Putboringen Van Casteren BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Putboringen Van Casteren BVBA
Private companiesDepository Institutions • Putboringen Van Casteren BVBA

Contactgegevens Putboringen Van Casteren BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Putboringen Van Casteren BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Putboringen Van Casteren BVBA

Regio (region): Herselt (Ramsel), België

Adres (address): Harmoniestraat 40,2230, België

Telefoon (phone): 016 69 93 28 016 69 93 28

Fax (fax): 016 69 44 10 016 69 44 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Putboringen Van Casteren BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Putboringen Van Casteren BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Putboringen Van Casteren BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Putboringen Van Casteren BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Putboringen Van Casteren BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Putboringen Van Casteren BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Putboringen Van Casteren BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Putboringen Van Casteren BVBA
Products information Putboringen Van Casteren BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08749481201
Ondernemingsnummer: 3194519042
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Putboringen Van Casteren BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Putboringen Van Casteren BVBA
(Get full report from official database of BE for Putboringen Van Casteren BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Putboringen Van Casteren BVBA
Addition kinds of activities for Putboringen Van Casteren BVBA

20150506. Ganzen, geslacht en gekleed | Geese, slaughtered and dressed
35470102. Blooming en slabbing molen | Blooming and slabbing mills
36630109. Radio ontvanger netwerken | Radio receiver networks
50880305. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
96610401. Ruimteonderzoek en -technologie, federale overheid | Space research and technology, federal government

Werken bij Putboringen Van Casteren BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Putboringen Van Casteren BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Putboringen Van Casteren BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Putboringen Van Casteren BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider wegsignalisatie - rijbewijs C (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Wommelgem zijn we op zoek naar een plaatser wegsignalisatie bij wegenwerken. Je vertrekt 's ochtends met de vrachtwagen vanuit het magazijn naar de werf waar je zal instaan voor het manueel plaatsen van wegsignalisatie. Hard werken en lange dagen schrikken je niet af.

  • Monteur/plaatser (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Beveren, een grote speler in garagepoorten, rolluiken, e.d. is op zoek naar ervaren monteurs/plaatsers. Achtergrond of kennis van elektromechanica is mooi meegenomen, doorzettingsvermogen en enthousiasme een must ! Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring opgedaan binnen deze functie

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • Purchase Coordinator (M/V) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je geeft invulling aan de afgesloten raamcontracten. - Je zorgt voor het stockbeheer op basis van forecast. - Je onderhoudt goede contacten met de magazijnbeheerder/-madewerkers. - Je maakt inschattingen gebaseerd op de database, Excel files,.. - Je onderhoudt een goed contact met leveranciers en volgt leveringen op i.v.m. kwaliteit, levertermijn,..

  • Productieverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groothandel in verse vis, zijn wij op zoek naar een productie verantwoordelijke om te werpen met de vaste nacht.  Je zal instaan voor: het ingeven van inkomende bestellingen in een bestelsysteem Het controleren van inkomende goederen Het aansturen van een klein team van fileerders, motiveren en oplossingsgericht denken

  • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Velm – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • Auticoach (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van Putboringen Van Casteren BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Putboringen Van Casteren BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Putboringen Van Casteren BVBA. Laat een reactie achter voor Putboringen Van Casteren BVBA. Putboringen Van Casteren BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Putboringen Van Casteren BVBA. Leave a respond for Putboringen Van Casteren BVBA. Putboringen Van Casteren BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Putboringen Van Casteren BVBA op de google maps. Adres en contacten Putboringen Van Casteren BVBA
Location of Putboringen Van Casteren BVBA on the google maps. Address and contacts of Putboringen Van Casteren BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Putboringen Van Casteren BVBA Putboringen Van Casteren BVBA: Acrog Accountancy BVBA | Vande Kerckhove | Agence Mapez SC | Advertising Arts SPRL | Giedo Custers

Other related companies as Putboringen Van Casteren BVBA: Acrog Accountancy BVBA | Vande Kerckhove | Agence Mapez SC | Advertising Arts SPRL | Giedo Custers

Putboringen Van Casteren BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Herselt (Ramsel), België. De volledige naam van het bedrijf is Putboringen Van Casteren BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08749481201. Het bedrijf Putboringen Van Casteren BVBA bevindt zich op het adres: Harmoniestraat 40,2230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 443,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Putboringen Van Casteren BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Putboringen Van Casteren BVBA is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Putboringen Van Casteren BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Putboringen Van Casteren BVBA, openstaande posities, locatie van Putboringen Van Casteren BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Putboringen Van Casteren BVBA is a company, that was registered 2009 in Herselt (Ramsel) region, Belgium. Full name of company is Putboringen Van Casteren BVBA, company assigned to the tax number BE08749481201. The company Putboringen Van Casteren BVBA is located at the address: Harmoniestraat 40,2230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 443,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Putboringen Van Casteren BVBA were not found.
The main activity of Putboringen Van Casteren BVBA is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Putboringen Van Casteren BVBA is not available. You also can look at reviews of Putboringen Van Casteren BVBA, open positions, location of Putboringen Van Casteren BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Putboringen Van Casteren BVBA, Herselt (Ramsel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Putboringen Van Casteren BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Putboringen Van Casteren BVBA, Herselt (Ramsel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Putboringen Van Casteren BVBA, employees, financial statistics.