De Backer Putboringen BVBA

Contactgegevens De Backer Putboringen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Backer Putboringen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Backer Putboringen BVBA

Regio (region): Zomergem, België

Adres (address): Kleitstraat 6,9930, België

Telefoon (phone): 09 372 81 41; 09 372 96 66 09 372 81 41; 09 372 96 66

Fax (fax): 09 372 00 00 09 372 00 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Backer Putboringen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Backer Putboringen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Backer Putboringen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Backer Putboringen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Backer Putboringen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Backer Putboringen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Backer Putboringen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Backer Putboringen BVBA
Products information De Backer Putboringen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08221038818
Ondernemingsnummer: 9728088378
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 469,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in De Backer Putboringen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Backer Putboringen BVBA
(Get full report from official database of BE for De Backer Putboringen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Backer Putboringen BVBA
Addition kinds of activities for De Backer Putboringen BVBA

738401. Fotografische diensten | Photographic services
09130104. Oesters, bagger of tong van | Oysters, dredging or tonging of
14990107. Ruby mijnbouw | Ruby mining
22999909. uitgeplozen touw | Oakum
23950100. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
32810200. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
38229909. IJsbankcontroles | Ice bank controls
50920205. Educatief speelgoed | Educational toys
87420302. Franchising consultant | Franchising consultant

Werken bij De Backer Putboringen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Backer Putboringen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Backer Putboringen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Backer Putboringen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Helper stellingbouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helper stellingbouw ben je verantwoordelijk voor het volgende: Je monteert en demonteert verschillende soorten stellingen podia en (zit)tribunes. Je werkt met systeemstellingen of met buizen en koppelingen. Je bent in staat om een correcte beoordeling uit te voeren van de ondergrond. Je verankert de stellingen op een correcte manier. Je controleert daarbij het materiaal. Als stellingbouwer kom je terecht in de industrie in de bouw of in de evenementensector. Je werkt telkens in teamverband. Aangezien stellingen vaak behoorlijke hoogtes kunnen aannemen heb je geen hoogtevrees. Uiteraard hou je hierbij strikt rekening met de veiligheidsvoorschriften.

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp met dienstencheques (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: PWA-DIENSTEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke activiteiten bij particulieren aan huis, regio Halen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riemst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Administratieve bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

  • JOBSTUDENTEN TIJDENS HET JAAR - INPAK RIJSTWAFELS - 2-PLOEGEN OF NACHT (GROTENBERGE)

    Regio: GROTENBERGE

    Bedrijf: SanoRice Belgium

    Type: Studentenjob

    Om vakantie en verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen, is SanoRice op zoek naar diverse jobstudenten! In deze functie sta je samen met je collega's in voor het kwalitatief inpakken van de diverse soorten rijstwafels. Dit is zeer fijn en secuur tempowerk. Daarnaast sta je ook in voor de kwaliteitscontrole en zorg je steeds voor een nette werkplek. Er wordt gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegenrooster: maandag tot en met vrijdag van 6u tot 14u of 14u tot 22u Nacht: Zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je wordt steeds maximaal ingepland in functie van je eigen beschikbaarheid. Werkdagen en werkuren in overleg!

  • WERFLEIDER BOUW (Betonwerken) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BETON EN GRONDWERKEN VAN GAEVEREN

    Type: Vaste Job

    Voor onze groeiende familiale KMO met onberispte reputatie, zoeken we dringend versterking ! Je staat in voor dagelijkse allround ondersteuning van onze betonprojecten (grond-, riolerings-, bewapenings- en bekistingswerken) : Contact met architecten, klanten, leveranciers, collega's, ... Werk- en werfvoorbereiding (coördineren leveringen, bestellingen, praktische organisatie, ...) Meetstaten en vorderingsstaten bijhouden Controles uitvoeren : plannen, borderels, metingen op de werf zowel voor, tijdens als na uitvoering Eventueel ondersteuning bieden bij uitzetten assen en passen We staan open voor zowel een junior als ervaren werfleider.

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

Zoek naar antwoorden van De Backer Putboringen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Backer Putboringen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Backer Putboringen BVBA. Laat een reactie achter voor De Backer Putboringen BVBA. De Backer Putboringen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Backer Putboringen BVBA. Leave a respond for De Backer Putboringen BVBA. De Backer Putboringen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Backer Putboringen BVBA op de google maps. Adres en contacten De Backer Putboringen BVBA
Location of De Backer Putboringen BVBA on the google maps. Address and contacts of De Backer Putboringen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Backer Putboringen BVBA De Backer Putboringen BVBA: Thiry Oscar SA | Seniorie Ter Molen | INSTITUT BELGE DE NORMALISATION | All-Vac Technology NV | Assurances et Finances Tegas SPRL

Other related companies as De Backer Putboringen BVBA: Thiry Oscar SA | Seniorie Ter Molen | INSTITUT BELGE DE NORMALISATION | All-Vac Technology NV | Assurances et Finances Tegas SPRL

De Backer Putboringen BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Zomergem, België. De volledige naam van het bedrijf is De Backer Putboringen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08221038818. Het bedrijf De Backer Putboringen BVBA bevindt zich op het adres: Kleitstraat 6,9930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 469,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in De Backer Putboringen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Backer Putboringen BVBA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Backer Putboringen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Backer Putboringen BVBA, openstaande posities, locatie van De Backer Putboringen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Backer Putboringen BVBA is a company, that was registered 2012 in Zomergem region, Belgium. Full name of company is De Backer Putboringen BVBA, company assigned to the tax number BE08221038818. The company De Backer Putboringen BVBA is located at the address: Kleitstraat 6,9930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 469,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in De Backer Putboringen BVBA were not found.
The main activity of De Backer Putboringen BVBA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Backer Putboringen BVBA is not available. You also can look at reviews of De Backer Putboringen BVBA, open positions, location of De Backer Putboringen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Backer Putboringen BVBA, Zomergem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Backer Putboringen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Backer Putboringen BVBA, Zomergem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Backer Putboringen BVBA, employees, financial statistics.