Invent-Plexi-View

Contactgegevens Invent-Plexi-View: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Invent-Plexi-View: address, phone, fax, email, website, opening hours

Invent-Plexi-View

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): INVENT b.v.b.a. Kmo Zone HOOGEINDE Hoogeindeken 8 bus A 9170 Sint-Gillis WAAS, België

Telefoon (phone): 03 766 11 32 03 766 11 32

Fax (fax): 03 778 19 39 03 778 19 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Invent-Plexi-View: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Invent-Plexi-View"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Invent-Plexi-View"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Invent-Plexi-View, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Invent-Plexi-View. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Invent-Plexi-View, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Invent-Plexi-View. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Invent-Plexi-View
Products information Invent-Plexi-View

BTW identificatienummer (tax): BE03143157958
Ondernemingsnummer: 2549621582
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 346,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Invent-Plexi-View zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Invent-Plexi-View
(Get full report from official database of BE for Invent-Plexi-View)

Aanvulling soorten activiteiten voor Invent-Plexi-View
Addition kinds of activities for Invent-Plexi-View

3493. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
265302. Massieve vezeldozen, partities, displayartikelen en lakens | Solid fiber boxes, partitions, display items, and sheets
26790505. Hoeden, papieren nieuwigheden: gemaakt van gekocht papier | Hats, paper novelties: made from purchased paper
33640101. Messing en bronzen sterven | Brass and bronze die-castings
50149905. Vrachtwagens banden en buizen | Truck tires and tubes

Werken bij Invent-Plexi-View: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Invent-Plexi-View: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Invent-Plexi-View. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Invent-Plexi-View. Looking for open vacancies in other companies

  • Account Manager Bouw regio Antwerpse Kempen (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in professioneel gereedschap zijn we op zoek naar een dynamische account manager. Wij zoeken iemand met commercieel talent en ervaring in de bouwsector. Je onderhoudt als account manager klantenrelaties en bezoekt nieuwe klanten in de regio Antwerpse Kempen. Deze klanten zijn vooral aannemers, bouwfirma's en andere professionelen. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Door actief te luisteren speel je in op de behoeftes van de klant. - Je biedt goede service en passende oplossingen voor jouw klantenrelaties. - Je werkt prijszettingen uit, volgt leads op en gaat actief op zoek naar opportuniteiten. - Je verzorgt een correcte rapportage in het interne systeem.

  • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

  • Grondwerker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar grondwerkers. Gespecialiseerd in nutsvoorzieningen, vooral in opdracht voor DE WATERGROEP.

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Assistant Sales Support (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch onthaal van het internationaal klantenbestand. Ondersteuning van een dynamisch verkoopsteam met administratie en aankopen. Organiseren van nationale en internationale beurzen en marketingondersteuning. Up-to-date houden van de verschillende websites en sociale media kanalen. Beheer van commerciële documentatie.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

  • Mature onderhoudstechnieker HVAC (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Volgens een vooropgestelde planning doe je het onderhoud van verschillende HVAC toestellen: warmtepompen, airconditioning, ventilatie, sanitair, .. Je werkt volledig autonoom en bent in staat om tijdig te zien wanneer een toestel aan vervanging toe is. Door je klantgerichtheid ben je het visitekaartje van de firma en lever je proper werk af.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Frituur medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DIVEYAYE

    Type: Flexijob

    helpen in de frituur, klanten bestellen, frieten bakken, vlees bakken voorbereiding en bereidingswerken

  • Zaalbediende flexi job (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Flexijob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

Zoek naar antwoorden van Invent-Plexi-View in sociale netwerken
Look for responds of Invent-Plexi-View in social networks

Lees alle opmerkingen voor Invent-Plexi-View. Laat een reactie achter voor Invent-Plexi-View. Invent-Plexi-View bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Invent-Plexi-View. Leave a respond for Invent-Plexi-View. Invent-Plexi-View on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Invent-Plexi-View op de google maps. Adres en contacten Invent-Plexi-View
Location of Invent-Plexi-View on the google maps. Address and contacts of Invent-Plexi-View

Andere gerelateerde bedrijven als come Invent-Plexi-View Invent-Plexi-View: FRESKIMO NV | Labaye Fiduciaire SPRL | Ambachtelijk Koffiehuis (Het) | Friatec N.V. | ELKA COLOR nv

Other related companies as Invent-Plexi-View: FRESKIMO NV | Labaye Fiduciaire SPRL | Ambachtelijk Koffiehuis (Het) | Friatec N.V. | ELKA COLOR nv

Invent-Plexi-View is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is Invent-Plexi-View, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03143157958. Het bedrijf Invent-Plexi-View bevindt zich op het adres: INVENT b.v.b.a. Kmo Zone HOOGEINDE Hoogeindeken 8 bus A 9170 Sint-Gillis WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 346,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Invent-Plexi-View zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Invent-Plexi-View is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Invent-Plexi-View is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Invent-Plexi-View, openstaande posities, locatie van Invent-Plexi-View op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Invent-Plexi-View is a company, that was registered 2009 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is Invent-Plexi-View, company assigned to the tax number BE03143157958. The company Invent-Plexi-View is located at the address: INVENT b.v.b.a. Kmo Zone HOOGEINDE Hoogeindeken 8 bus A 9170 Sint-Gillis WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 346,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Invent-Plexi-View were not found.
The main activity of Invent-Plexi-View is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Invent-Plexi-View is not available. You also can look at reviews of Invent-Plexi-View, open positions, location of Invent-Plexi-View on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Invent-Plexi-View, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Invent-Plexi-View, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Invent-Plexi-View, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Invent-Plexi-View, employees, financial statistics.