ASM-Lettershop NV

Contactgegevens ASM-Lettershop NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASM-Lettershop NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASM-Lettershop NV

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Kempische Steenweg 144A,3500, België

Telefoon (phone): 011 21 16 16 011 21 16 16

Fax (fax): 011 24 11 01 011 24 11 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASM-Lettershop NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASM-Lettershop NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASM-Lettershop NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASM-Lettershop NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASM-Lettershop NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASM-Lettershop NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASM-Lettershop NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASM-Lettershop NV
Products information ASM-Lettershop NV

BTW identificatienummer (tax): BE02809722900
Ondernemingsnummer: 6419555664
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 229,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ASM-Lettershop NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASM-Lettershop NV
(Get full report from official database of BE for ASM-Lettershop NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASM-Lettershop NV
Addition kinds of activities for ASM-Lettershop NV

204501. Mengsels van meel en bloem, van gekochte bloem | Flours and flour mixes, from purchased flour
27590301. Reclame literatuur: drukwerk, nsk | Advertising literature: printing, nsk
33130100. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
35349902. Roltrappen, passagiers en vrachtwagens | Escalators, passenger and freight
35410603. Zagen, kracht (metaalbewerkingsmachines) | Saws, power (metalworking machinery)
38429927. Whirlpool baden, hydrotherapie apparatuur | Whirlpool baths, hydrotherapy equipment
73899952. Toeristische informatiebureau | Tourist information bureau
75320000. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops
83619904. Rehabilitatiecentrum, residentieel: incidentele gezondheidszorg | Rehabilitation center, residential: health care incidental
86319902. Medewerkersvereniging | Employees' association

Werken bij ASM-Lettershop NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASM-Lettershop NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASM-Lettershop NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASM-Lettershop NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker met Reachtruck attest (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Houthalen zijn wij opzoek naar een Reachtruckchauffeur Jouw takenpakket: - Wegzetten van bestellingen met de reahtruck - Laden en lossen van bestellingen - Bestellingen verplaatsen in het magazijn met de reachtruck - Gegevens verwerken in een computersysteem - etc. #tdljobs

  • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • TEKENAAR-WERKVOORBEREIDER PIPING (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: VENNEMAN bvba

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van projecten (ontwerp, tekenen, opvolgen werken) in samenwerking met projectverantwoordelijke .

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Hulpploegchef 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenfirma in Ardooie zijn wij op zoek naar een hulpploegchef. Samen met de ploegchef staat u in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijn voor diepvriesgroenten. U werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. U zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf opgemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. U geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met uw collega-ploegchefs die voor of na u opstarten. U geeft leiding aan een 25-tal personen. U rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

    Type: Werfreserve

    als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

Zoek naar antwoorden van ASM-Lettershop NV in sociale netwerken
Look for responds of ASM-Lettershop NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASM-Lettershop NV. Laat een reactie achter voor ASM-Lettershop NV. ASM-Lettershop NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASM-Lettershop NV. Leave a respond for ASM-Lettershop NV. ASM-Lettershop NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASM-Lettershop NV op de google maps. Adres en contacten ASM-Lettershop NV
Location of ASM-Lettershop NV on the google maps. Address and contacts of ASM-Lettershop NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ASM-Lettershop NV ASM-Lettershop NV: Allhydro nv-Internormen | Industrial Construction Services NV | Euromat-Brussels | Staes - Belgium N.V. | Usitec S.P.R.L.

Other related companies as ASM-Lettershop NV: Allhydro nv-Internormen | Industrial Construction Services NV | Euromat-Brussels | Staes - Belgium N.V. | Usitec S.P.R.L.

ASM-Lettershop NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is ASM-Lettershop NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02809722900. Het bedrijf ASM-Lettershop NV bevindt zich op het adres: Kempische Steenweg 144A,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 229,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ASM-Lettershop NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASM-Lettershop NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASM-Lettershop NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASM-Lettershop NV, openstaande posities, locatie van ASM-Lettershop NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASM-Lettershop NV is a company, that was registered 2003 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is ASM-Lettershop NV, company assigned to the tax number BE02809722900. The company ASM-Lettershop NV is located at the address: Kempische Steenweg 144A,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 229,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ASM-Lettershop NV were not found.
The main activity of ASM-Lettershop NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ASM-Lettershop NV is not available. You also can look at reviews of ASM-Lettershop NV, open positions, location of ASM-Lettershop NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASM-Lettershop NV, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASM-Lettershop NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASM-Lettershop NV, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASM-Lettershop NV, employees, financial statistics.