Distri Carne BVBA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Distri Carne BVBA
Private companiesFurniture and Fixtures • Distri Carne BVBA

Contactgegevens Distri Carne BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Distri Carne BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Distri Carne BVBA

Regio (region): Moeskroen, België

Adres (address): Warandenstraat 40-41,7700, België

Telefoon (phone): 056 33 77 63 056 33 77 63

Fax (fax): +32 (83) 293-14-87 +32 (83) 293-14-87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Distri Carne BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Distri Carne BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Distri Carne BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Distri Carne BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Distri Carne BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Distri Carne BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Distri Carne BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Distri Carne BVBA
Products information Distri Carne BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01758605957
Ondernemingsnummer: 7061431884
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 159,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Distri Carne BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Distri Carne BVBA
(Get full report from official database of BE for Distri Carne BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Distri Carne BVBA
Addition kinds of activities for Distri Carne BVBA

1422. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
504404. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines
874899. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec
15419901. Stomerij plantenbouw | Dry cleaning plant construction
20150705. Konijn, verwerkt: bevroren | Rabbit, processed: frozen
26529902. Opbergdozen, karton: gemaakt van aangekochte materialen | Filing boxes, paperboard: made from purchased materials
36510107. FM en am radio tuners | Fm and am radio tuners
38279919. Reflectors, optisch | Reflectors, optical

Werken bij Distri Carne BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Distri Carne BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Distri Carne BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Distri Carne BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

  • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

  • Medewerker dierenspeciaalzaak vogels, parkieten en kippen (flexi-job) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar iets extra, gek van pluimvee en kan je aan de slag met een flexi-job contract? Dan is dit de perfecte job voor jou. Voor een dierenspeciaalzaak pluimvee in Kruishoutem zijn we op zoek naar iemand die 4uur per dag 3 dagen in de week aan de slag wil. Je zorgt mee voor de orde en netheid in de zaak. Hiernaast voeder je de dieren en op termijn zul je ook klanten helpen.

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • Electronicus (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Zeebrugge is op zoek naar een elektronicus. Deze persoon wordt ingeschakeld om op boten problemen omtrent zenders en ontvangers van radio en televisie op te lossen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIEN SOIGNE

    Type: Studentenjob

    Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

  • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

Zoek naar antwoorden van Distri Carne BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Distri Carne BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Distri Carne BVBA. Laat een reactie achter voor Distri Carne BVBA. Distri Carne BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Distri Carne BVBA. Leave a respond for Distri Carne BVBA. Distri Carne BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Distri Carne BVBA op de google maps. Adres en contacten Distri Carne BVBA
Location of Distri Carne BVBA on the google maps. Address and contacts of Distri Carne BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Distri Carne BVBA Distri Carne BVBA: Bâtiment and Business Concept SPRL | Hollenfeltz & Fils SA | 't Huis Van Vesta SPRL | wintrans | Saucez Jean Luc

Other related companies as Distri Carne BVBA: Bâtiment and Business Concept SPRL | Hollenfeltz & Fils SA | 't Huis Van Vesta SPRL | wintrans | Saucez Jean Luc

Distri Carne BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Moeskroen, België. De volledige naam van het bedrijf is Distri Carne BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01758605957. Het bedrijf Distri Carne BVBA bevindt zich op het adres: Warandenstraat 40-41,7700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 159,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Distri Carne BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Distri Carne BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Distri Carne BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Distri Carne BVBA, openstaande posities, locatie van Distri Carne BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Distri Carne BVBA is a company, that was registered 1999 in Moeskroen region, Belgium. Full name of company is Distri Carne BVBA, company assigned to the tax number BE01758605957. The company Distri Carne BVBA is located at the address: Warandenstraat 40-41,7700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 159,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Distri Carne BVBA were not found.
The main activity of Distri Carne BVBA is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Distri Carne BVBA is not available. You also can look at reviews of Distri Carne BVBA, open positions, location of Distri Carne BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Distri Carne BVBA, Moeskroen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Distri Carne BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Distri Carne BVBA, Moeskroen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Distri Carne BVBA, employees, financial statistics.