt op voorhand afspraken rond de te testen functionaliteiten en werkt waar nodig samen met de coördinator en de sleutelgebruikers de testscenario's uit Je bereidt de testen voor (o.a. testdata) Je voert de testen uit op basis van de testscenario's, en op basis van de ondertussen opgedane kennis en het inzicht in de toepassingen (en vult waar nodig de scenario's aan) Je beschrijft duidelijk de testresultaten, de gevonden fouten of anomalieën en rapporteert erover naar de coördinator Je logt de problemen in de daarvoor gebruikte tool (Jira...) Eventuele problemen kan je reproduceren en formaliseren richting ontwikkeling Opgeloste problemen worden grondig hertest (met bijhorende beschrijving van de resultaten, de rapportering...) Jouw profiel Generiek: Je kan Nederlands spreken en schrijven Je bent een teamspeler Je bent flexibel en kan multitasken Je bent communicatief ingesteld Je kan zelfstandig werken Je hebt functionele testvaardigheden Technisch: User Acceptance testen Browser compatibiliteit Responsive testen Agile GIT WorkFlow Jira/Confluence Test Complete Ervaring met automatisch testen SoapUI Selenium Web driver Cucumber PHP (using Behat) Testrail Certificaties in test methodologieën Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar.. Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie! Interesse? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt deze vacature in lijn met je ervaring? Stuur dan zeker je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL. Laat een reactie achter voor PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL. PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL. Leave a respond for PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL. PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL op de google maps. Adres en contacten PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL
Location of PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL on the google maps. Address and contacts of PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL: Autohandel R. Maes | VW/AUDI LEURIS | AMP Atelier BVBA | Lancz Patrick Galerie | Gaco N.V.

Other related companies as PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL: Autohandel R. Maes | VW/AUDI LEURIS | AMP Atelier BVBA | Lancz Patrick Galerie | Gaco N.V.

PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Waterloo, België. De volledige naam van het bedrijf is PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05458251953. Het bedrijf PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 312,1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL, openstaande posities, locatie van PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL is a company, that was registered 2015 in Waterloo region, Belgium. Full name of company is PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL, company assigned to the tax number BE05458251953. The company PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL is located at the address: Chaussée de Bruxelles 312,1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL were not found.
The main activity of PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL is not available. You also can look at reviews of PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL, open positions, location of PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL, Waterloo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL, Waterloo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL, employees, financial statistics.