Cuisines Sechehaye Namur SPRL

Contactgegevens Cuisines Sechehaye Namur SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cuisines Sechehaye Namur SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cuisines Sechehaye Namur SPRL

Regio (region): Namur (Suarlée), België

Adres (address): Chaussée de Nivelles 213,5020, België

Telefoon (phone): 081 56 86 96 081 56 86 96

Fax (fax): 081 56 82 96 081 56 82 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cuisines Sechehaye Namur SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cuisines Sechehaye Namur SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cuisines Sechehaye Namur SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cuisines Sechehaye Namur SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cuisines Sechehaye Namur SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cuisines Sechehaye Namur SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cuisines Sechehaye Namur SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cuisines Sechehaye Namur SPRL
Products information Cuisines Sechehaye Namur SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07234741210
Ondernemingsnummer: 1447967529
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 623,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Cuisines Sechehaye Namur SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cuisines Sechehaye Namur SPRL
(Get full report from official database of BE for Cuisines Sechehaye Namur SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cuisines Sechehaye Namur SPRL
Addition kinds of activities for Cuisines Sechehaye Namur SPRL

17110401. Mechanische aannemer | Mechanical contractor
17959903. Demontage van stalen olietanks | Dismantling steel oil tanks
22110106. percale | Percale
28190906. Kobaltverbindingen en zouten, anorganisch | Cobalt compounds and salts, inorganic
32699905. Steengoed aardewerk producten | Stoneware pottery products
33120403. Rails, gerold of vernieuwd | Rails, rerolled or renewed
34999903. Aquarium accessoires, metaal | Aquarium accessories, metal
50210100. Kantoor- en openbare bouwmeubilair | Office and public building furniture
79990200. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals

Werken bij Cuisines Sechehaye Namur SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cuisines Sechehaye Namur SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cuisines Sechehaye Namur SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cuisines Sechehaye Namur SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een gedegen interne opleiding bedient u een volledige profileerlijn. Het bekomen van een koudvervormd staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant is uw hoofddoel. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,… zijn essentieel in deze functie.

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • Student chauffeur B (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Meewerkende ploegbaas (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: AK BUILDING

    Type: Vaste Job

    je zet de materialen klaar voor de volgende dag/werf je zorgt voor een goede werking op de werf je kan plan lezen je kan zelf metsen en meehelpen op de werf

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Test Engineer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Controleert of test elektrische of elektronische producten bij stukgoed- of serieproductie, dienst na verkoop, ... Werkt volgens de veiligheidsregels en de kwaliteitsgarantie-eisen. Staat in voor de reparatie of het conform maken van de producten.

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

Zoek naar antwoorden van Cuisines Sechehaye Namur SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Cuisines Sechehaye Namur SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cuisines Sechehaye Namur SPRL. Laat een reactie achter voor Cuisines Sechehaye Namur SPRL. Cuisines Sechehaye Namur SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cuisines Sechehaye Namur SPRL. Leave a respond for Cuisines Sechehaye Namur SPRL. Cuisines Sechehaye Namur SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cuisines Sechehaye Namur SPRL op de google maps. Adres en contacten Cuisines Sechehaye Namur SPRL
Location of Cuisines Sechehaye Namur SPRL on the google maps. Address and contacts of Cuisines Sechehaye Namur SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Cuisines Sechehaye Namur SPRL Cuisines Sechehaye Namur SPRL: CUISINE-CONSEIL SPRL | ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL | Ikia-consulting | Altaripa | Green48

Other related companies as Cuisines Sechehaye Namur SPRL: CUISINE-CONSEIL SPRL | ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL | Ikia-consulting | Altaripa | Green48

Cuisines Sechehaye Namur SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Namur (Suarlée), België. De volledige naam van het bedrijf is Cuisines Sechehaye Namur SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07234741210. Het bedrijf Cuisines Sechehaye Namur SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Nivelles 213,5020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 623,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Cuisines Sechehaye Namur SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cuisines Sechehaye Namur SPRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cuisines Sechehaye Namur SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cuisines Sechehaye Namur SPRL, openstaande posities, locatie van Cuisines Sechehaye Namur SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cuisines Sechehaye Namur SPRL is a company, that was registered 2005 in Namur (Suarlée) region, Belgium. Full name of company is Cuisines Sechehaye Namur SPRL, company assigned to the tax number BE07234741210. The company Cuisines Sechehaye Namur SPRL is located at the address: Chaussée de Nivelles 213,5020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 623,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Cuisines Sechehaye Namur SPRL were not found.
The main activity of Cuisines Sechehaye Namur SPRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cuisines Sechehaye Namur SPRL is not available. You also can look at reviews of Cuisines Sechehaye Namur SPRL, open positions, location of Cuisines Sechehaye Namur SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cuisines Sechehaye Namur SPRL, Namur (Suarlée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cuisines Sechehaye Namur SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cuisines Sechehaye Namur SPRL, Namur (Suarlée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cuisines Sechehaye Namur SPRL, employees, financial statistics.