Enzafruit New Zealand (Continent) NV

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Enzafruit New Zealand (Continent) NV
Private companiesLeather and Leather Products • Enzafruit New Zealand (Continent) NV

Contactgegevens Enzafruit New Zealand (Continent) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Enzafruit New Zealand (Continent) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Enzafruit New Zealand (Continent) NV

Regio (region): Sint-Truiden, België

Adres (address): Tongersesteenweg 135,3800, België

Telefoon (phone): 011 68 99 41 011 68 99 41

Fax (fax): 011 68 81 09 011 68 81 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Enzafruit New Zealand (Continent) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Enzafruit New Zealand (Continent) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Enzafruit New Zealand (Continent) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Enzafruit New Zealand (Continent) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Enzafruit New Zealand (Continent) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Enzafruit New Zealand (Continent) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Enzafruit New Zealand (Continent) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Enzafruit New Zealand (Continent) NV
Products information Enzafruit New Zealand (Continent) NV

BTW identificatienummer (tax): BE09836029052
Ondernemingsnummer: 4654602050
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 560,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Enzafruit New Zealand (Continent) NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Enzafruit New Zealand (Continent) NV
(Get full report from official database of BE for Enzafruit New Zealand (Continent) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Enzafruit New Zealand (Continent) NV
Addition kinds of activities for Enzafruit New Zealand (Continent) NV

1541. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
075203. Dieropleidingsdiensten | Animal training services
17990402. Stellingen | Scaffolding
24990400. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
38449907. Kernbestralingsapparatuur | Nuclear irradiation equipment
94410401. Administratie van sociale en mannelijke programma's, federale overheid | Administration of social and manpower programs, federal government

Werken bij Enzafruit New Zealand (Continent) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Enzafruit New Zealand (Continent) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Enzafruit New Zealand (Continent) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Enzafruit New Zealand (Continent) NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

  • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Dakdekker (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brussel zijn we op zoek naar een polyvalente dakdekker. Je taken : - Opvolging van planning - Lezen van uitvoeringsplannen - De werf inrichten en beveiligen - Het installeren en demonteren van steigers, ladders, valbescherming en veiligheidslijnen - Zinkbewerking (lassen, plooien, gevelbekleding, staande naad,..) - Reparatiewerken daken en dakbedekking in diverse materialen - Reparatie/onderhoud dakgoten en afvoerpijpen - Onderhoud valse plafonds - Inachtneming veiligheidsvoorschriften en respect voor het milieu - Plaatsen warmte- en geluidsisolatie - Plaatsen van flexibele schouwen of extractie elementen voor beursstanden

  • TIG lassers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een TIG lasser.

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

  • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • Electrical Engineers (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van het AREI? Ben je bereidt om te werken in Elsoo & Antwerpen? Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Elektrische omgeving? Dan ben jij dé electrical engineer die we zoeken! Je staat in voor het zelfstandig ontwerpen op basic niveau van een 6KV installatie bestaande uit bestaande 6KV verdeler, nieuwe trafo, nieuw busbar en nieuwe 400V hoofdverdeler. Je stelt specificaties op t.b.v. trafo, busbar en hoofdverdeler. Je voert berekeningen uit. Je bepaalt kabeltrace’s 6KV. Je zorgt voor het input geven t.b.v. cost estimate. Je speelt een actieve rol in multidisciplinair project team. Je staat in voor het basis ontwerp van aardingsinstallatie, verlichtingsinstallatie, indeling E-ruimte, hoofdkabelbaan trace’s, datasheets motoren, datasheets frequentie regelaars, interface specificatie package units, scope of work/basic of design.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

Zoek naar antwoorden van Enzafruit New Zealand (Continent) NV in sociale netwerken
Look for responds of Enzafruit New Zealand (Continent) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Enzafruit New Zealand (Continent) NV. Laat een reactie achter voor Enzafruit New Zealand (Continent) NV. Enzafruit New Zealand (Continent) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Enzafruit New Zealand (Continent) NV. Leave a respond for Enzafruit New Zealand (Continent) NV. Enzafruit New Zealand (Continent) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Enzafruit New Zealand (Continent) NV op de google maps. Adres en contacten Enzafruit New Zealand (Continent) NV
Location of Enzafruit New Zealand (Continent) NV on the google maps. Address and contacts of Enzafruit New Zealand (Continent) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Enzafruit New Zealand (Continent) NV Enzafruit New Zealand (Continent) NV: Lieten-Lieten NV | Freez Center scrl | GV's Finest Food | International Leasing Belgium SA | TELE RENTAL NV

Other related companies as Enzafruit New Zealand (Continent) NV: Lieten-Lieten NV | Freez Center scrl | GV's Finest Food | International Leasing Belgium SA | TELE RENTAL NV

Enzafruit New Zealand (Continent) NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Sint-Truiden, België. De volledige naam van het bedrijf is Enzafruit New Zealand (Continent) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09836029052. Het bedrijf Enzafruit New Zealand (Continent) NV bevindt zich op het adres: Tongersesteenweg 135,3800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 560,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Enzafruit New Zealand (Continent) NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Enzafruit New Zealand (Continent) NV is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Enzafruit New Zealand (Continent) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Enzafruit New Zealand (Continent) NV, openstaande posities, locatie van Enzafruit New Zealand (Continent) NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Enzafruit New Zealand (Continent) NV is a company, that was registered 1991 in Sint-Truiden region, Belgium. Full name of company is Enzafruit New Zealand (Continent) NV, company assigned to the tax number BE09836029052. The company Enzafruit New Zealand (Continent) NV is located at the address: Tongersesteenweg 135,3800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 560,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Enzafruit New Zealand (Continent) NV were not found.
The main activity of Enzafruit New Zealand (Continent) NV is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Enzafruit New Zealand (Continent) NV is not available. You also can look at reviews of Enzafruit New Zealand (Continent) NV, open positions, location of Enzafruit New Zealand (Continent) NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Enzafruit New Zealand (Continent) NV, Sint-Truiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Enzafruit New Zealand (Continent) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Enzafruit New Zealand (Continent) NV, Sint-Truiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Enzafruit New Zealand (Continent) NV, employees, financial statistics.