Van Zon NV

Contactgegevens Van Zon NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Zon NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Zon NV

Regio (region): Hamont-Achel (Hamont), België

Adres (address): Middenweg 9,3930, België

Telefoon (phone): 011 44 07 49 011 44 07 49

Fax (fax): 011 62 22 05 011 62 22 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Zon NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Zon NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Zon NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Zon NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Zon NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Zon NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Zon NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Zon NV
Products information Van Zon NV

BTW identificatienummer (tax): BE04790283203
Ondernemingsnummer: 7963958740
Hoofdstad (capital): 432,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 554,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Van Zon NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Zon NV
(Get full report from official database of BE for Van Zon NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Zon NV
Addition kinds of activities for Van Zon NV

7941. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters
20529902. Koekjes, droog | Biscuits, dry
22580106. Gallons, kant | Galloons, lace
28350000. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
38230102. Weerstand thermometers en gloeilampen, industriële proces type | Resistance thermometers and bulbs, industrial process type
42229903. Opslag, koelopslag of gekoelde | Warehousing, cold storage or refrigerated
70110100. motels | Motels
76991806. Grasmaaier reparatie winkel | Lawn mower repair shop

Werken bij Van Zon NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Zon NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Zon NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Zon NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op elektromechanisch vlak fungeer je als polyvalente kracht: je voert depannages uit aan de machines en staat tegelijk in voor het preventief onderhoud. Je zoekt oplossingsgericht mee naar storingen. Bovendien zorg je voor optimalisatie van het elektrische en elektromechanische gedeelte van onze machines en installaties en verzorg je de installatie van nieuwe machines.

  • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Chauffeurs C/CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: District Oost-Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt transport over gans België. Je zorgt voor een correcte afhandeling bij de klant, dit kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn.  Bedrijfsprofiel: Voor een transportbedrijf gelegen in het Gentse.

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT KOERIER&Frituur hulp (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: POKER FRIET

    Type: Studentenjob

    Je werk in frituur in jouw vrije tijd. Jouw Shift begint 18:00 tot 23:00.

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Kapper / Hairextensionstyliste (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team in Styling Lounge Geel zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Solliciteren : [email protected]

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van Van Zon NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Zon NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Zon NV. Laat een reactie achter voor Van Zon NV. Van Zon NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Zon NV. Leave a respond for Van Zon NV. Van Zon NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Zon NV op de google maps. Adres en contacten Van Zon NV
Location of Van Zon NV on the google maps. Address and contacts of Van Zon NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Zon NV Van Zon NV: Allhydro nv-Internormen | B & D Logistic | ITM Sales and Services | Casters-Landmeters B.V.B.A. | Bien Boire s.a.

Other related companies as Van Zon NV: Allhydro nv-Internormen | B & D Logistic | ITM Sales and Services | Casters-Landmeters B.V.B.A. | Bien Boire s.a.

Van Zon NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Hamont-Achel (Hamont), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Zon NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04790283203. Het bedrijf Van Zon NV bevindt zich op het adres: Middenweg 9,3930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 432,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 554,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Van Zon NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Zon NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Zon NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Zon NV, openstaande posities, locatie van Van Zon NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Zon NV is a company, that was registered 2004 in Hamont-Achel (Hamont) region, Belgium. Full name of company is Van Zon NV, company assigned to the tax number BE04790283203. The company Van Zon NV is located at the address: Middenweg 9,3930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 432,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 554,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Van Zon NV were not found.
The main activity of Van Zon NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Zon NV is not available. You also can look at reviews of Van Zon NV, open positions, location of Van Zon NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Zon NV, Hamont-Achel (Hamont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Zon NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Zon NV, Hamont-Achel (Hamont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Zon NV, employees, financial statistics.