PRODISTAR VERSTEGEN

Contactgegevens PRODISTAR VERSTEGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRODISTAR VERSTEGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRODISTAR VERSTEGEN

Regio (region): Rixensart (Genval), België

Adres (address): Avenue Albert Ier 277,1332, België

Telefoon (phone): 02 652 01 88; 02 653 73 05 02 652 01 88; 02 653 73 05

Fax (fax): 02 653 73 05 02 653 73 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRODISTAR VERSTEGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRODISTAR VERSTEGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRODISTAR VERSTEGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRODISTAR VERSTEGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRODISTAR VERSTEGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRODISTAR VERSTEGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRODISTAR VERSTEGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRODISTAR VERSTEGEN
Products information PRODISTAR VERSTEGEN

BTW identificatienummer (tax): BE02887451171
Ondernemingsnummer: 1402923583
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 178,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PRODISTAR VERSTEGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRODISTAR VERSTEGEN
(Get full report from official database of BE for PRODISTAR VERSTEGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRODISTAR VERSTEGEN
Addition kinds of activities for PRODISTAR VERSTEGEN

15210100. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
30699906. Brandstoftanks, inklapbaar: rubberen stof | Fuel tanks, collapsible: rubberized fabric
37110305. Universele dragers, militaire, assemblage van | Universal carriers, military, assembly of
39490604. Wading zwembaden, plastic beklede stof | Wading pools, plastic coated fabric
51490600. Organisch en dieet voedsel | Organic and diet food

Werken bij PRODISTAR VERSTEGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRODISTAR VERSTEGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRODISTAR VERSTEGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRODISTAR VERSTEGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnarbeider (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

  • Bekister ruwbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn wij op zoek naar een ruwbouw bekister met ervaring. Heb je ervaring? Werk je graag in teamverband? En ga je steeds zorgvuldig te werk? Solliciteer dan onmiddellijk.

  • Lasser (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevarieerde job die bestaat uit lassen, plooien, knippen en ponsen. Je werkt zelfstandig de constructies af van plan tot eindproduct.

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Flexibele accountant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een consultancy bedrijf die zich specialiseert in accountancy en fiscaliteit zoekt flexibele boekhoudkundigen. Je wordt ingezet als consultant op heel diverse accountancy projecten in diverse sectoren; je staat in voor diverse boekhoudkundige taken (AP, AR en GL), je assisteert bij de opmaak van afsluitingen; je helpt mee aan de opmaak van vooruitzichten en rapporteringen; je staat in voor betalingen en controles; je weet uw klant te adviseren en te begeleiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

    Regio: GELINDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ARDOOIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

  • jobstudent bediening kippenkraam (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent een centje bijverdienen? Wij zoeken studenten die op zondag willen werken in Ichtegem. Je staat in voor de bediening van klanten aan een kippenkraam (kip-aan-het-spit). Je werkt van 10u tot 13u.

  • Etudiant(e) - week-end (HERSEAUX)

    Regio: HERSEAUX

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Pour une friterie, snack de la région de Mouscron, Adecco cherche des étudiants motivés pour assurer le service du midi et soir durant les week-ends. Votre rôle sera de servir les clients, prendre les commandes et de préparer les hamburgers, frites....

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

Zoek naar antwoorden van PRODISTAR VERSTEGEN in sociale netwerken
Look for responds of PRODISTAR VERSTEGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRODISTAR VERSTEGEN. Laat een reactie achter voor PRODISTAR VERSTEGEN. PRODISTAR VERSTEGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRODISTAR VERSTEGEN. Leave a respond for PRODISTAR VERSTEGEN. PRODISTAR VERSTEGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRODISTAR VERSTEGEN op de google maps. Adres en contacten PRODISTAR VERSTEGEN
Location of PRODISTAR VERSTEGEN on the google maps. Address and contacts of PRODISTAR VERSTEGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PRODISTAR VERSTEGEN PRODISTAR VERSTEGEN: Callewaert BVBA | Cools NV | Sodiwe | SOLVAY S.A. | Taylor Johnson Garret

Other related companies as PRODISTAR VERSTEGEN: Callewaert BVBA | Cools NV | Sodiwe | SOLVAY S.A. | Taylor Johnson Garret

PRODISTAR VERSTEGEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Rixensart (Genval), België. De volledige naam van het bedrijf is PRODISTAR VERSTEGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02887451171. Het bedrijf PRODISTAR VERSTEGEN bevindt zich op het adres: Avenue Albert Ier 277,1332. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 178,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PRODISTAR VERSTEGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRODISTAR VERSTEGEN is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRODISTAR VERSTEGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRODISTAR VERSTEGEN, openstaande posities, locatie van PRODISTAR VERSTEGEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PRODISTAR VERSTEGEN is a company, that was registered 2014 in Rixensart (Genval) region, Belgium. Full name of company is PRODISTAR VERSTEGEN, company assigned to the tax number BE02887451171. The company PRODISTAR VERSTEGEN is located at the address: Avenue Albert Ier 277,1332. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 178,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PRODISTAR VERSTEGEN were not found.
The main activity of PRODISTAR VERSTEGEN is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PRODISTAR VERSTEGEN is not available. You also can look at reviews of PRODISTAR VERSTEGEN, open positions, location of PRODISTAR VERSTEGEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRODISTAR VERSTEGEN, Rixensart (Genval): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRODISTAR VERSTEGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRODISTAR VERSTEGEN, Rixensart (Genval): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRODISTAR VERSTEGEN, employees, financial statistics.