VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF)

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF)

Contactgegevens VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF): address, phone, fax, email, website, opening hours

VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF)

Regio (region): Sint-Truiden, België

Adres (address): Hasseltsesteenweg 78,3800, België

Telefoon (phone): 011 68 26 82 011 68 26 82

Fax (fax): 011 67 42 68 011 67 42 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF)
Products information VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF)

BTW identificatienummer (tax): BE08158142089
Ondernemingsnummer: 8508331298
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF)
(Get full report from official database of BE for VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF))

Aanvulling soorten activiteiten voor VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF)
Addition kinds of activities for VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF)

628901. Beschermende commissies | Protective committees
01810102. Gebladerte, groeiende van | Foliage, growing of
26780100. Memorandum boeken, notitieboekjes en looseleaf vulpapier | Memorandum books, notebooks, and looseleaf filler paper
29929902. Refining van smeermiddelen en vetten, oa | Re-refining lubricating oils and greases, nec
32910305. Staalwol | Steel wool
32999904. Insulsleeves (gieterijmaterialen) | Insulsleeves (foundry materials)
75490104. Aanhangwagen onderhoud | Trailer maintenance
79290109. Orkesten of bands, nec | Orchestras or bands, nec

Werken bij VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF). Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geraardsbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongeren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Dakdekker platte daken (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: LIMBURGSE INDUSTRIELE DAKWERKEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er om onze ploeg te versterken. Je staat in voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van de bekleding van platte daken (roofing).

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Senior .net C# Developer (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Introduction We are looking for a senior .NET C# developer for our client in Brussel. The candidate will be involved in all aspects of the services, including bug finding and resolution, incident management, new developments. Based on detailed analysis (UML), and following guidelines and market best practices the candidate will produce quality code, with unit-testing, code coverage and documentation. The candidate will also participate in the design of the solution in collaboration with the technical architect. Ideally the candidate will have relevant experience in corporate-wide projects. • Job description o Cooperate with Technical Lead and Project Manager to produce functionalities. o Implement new functionalities and maintain existing software. o Testing (unit tests, integration tests). o Collaborate with operations teams to deploy/configure the software. o Realize support and maintenance service by helping in bug finding and resolution, incident management. • Profile o You are a developer o You are stress resistent o You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams o Excellent knowledge of French, English and Dutch (reading, writing and speaking). o Ability to communicate with business analysts for understanding the specifications and designs that form the basis for implementation o Ability to communicate with technical lead to understand the constraints of the architecture that must be followed. • Requirements o Ability to work relatively independently following the priorities and timing of the release plan o Ability to work structured following the procedures (check-in, check-out, time sheet reporting, punctuality) o Ability to work according to rules, standards and guidelines defined in the architecture o Ability to communicate realistic predictions about the development work o Ability to learn a complex business model o Ability to develop on the .Net platform in a structured way according to the coding conventions and rules. o Master the technical stack used for this project: o Angular2 o WebApi o .Net Core & .Net 4.6 o Visual Studio 2017 o SqlServer, Entity Framework o Oracle & ADO.NET o WCF o DDD o TDD o Design patterns • Offer Are you in for a change? We're more than happy to offer you: o interesting projects that boost your experience and spark your interests o follow-up by a Modis Talent Manager who looks after your needs o training and development in your areas of interest o a warm welcome and a fun team that will accompany you to awesome social and business events o gross salary in accordance to your experience • Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

Zoek naar antwoorden van VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) in sociale netwerken
Look for responds of VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF). Laat een reactie achter voor VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF). VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF). Leave a respond for VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF). VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) op de google maps. Adres en contacten VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF)
Location of VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) on the google maps. Address and contacts of VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF)

Andere gerelateerde bedrijven als come VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF): De Jonghe BVBA | Kettler Benelux BVBA | VOESTERZOONS WIM | ELD Partnership C.V.B. | Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA

Other related companies as VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF): De Jonghe BVBA | Kettler Benelux BVBA | VOESTERZOONS WIM | ELD Partnership C.V.B. | Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA

VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Sint-Truiden, België. De volledige naam van het bedrijf is VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08158142089. Het bedrijf VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) bevindt zich op het adres: Hasseltsesteenweg 78,3800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF), openstaande posities, locatie van VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) is a company, that was registered 2011 in Sint-Truiden region, Belgium. Full name of company is VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF), company assigned to the tax number BE08158142089. The company VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) is located at the address: Hasseltsesteenweg 78,3800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) were not found.
The main activity of VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) is not available. You also can look at reviews of VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF), open positions, location of VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF), Sint-Truiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF), Sint-Truiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIGNERON (RECLAMEBEDRIJF), employees, financial statistics.