CORNELIS-CAERTS NV

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • CORNELIS-CAERTS NV
Private companiesInsurance Carriers • CORNELIS-CAERTS NV

Contactgegevens CORNELIS-CAERTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORNELIS-CAERTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORNELIS-CAERTS NV

Regio (region): Leopoldsburg (Heppen), België

Adres (address): Kanaalstraat 29,3971, België

Telefoon (phone): 011 34 13 03 011 34 13 03

Fax (fax): 011 34 65 51 011 34 65 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORNELIS-CAERTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORNELIS-CAERTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORNELIS-CAERTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORNELIS-CAERTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORNELIS-CAERTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORNELIS-CAERTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORNELIS-CAERTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORNELIS-CAERTS NV
Products information CORNELIS-CAERTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE01767395019
Ondernemingsnummer: 5699127197
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CORNELIS-CAERTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORNELIS-CAERTS NV
(Get full report from official database of BE for CORNELIS-CAERTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORNELIS-CAERTS NV
Addition kinds of activities for CORNELIS-CAERTS NV

2087. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
306903. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
352399. Landbouwmachines en -uitrusting, nec | Farm machinery and equipment, nec
28420204. Vloerwassen | Floor waxes
34969906. Omheining, gemaakt van aangekochte draad | Fencing, made from purchased wire

Werken bij CORNELIS-CAERTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORNELIS-CAERTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORNELIS-CAERTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORNELIS-CAERTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

  • Reachtruckchauffeur te Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ago Jobs&HR Gent-Zeehaven is op zoek naar een reachtruckchauffeur die in Zingem aan de slag wil in dagploeg.

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • TIG - LASSER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de chemiesector regio Roeselare, zijn we op zoek naar een ervaren TIG lasser: Je staat in voor het onderhoud, herstellen en opbouw van de filters

  • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

  • BEGELEIDER KINDERDAGVERBLIJF/KINDERVERZORG(ST)ER (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: Cura Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de proffessionele opvang van baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. Je zorgt voor een kwalitatieve opvang, zorg en begeleiding. Je hebt verantwoordelijkheidszin en kan op juiste manier communiceren naar het kind, collega's en ouders. Je werkt 4 of 5 dagen per week en bent flexibel.

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

Zoek naar antwoorden van CORNELIS-CAERTS NV in sociale netwerken
Look for responds of CORNELIS-CAERTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORNELIS-CAERTS NV. Laat een reactie achter voor CORNELIS-CAERTS NV. CORNELIS-CAERTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORNELIS-CAERTS NV. Leave a respond for CORNELIS-CAERTS NV. CORNELIS-CAERTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORNELIS-CAERTS NV op de google maps. Adres en contacten CORNELIS-CAERTS NV
Location of CORNELIS-CAERTS NV on the google maps. Address and contacts of CORNELIS-CAERTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CORNELIS-CAERTS NV CORNELIS-CAERTS NV: Javado BVBA | COLOR TEAM | Vekosa BVBA | Koenig Verschoren N.V. | Upstream Entertainment

Other related companies as CORNELIS-CAERTS NV: Javado BVBA | COLOR TEAM | Vekosa BVBA | Koenig Verschoren N.V. | Upstream Entertainment

CORNELIS-CAERTS NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Leopoldsburg (Heppen), België. De volledige naam van het bedrijf is CORNELIS-CAERTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01767395019. Het bedrijf CORNELIS-CAERTS NV bevindt zich op het adres: Kanaalstraat 29,3971. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 774,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CORNELIS-CAERTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CORNELIS-CAERTS NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORNELIS-CAERTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORNELIS-CAERTS NV, openstaande posities, locatie van CORNELIS-CAERTS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CORNELIS-CAERTS NV is a company, that was registered 2018 in Leopoldsburg (Heppen) region, Belgium. Full name of company is CORNELIS-CAERTS NV, company assigned to the tax number BE01767395019. The company CORNELIS-CAERTS NV is located at the address: Kanaalstraat 29,3971. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 774,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CORNELIS-CAERTS NV were not found.
The main activity of CORNELIS-CAERTS NV is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CORNELIS-CAERTS NV is not available. You also can look at reviews of CORNELIS-CAERTS NV, open positions, location of CORNELIS-CAERTS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORNELIS-CAERTS NV, Leopoldsburg (Heppen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORNELIS-CAERTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORNELIS-CAERTS NV, Leopoldsburg (Heppen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORNELIS-CAERTS NV, employees, financial statistics.