Brugse Vleescentrale

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Brugse Vleescentrale
Private companiesMetal Mining • Brugse Vleescentrale

Contactgegevens Brugse Vleescentrale: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brugse Vleescentrale: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brugse Vleescentrale

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Sint-Pieterszuidstraat 50,8000, België

Telefoon (phone): 050 31 75 27; 050 31 77 01 050 31 75 27; 050 31 77 01

Fax (fax): 050 31 49 46; 050 32 06 54 050 31 49 46; 050 32 06 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brugse Vleescentrale: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brugse Vleescentrale"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brugse Vleescentrale"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brugse Vleescentrale, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brugse Vleescentrale. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brugse Vleescentrale, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brugse Vleescentrale. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brugse Vleescentrale
Products information Brugse Vleescentrale

BTW identificatienummer (tax): BE05312683105
Ondernemingsnummer: 6304473876
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 656,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Brugse Vleescentrale zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brugse Vleescentrale
(Get full report from official database of BE for Brugse Vleescentrale)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brugse Vleescentrale
Addition kinds of activities for Brugse Vleescentrale

5271. Stacaravans | Mobile home dealers
01749903. Lime Grove | Lime grove
20449904. Verrijkte rijst (vitamine en minerale versterkte) | Enriched rice (vitamin and mineral fortified)
28999932. Napalm | Napalm
34990108. Kluizen en kluizen, metaal | Safes and vaults, metal
60829901. Overeenkomst corporaties | Agreement corporations

Werken bij Brugse Vleescentrale: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brugse Vleescentrale: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brugse Vleescentrale. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brugse Vleescentrale. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een operator Je takenpakket zal bestaan uit Het bedienen van verschillende productiemachines Schoonhouden van de productieinstallaties volgens de instructies Het goed aan de gang houden van een productielijn na een storing of ombouwen en hiervoor rekening houden met de vooropgesteld veiligheids en hygiëne voorshriften Ten alle tijde zorgen dat de vooropgestelde hoeveelheid en kwaliteit gewaarborgd wordt

  • Technieker Onderhoud (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Technieker Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle mechanische problemen binnen onze divisies (3 productieafdelingen utilities labo en waterzuivering). Je werkt mee aan het preventief onderhoud van de machines. Als Technieker Onderhoud ben je in staat om technische herstellingen zelfstandig uit te voeren.

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

  • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

  • Huishoudhulp Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MIDDELKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag huishoudelijke taken bij particulieren willen uitvoeren. Zowel klanten te Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Leffinge, Lombardsijde, Westende, Mariakerke, Bredene, Slijpe, .... Natuurlijk afhankelijk van jouw vervoermiddel. Een wagen is niet vereist, maar wel een pluspunt! Taken onder andere: stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt zelfstandig in particuliere woningen. https://dedankbaarstejob.be/

  • Studenten gezocht voor zaterdag en zondag (Charcuterie) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Volgende taken behoren tot uw takenpakket: Toonbank bedienen Aanvullen van de rekken Ervaring in soortgelijke functie is een pluspunt

  • Ontwerper machines met 3D inzicht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant kijken we uit naar een ontwerper met inzicht binnen 3D-ontwerp. Samen met een team van collega's sta je in voor het mechanisch ontwerp van machines en installaties. Op termijn zal je instaan voor de opvolging van je eigen projecten van A tot Z.

  • dakwerker hellende daken te Bilzen (HEES)

    Regio: HEES

    Bedrijf: MOORS

    Type: Vaste Job

    Je kan dakgoten, afvoerpijpen, dakbedekking, ... plaatsen. Je hebt een uitstekende kennis van schrijnwerk: Onderdak, pannelatten, ... Je hebt ervaring met het plaatsen en verwijderen van isolatie. je hebt ervaring in het plaatsen van gevelbekledingen. Je kan zowel in teamverband en zelfstandig werken. Je kan planlezen. schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Soignies (SOIGNIES)

    Regio: SOIGNIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Soignies? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

  • Bijverdienste / FLEXI - Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaruant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Brugse Vleescentrale in sociale netwerken
Look for responds of Brugse Vleescentrale in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brugse Vleescentrale. Laat een reactie achter voor Brugse Vleescentrale. Brugse Vleescentrale bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brugse Vleescentrale. Leave a respond for Brugse Vleescentrale. Brugse Vleescentrale on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brugse Vleescentrale op de google maps. Adres en contacten Brugse Vleescentrale
Location of Brugse Vleescentrale on the google maps. Address and contacts of Brugse Vleescentrale

Andere gerelateerde bedrijven als come Brugse Vleescentrale Brugse Vleescentrale: Janssens | Denopharma | BULLMAN SA | Immo Industry Group | Plastipack Trading B.V.B.A.

Other related companies as Brugse Vleescentrale: Janssens | Denopharma | BULLMAN SA | Immo Industry Group | Plastipack Trading B.V.B.A.

Brugse Vleescentrale is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Brugse Vleescentrale, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05312683105. Het bedrijf Brugse Vleescentrale bevindt zich op het adres: Sint-Pieterszuidstraat 50,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 656,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Brugse Vleescentrale zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brugse Vleescentrale is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brugse Vleescentrale is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brugse Vleescentrale, openstaande posities, locatie van Brugse Vleescentrale op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brugse Vleescentrale is a company, that was registered 2011 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Brugse Vleescentrale, company assigned to the tax number BE05312683105. The company Brugse Vleescentrale is located at the address: Sint-Pieterszuidstraat 50,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 656,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Brugse Vleescentrale were not found.
The main activity of Brugse Vleescentrale is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Brugse Vleescentrale is not available. You also can look at reviews of Brugse Vleescentrale, open positions, location of Brugse Vleescentrale on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brugse Vleescentrale, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brugse Vleescentrale, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brugse Vleescentrale, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brugse Vleescentrale, employees, financial statistics.