Groenten & Fruitdiscount

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Groenten & Fruitdiscount
Private companiesLeather and Leather Products • Groenten & Fruitdiscount

Contactgegevens Groenten & Fruitdiscount: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Groenten & Fruitdiscount: address, phone, fax, email, website, opening hours

Groenten & Fruitdiscount

Regio (region): Ichtegem (Eernegem), België

Adres (address): Westkerkestraat 73,8480, België

Telefoon (phone): 059 29 06 04 059 29 06 04

Fax (fax): +32 (51) 989-62-17 +32 (51) 989-62-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Groenten & Fruitdiscount: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Groenten & Fruitdiscount"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Groenten & Fruitdiscount"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Groenten & Fruitdiscount, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Groenten & Fruitdiscount. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Groenten & Fruitdiscount, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Groenten & Fruitdiscount. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Groenten & Fruitdiscount
Products information Groenten & Fruitdiscount

BTW identificatienummer (tax): BE07558013916
Ondernemingsnummer: 6184448242
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 154,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Groenten & Fruitdiscount zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Groenten & Fruitdiscount
(Get full report from official database of BE for Groenten & Fruitdiscount)

Aanvulling soorten activiteiten voor Groenten & Fruitdiscount
Addition kinds of activities for Groenten & Fruitdiscount

7631. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair
329901. Mica producten | Mica products
951204. Land-, minerale- en natuurbescherming, niveau van overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, level of government
08310101. Balsam naalden verzamelen | Balsam needles gathering
23370103. Suits: vrouwen, misses 'en junioren' | Suits: women's, misses', and juniors'
35719902. Mainframe computers | Mainframe computers
79991115. Zeil instructie | Sailing instruction
87310000. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research

Werken bij Groenten & Fruitdiscount: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Groenten & Fruitdiscount: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Groenten & Fruitdiscount. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Groenten & Fruitdiscount. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Administratief bediende Dispatch/Planner (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: algemene administratie van de afdeling je staat in contact met klanten, leveranciers, chauffeurs,... je Biedt ondersteuning waar nodig

  • Service Technieker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in betaaloplossingen, zijn we op zoek naar een Field Service Engineer (m/v) voor de regio Leuven/Brussel: Je staat in voor de installatie en het onderhoud van elektronische betaaloplossingen bij de klanten Je doet interventies voor acute storingen Je adviseert de klant over het gebruik van de toepassingen en over het voorkomen van storingen  Je treedt op als ambassadeur: je ziet opportuniteiten en je informeert de klanten over welke toepassingen nog meer comfort kunnen bieden

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP regio Balegem/ Sint Lievens Houtem (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: FIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    U wordt tewerkgesteld in het kader van de dienstencheques. U staat in voor het (binnen)onderhoud van particuliere woningen. Enkele taken hierbij zijn; stofzuigen, dweilen, stof afdoen, ramen poetsen, afwas doen... Het is heel belangrijk dat u zelfstandig kan werken (werk zien en aanpakken). Enige kennis over producten en materialen is een vereiste. Indien gewenst worden de uren geleidelijk aan opgebouwd. Aantal uren tussen 10 en 38 u per week. Zowel deeltijdse als voltijdse betrekking mogelijk.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio berlaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als student verkoopmedewerker leer je al snel het reilen en zeilen van de winkel kennen. Een greep uit het takenpakket: Kledij opplooien en de winkel op orde houden Assisteren bij de pashokjes Kassawerk

  • Barkeeper (cat V) 213 (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke strandbar in De Haan zijn we op zoek naar enthousiaste studenten. Uw takenpakket bestaat uit: De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De glazen afwassen

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

Zoek naar antwoorden van Groenten & Fruitdiscount in sociale netwerken
Look for responds of Groenten & Fruitdiscount in social networks

Lees alle opmerkingen voor Groenten & Fruitdiscount. Laat een reactie achter voor Groenten & Fruitdiscount. Groenten & Fruitdiscount bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Groenten & Fruitdiscount. Leave a respond for Groenten & Fruitdiscount. Groenten & Fruitdiscount on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Groenten & Fruitdiscount op de google maps. Adres en contacten Groenten & Fruitdiscount
Location of Groenten & Fruitdiscount on the google maps. Address and contacts of Groenten & Fruitdiscount

Andere gerelateerde bedrijven als come Groenten & Fruitdiscount Groenten & Fruitdiscount: Arttra Antiques & Modern Arts BVBA | Aurora | Heultje ('t) | Cima S.A. | Richard Roose

Other related companies as Groenten & Fruitdiscount: Arttra Antiques & Modern Arts BVBA | Aurora | Heultje ('t) | Cima S.A. | Richard Roose

Groenten & Fruitdiscount is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Ichtegem (Eernegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Groenten & Fruitdiscount, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07558013916. Het bedrijf Groenten & Fruitdiscount bevindt zich op het adres: Westkerkestraat 73,8480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 154,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Groenten & Fruitdiscount zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Groenten & Fruitdiscount is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Groenten & Fruitdiscount is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Groenten & Fruitdiscount, openstaande posities, locatie van Groenten & Fruitdiscount op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Groenten & Fruitdiscount is a company, that was registered 1993 in Ichtegem (Eernegem) region, Belgium. Full name of company is Groenten & Fruitdiscount, company assigned to the tax number BE07558013916. The company Groenten & Fruitdiscount is located at the address: Westkerkestraat 73,8480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 154,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Groenten & Fruitdiscount were not found.
The main activity of Groenten & Fruitdiscount is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Groenten & Fruitdiscount is not available. You also can look at reviews of Groenten & Fruitdiscount, open positions, location of Groenten & Fruitdiscount on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Groenten & Fruitdiscount, Ichtegem (Eernegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Groenten & Fruitdiscount, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Groenten & Fruitdiscount, Ichtegem (Eernegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Groenten & Fruitdiscount, employees, financial statistics.