Fidunam SA

Contactgegevens Fidunam SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fidunam SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fidunam SA

Regio (region): Namur (Cognelée), België

Adres (address): Rue Basse Chaussée 135,5022, België

Telefoon (phone): 081 20 76 60; 081 21 15 81; 081 21 57 63 081 20 76 60; 081 21 15 81; 081 21 57 63

Fax (fax): 081 21 29 85 081 21 29 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fidunam SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fidunam SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fidunam SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fidunam SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fidunam SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fidunam SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fidunam SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fidunam SA
Products information Fidunam SA

BTW identificatienummer (tax): BE09365264892
Ondernemingsnummer: 3935546875
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Fidunam SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fidunam SA
(Get full report from official database of BE for Fidunam SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fidunam SA
Addition kinds of activities for Fidunam SA

209902. Bakpoeder en frisdrank, gist en andere ontlastingmiddelen | Baking powder and soda, yeast, and other leavening agents
20910205. Schaaldieren: verpakt in blikjes, potten, enz. | Crustacea: packaged in cans, jars, etc.
35359900. Transportbanden en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
38430210. Investeringsmateriaal, tandheelkunde | Investment material, dental
39150201. Diamant snijden en polijsten | Diamond cutting and polishing
59630301. Boekverkoop, huis-naar-huis | Book sales, house-to-house
80999908. Spermabank | Sperm bank
81110204. Corporate, partnership en business law | Corporate, partnership and business law
93110100. belasting | Taxation

Werken bij Fidunam SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fidunam SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fidunam SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fidunam SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • MONTEUR (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een leerrijke job als monteur? Je komt terecht bij een innoverend bedrijf in Duffel en werkt in vaste dag uren. Omwille van hun voortdurende groei zijn ze op zoek naar versterking om hun team bij te staan. Als monteur bestaat je taak uit het reviseren van takelmotoren: Dit start bij het demonteren Inspectie van alle onderdelen Vervangen van versleten onderdelen Monteren van gereviseerde takelmotor

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Studentenjob

    Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • Technieker (nacht) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de regio van Ardooie zijn wij dringend op zoek naar techniekers (m/v): Als technieker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productie- en verpakkingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je gaat aan de slag in de nachtploeg (weekdagen van 21u. tot 5u.). Je doel is om de storingen en problemen van de verpakkingsmachines op te lossen. Dit doe je samen met het onderhoud van deze machines.

  • Production Engineer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Ausy, a Randstad company

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

Zoek naar antwoorden van Fidunam SA in sociale netwerken
Look for responds of Fidunam SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fidunam SA. Laat een reactie achter voor Fidunam SA. Fidunam SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fidunam SA. Leave a respond for Fidunam SA. Fidunam SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fidunam SA op de google maps. Adres en contacten Fidunam SA
Location of Fidunam SA on the google maps. Address and contacts of Fidunam SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fidunam SA Fidunam SA: De Brauwer P | Devis | Goyens L | Poseidon | Grandes Distilleries de Charleroi SA

Other related companies as Fidunam SA: De Brauwer P | Devis | Goyens L | Poseidon | Grandes Distilleries de Charleroi SA

Fidunam SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Namur (Cognelée), België. De volledige naam van het bedrijf is Fidunam SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09365264892. Het bedrijf Fidunam SA bevindt zich op het adres: Rue Basse Chaussée 135,5022. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 160,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Fidunam SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fidunam SA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fidunam SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fidunam SA, openstaande posities, locatie van Fidunam SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fidunam SA is a company, that was registered 2002 in Namur (Cognelée) region, Belgium. Full name of company is Fidunam SA, company assigned to the tax number BE09365264892. The company Fidunam SA is located at the address: Rue Basse Chaussée 135,5022. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 160,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Fidunam SA were not found.
The main activity of Fidunam SA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Fidunam SA is not available. You also can look at reviews of Fidunam SA, open positions, location of Fidunam SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fidunam SA, Namur (Cognelée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fidunam SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fidunam SA, Namur (Cognelée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fidunam SA, employees, financial statistics.