B & G SLEUTEL NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • B & G SLEUTEL NV
Private companiesLegal Services • B & G SLEUTEL NV

Contactgegevens B & G SLEUTEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B & G SLEUTEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

B & G SLEUTEL NV

Regio (region): Koksijde, België

Adres (address): Strandlaan 277,8670, België

Telefoon (phone): 058 51 23 36 058 51 23 36

Fax (fax): 058 52 05 22 058 52 05 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B & G SLEUTEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B & G SLEUTEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B & G SLEUTEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B & G SLEUTEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B & G SLEUTEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B & G SLEUTEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B & G SLEUTEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B & G SLEUTEL NV
Products information B & G SLEUTEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE09138946533
Ondernemingsnummer: 9764892578
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in B & G SLEUTEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B & G SLEUTEL NV
(Get full report from official database of BE for B & G SLEUTEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor B & G SLEUTEL NV
Addition kinds of activities for B & G SLEUTEL NV

221106. Tapijtwerk, tapijtwerk en wandbekleding: katoen | Upholstery, tapestry and wall coverings: cotton
01799905. Fig boomgaard | Fig orchard
07820206. Zaaien diensten, gazon | Seeding services, lawn
22530000. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
73420000. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services

Werken bij B & G SLEUTEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B & G SLEUTEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B & G SLEUTEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B & G SLEUTEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

  • Chauffeur rijbewijs C (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor het vervoeren van goederen naar particulieren en dit over heel BE.

  • Polyvalente Zaalmedewerker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je bent vriendelijk en spontaan * Je kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren * Je beheerst de Nederlandstaal perfect. * Je hebt geen probleem met weekendwerk en late avond uren

  • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • student verkoop m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de luchthaven in Oostende zijn wij opzoek naar een student. Je staat in voor de verkoop van de duty free artikelen (parfum, tabak, chocolade, ...)

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • Piping Ontwerper (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    Begeleiding van 1 tot 5 tekenaars en tekenaar/constructeurs. Controleert zelfstandig ontwerpdocumenten. Controleert en evalueert informatie van andere afdelingen, opdrachtgevers en toeleveranciers. Maakt berekeningen. Maakt ontwerpvoorstellen en schetsen. Voert controlewerkzaamheden uit op de plant. Voert technische besprekingen met opdrachtgevers in voorkomende gevallen. Zorgt ervoor, dat de door hem vervaardigde ontwerpdocumenten in overeenstemming zijn met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards. Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget. Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de leadengineer, het projectplan c.q. de opdracht.

  • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Flexijob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van B & G SLEUTEL NV in sociale netwerken
Look for responds of B & G SLEUTEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor B & G SLEUTEL NV. Laat een reactie achter voor B & G SLEUTEL NV. B & G SLEUTEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B & G SLEUTEL NV. Leave a respond for B & G SLEUTEL NV. B & G SLEUTEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B & G SLEUTEL NV op de google maps. Adres en contacten B & G SLEUTEL NV
Location of B & G SLEUTEL NV on the google maps. Address and contacts of B & G SLEUTEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come B & G SLEUTEL NV B & G SLEUTEL NV: Van Hauwe-Somers BVBA | De Wolf-Weemaes | HERDEWIJN J | Kramo N.V. | MG Information Systems

Other related companies as B & G SLEUTEL NV: Van Hauwe-Somers BVBA | De Wolf-Weemaes | HERDEWIJN J | Kramo N.V. | MG Information Systems

B & G SLEUTEL NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Koksijde, België. De volledige naam van het bedrijf is B & G SLEUTEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09138946533. Het bedrijf B & G SLEUTEL NV bevindt zich op het adres: Strandlaan 277,8670. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 168,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in B & G SLEUTEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B & G SLEUTEL NV is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B & G SLEUTEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B & G SLEUTEL NV, openstaande posities, locatie van B & G SLEUTEL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B & G SLEUTEL NV is a company, that was registered 1993 in Koksijde region, Belgium. Full name of company is B & G SLEUTEL NV, company assigned to the tax number BE09138946533. The company B & G SLEUTEL NV is located at the address: Strandlaan 277,8670. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 168,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in B & G SLEUTEL NV were not found.
The main activity of B & G SLEUTEL NV is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of B & G SLEUTEL NV is not available. You also can look at reviews of B & G SLEUTEL NV, open positions, location of B & G SLEUTEL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B & G SLEUTEL NV, Koksijde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B & G SLEUTEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B & G SLEUTEL NV, Koksijde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B & G SLEUTEL NV, employees, financial statistics.