REFRIGERATION WB SPRL

Contactgegevens REFRIGERATION WB SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REFRIGERATION WB SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

REFRIGERATION WB SPRL

Regio (region): Charleroi (Gilly), België

Adres (address): Rue Horace Pierard 25,6060, België

Telefoon (phone): 071 41 00 12; 0475 43 29 45 071 41 00 12; 0475 43 29 45

Fax (fax): 071 41 00 96 071 41 00 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REFRIGERATION WB SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REFRIGERATION WB SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REFRIGERATION WB SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REFRIGERATION WB SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REFRIGERATION WB SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REFRIGERATION WB SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REFRIGERATION WB SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REFRIGERATION WB SPRL
Products information REFRIGERATION WB SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07859039306
Ondernemingsnummer: 2275512695
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 159,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in REFRIGERATION WB SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REFRIGERATION WB SPRL
(Get full report from official database of BE for REFRIGERATION WB SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor REFRIGERATION WB SPRL
Addition kinds of activities for REFRIGERATION WB SPRL

421299. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
20529905. koekjes | Cookies
24260203. Spoelblokken en blanks, hout | Bobbin blocks and blanks, wood
26210801. Zakpapier | Bag paper
32720710. Pier footings, prefab beton | Pier footings, prefabricated concrete
44999903. vervoer per lichter | Lighterage
55999904. sneeuwscooters | Snowmobiles
59470103. Cadeaumanden | Gift baskets
92290000. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec

Werken bij REFRIGERATION WB SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REFRIGERATION WB SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REFRIGERATION WB SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REFRIGERATION WB SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

  • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Student Schoonmakers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

  • Parkwachter (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Gents Autobedrijf

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en mechanische herstellingen personenwagens.

  • Klusjesman (MARKEGEM)

    Regio: MARKEGEM

    Bedrijf: MAES & COUCKE

    Type: Vaste Job

    . Je staat in voor het uitvoeren van kleine opdrachten op de werf: plaatsen van resterende plinten, uitvoeren van kitwerk, retoucheren van schilderwerken, plaatsen van werfinrichting (hekkens, werfketen), ... . Het uitvoeren van algemene opkuis op de werven. . Je bent in staat om zowel zelfstandig als in groep te werken.

Zoek naar antwoorden van REFRIGERATION WB SPRL in sociale netwerken
Look for responds of REFRIGERATION WB SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor REFRIGERATION WB SPRL. Laat een reactie achter voor REFRIGERATION WB SPRL. REFRIGERATION WB SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REFRIGERATION WB SPRL. Leave a respond for REFRIGERATION WB SPRL. REFRIGERATION WB SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REFRIGERATION WB SPRL op de google maps. Adres en contacten REFRIGERATION WB SPRL
Location of REFRIGERATION WB SPRL on the google maps. Address and contacts of REFRIGERATION WB SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come REFRIGERATION WB SPRL REFRIGERATION WB SPRL: VOOR ONS VOLK NV | VAN DE WEYER VLEES & VLEESWAAR BVBA | MEDIPRO | Carre E.T.T.E. SPRL | J en p Sport NV

Other related companies as REFRIGERATION WB SPRL: VOOR ONS VOLK NV | VAN DE WEYER VLEES & VLEESWAAR BVBA | MEDIPRO | Carre E.T.T.E. SPRL | J en p Sport NV

REFRIGERATION WB SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Charleroi (Gilly), België. De volledige naam van het bedrijf is REFRIGERATION WB SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07859039306. Het bedrijf REFRIGERATION WB SPRL bevindt zich op het adres: Rue Horace Pierard 25,6060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 159,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in REFRIGERATION WB SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REFRIGERATION WB SPRL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REFRIGERATION WB SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REFRIGERATION WB SPRL, openstaande posities, locatie van REFRIGERATION WB SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

REFRIGERATION WB SPRL is a company, that was registered 2018 in Charleroi (Gilly) region, Belgium. Full name of company is REFRIGERATION WB SPRL, company assigned to the tax number BE07859039306. The company REFRIGERATION WB SPRL is located at the address: Rue Horace Pierard 25,6060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 159,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in REFRIGERATION WB SPRL were not found.
The main activity of REFRIGERATION WB SPRL is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of REFRIGERATION WB SPRL is not available. You also can look at reviews of REFRIGERATION WB SPRL, open positions, location of REFRIGERATION WB SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over REFRIGERATION WB SPRL, Charleroi (Gilly): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REFRIGERATION WB SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REFRIGERATION WB SPRL, Charleroi (Gilly): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REFRIGERATION WB SPRL, employees, financial statistics.