LINK TELECOM

Contactgegevens LINK TELECOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LINK TELECOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

LINK TELECOM

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Jamarlaan 49,1060, België

Telefoon (phone): 02 520 34 70 02 520 34 70

Fax (fax): 02 521 62 81 02 521 62 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LINK TELECOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LINK TELECOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LINK TELECOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LINK TELECOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LINK TELECOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LINK TELECOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LINK TELECOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LINK TELECOM
Products information LINK TELECOM

BTW identificatienummer (tax): BE08873626708
Ondernemingsnummer: 5326965332
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in LINK TELECOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LINK TELECOM
(Get full report from official database of BE for LINK TELECOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor LINK TELECOM
Addition kinds of activities for LINK TELECOM

20219902. Boterpoeder | Butter powder
26550100. Vezelspoelen, buizen en kegels | Fiber spools, tubes, and cones
35550600. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
35590304. Verpakkingseenheden, wieloverhaling | Pack-up assemblies, wheel overhaul
36749907. Nucleaire detectoren, vaste toestand | Nuclear detectors, solid state
49590301. Oplossing van oliestorting | Oil spill cleanup

Werken bij LINK TELECOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LINK TELECOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LINK TELECOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LINK TELECOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    we zoeken een polyvalente metaalbewerker een lasser die heel flexibel is om ons team te versterken. Ben jij onze hardwerkende kandidaat aarzel dan niet ons te contacteren

  • Ploegbaas Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken naar enthousiaste ploegbazen! Heb je een bachelor in een bouwkundige richting op zak of de nodige ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de wegenbouw? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler en schrikt een flinke dosis frisse lucht je niet af? Dan zou deze job wel iets voor jou kunnen zijn!

  • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • THUISVERPLEEGKUNDIGE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDIG TEAM

    Type: Studentenjob

    Ons thuisverpleegkundig team Knokke-Heist is dringend op zoek naar een jobstudent om het team te versterken! Je zal instaan voor de professionele zorg aan patiënten aan huis in de regio Knokke - Heist - Blankenberge met focus op het menselijke, je krijgt de tijd en ruimte om een kwalitatieve zorg te verlenen aan onze patiënten!

  • Productie Manager (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

  • Assistent servicetechnieker binnen- en buitenland (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Hoogstraten zijn we op zoek naar een hulpservicetechnicus M/V. Als servicetechnicus bent u een zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. U bepaalt mee de kwaliteit en het serviceniveau van het bedrijf en de producten. Samen met een servicetechnieker ga je op bezoek bij een klant om er problemen met onze machines op te lossen: daarbij zorg jij voor de reparatie, het onderhoud en het doorvoeren van verbeteringen aan gebruikte tuinbouwmachines. De elektrische en softwarematige analyse gebeuren door de servicetechnieker. Herstelling gebeuren meestal ter plaatse bij de klant, uitzonderlijk in de werkplaats te Hoogstraten. Past jou profiel bij deze omschrijving en heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van LINK TELECOM in sociale netwerken
Look for responds of LINK TELECOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor LINK TELECOM. Laat een reactie achter voor LINK TELECOM. LINK TELECOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LINK TELECOM. Leave a respond for LINK TELECOM. LINK TELECOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LINK TELECOM op de google maps. Adres en contacten LINK TELECOM
Location of LINK TELECOM on the google maps. Address and contacts of LINK TELECOM

Andere gerelateerde bedrijven als come LINK TELECOM LINK TELECOM: Wijnen Jan | Maretti | Custom Case | TORRENT VANDE MERT & CO NV | Derriks NV

Other related companies as LINK TELECOM: Wijnen Jan | Maretti | Custom Case | TORRENT VANDE MERT & CO NV | Derriks NV

LINK TELECOM is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is LINK TELECOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08873626708. Het bedrijf LINK TELECOM bevindt zich op het adres: Jamarlaan 49,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in LINK TELECOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LINK TELECOM is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LINK TELECOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LINK TELECOM, openstaande posities, locatie van LINK TELECOM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LINK TELECOM is a company, that was registered 2013 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is LINK TELECOM, company assigned to the tax number BE08873626708. The company LINK TELECOM is located at the address: Jamarlaan 49,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in LINK TELECOM were not found.
The main activity of LINK TELECOM is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LINK TELECOM is not available. You also can look at reviews of LINK TELECOM, open positions, location of LINK TELECOM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LINK TELECOM, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LINK TELECOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LINK TELECOM, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LINK TELECOM, employees, financial statistics.