Communication Center

Contactgegevens Communication Center: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Communication Center: address, phone, fax, email, website, opening hours

Communication Center

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Nieuwstraat 123,1000, België

Telefoon (phone): 02 218 54 64 02 218 54 64

Fax (fax): +32 (12) 338-28-10 +32 (12) 338-28-10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Communication Center: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Communication Center"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Communication Center"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Communication Center, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Communication Center. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Communication Center, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Communication Center. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Communication Center
Products information Communication Center

BTW identificatienummer (tax): BE04321166992
Ondernemingsnummer: 7551971435
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 119,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Communication Center zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Communication Center
(Get full report from official database of BE for Communication Center)

Aanvulling soorten activiteiten voor Communication Center
Addition kinds of activities for Communication Center

22619902. Refinishing katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Refinishing cotton broadwoven cloth, for the trade
24939903. Strandbord, georiënteerd | Strandboard, oriented
26530202. Display items, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Display items, solid fiber: made from purchased materials
28730000. Stikstofmeststoffen | Nitrogenous fertilizers
48229905. Transradio persdienst | Transradio press service

Werken bij Communication Center: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Communication Center: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Communication Center. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Communication Center. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocolade Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant regio Lokeren is op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers voor het chocoladeseizoen. Je staat in voor de inpak aan de band.

  • WASSERIJMEDEWERKER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een wasserij in de regio zijn we dringend op zoek naar een wasserijmedewerker. Je wordt polyvalent ingezet en dit voornamelijk aan de strijkrol.

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

  • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DCWB

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

  • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Chauffeur B Bpost Wetteren (jobstudent) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Wetteren zoekt een jobstudent de vaste zaterdag kan werken. Je uren zijn van 4u40 tem 13u16. Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren in en rond Wetteren. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht.

  • Productie Manager (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

  • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Communication Center in sociale netwerken
Look for responds of Communication Center in social networks

Lees alle opmerkingen voor Communication Center. Laat een reactie achter voor Communication Center. Communication Center bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Communication Center. Leave a respond for Communication Center. Communication Center on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Communication Center op de google maps. Adres en contacten Communication Center
Location of Communication Center on the google maps. Address and contacts of Communication Center

Andere gerelateerde bedrijven als come Communication Center Communication Center: BIVAK REIZEN | Bureau voor Milieuonderzoek NV | OPTIQUE FURNAL SPRL | Leroy N.V. | Comm.linx

Other related companies as Communication Center: BIVAK REIZEN | Bureau voor Milieuonderzoek NV | OPTIQUE FURNAL SPRL | Leroy N.V. | Comm.linx

Communication Center is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Communication Center, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04321166992. Het bedrijf Communication Center bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 123,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 119,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Communication Center zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Communication Center is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Communication Center is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Communication Center, openstaande posities, locatie van Communication Center op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Communication Center is a company, that was registered 2013 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Communication Center, company assigned to the tax number BE04321166992. The company Communication Center is located at the address: Nieuwstraat 123,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 119,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Communication Center were not found.
The main activity of Communication Center is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Communication Center is not available. You also can look at reviews of Communication Center, open positions, location of Communication Center on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Communication Center, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Communication Center, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Communication Center, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Communication Center, employees, financial statistics.