Massafrit

Contactgegevens Massafrit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Massafrit: address, phone, fax, email, website, opening hours

Massafrit

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Generaal De Wittelaan 12,2800, België

Telefoon (phone): 015 29 02 55 015 29 02 55

Fax (fax): 015 29 02 56 015 29 02 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Massafrit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Massafrit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Massafrit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Massafrit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Massafrit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Massafrit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Massafrit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Massafrit
Products information Massafrit

BTW identificatienummer (tax): BE05997406005
Ondernemingsnummer: 3391174316
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Massafrit zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Massafrit
(Get full report from official database of BE for Massafrit)

Aanvulling soorten activiteiten voor Massafrit
Addition kinds of activities for Massafrit

399301. Elektrische tekens | Electric signs
17410101. Stichting gebouw | Foundation building
23710106. Jassen, vacht | Jackets, fur
28190207. Zwavelzuur, oleum | Sulfuric acid, oleum
32970202. Cement, magnesia | Cement, magnesia
32990303. Kolommen, papier mache of gips van Parijs | Columns, papier mache or plaster of paris
34419906. Spoelen, open webstaal: lange serie | Joists, open web steel: long-span series
36120304. Elektrische oven transformatoren | Electric furnace transformers
36510115. Openbare adres systemen | Public address systems

Werken bij Massafrit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Massafrit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Massafrit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Massafrit. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider rioolrenovatie te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een ervaren arbeider rioolrenovatie of iemand die momenteel ploegbaas is in deze discipline en klaar is om de taak van werfleider op zich te nemen. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je kan vlot communiceren waardoor je team zeer goed weet wat er dient te gebeuren. Je bent pracktisch ingesteld en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Dit is een functie waar veel uren worden gemaakt.

  • Technologue de laboratoire (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

  • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

  • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Studenten marketingbureau (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Studentenjob

    Je contacteert, adhv een lijst, jouw klanten om deze uit te nodigen op evenementen.

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TRAININGSTATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

  • Mystery Shopper (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

Zoek naar antwoorden van Massafrit in sociale netwerken
Look for responds of Massafrit in social networks

Lees alle opmerkingen voor Massafrit. Laat een reactie achter voor Massafrit. Massafrit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Massafrit. Leave a respond for Massafrit. Massafrit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Massafrit op de google maps. Adres en contacten Massafrit
Location of Massafrit on the google maps. Address and contacts of Massafrit

Andere gerelateerde bedrijven als come Massafrit Massafrit: DJ Danny Laser Karaoke | Bedelco SPRL | SUBARU BENELUX NV | Prosecco N.V. | Bld Europe

Other related companies as Massafrit: DJ Danny Laser Karaoke | Bedelco SPRL | SUBARU BENELUX NV | Prosecco N.V. | Bld Europe

Massafrit is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is Massafrit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05997406005. Het bedrijf Massafrit bevindt zich op het adres: Generaal De Wittelaan 12,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 509,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Massafrit zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Massafrit is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Massafrit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Massafrit, openstaande posities, locatie van Massafrit op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Massafrit is a company, that was registered 1995 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is Massafrit, company assigned to the tax number BE05997406005. The company Massafrit is located at the address: Generaal De Wittelaan 12,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 509,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Massafrit were not found.
The main activity of Massafrit is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Massafrit is not available. You also can look at reviews of Massafrit, open positions, location of Massafrit on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Massafrit, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Massafrit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Massafrit, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Massafrit, employees, financial statistics.