QUALIMANDJARO BVBA

Contactgegevens QUALIMANDJARO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUALIMANDJARO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUALIMANDJARO BVBA

Regio (region): Hamme, België

Adres (address): Broekstraat 154,9220, België

Telefoon (phone): 052 48 12 50 052 48 12 50

Fax (fax): 052 47 03 62 052 47 03 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUALIMANDJARO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUALIMANDJARO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUALIMANDJARO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUALIMANDJARO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUALIMANDJARO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUALIMANDJARO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUALIMANDJARO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUALIMANDJARO BVBA
Products information QUALIMANDJARO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08792877197
Ondernemingsnummer: 8280639648
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 321,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in QUALIMANDJARO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUALIMANDJARO BVBA
(Get full report from official database of BE for QUALIMANDJARO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUALIMANDJARO BVBA
Addition kinds of activities for QUALIMANDJARO BVBA

26790502. Creeppapier of Crêpe Papierproducten: aangekocht materiaal | Crepe paper or crepe paper products: purchased material
42120400. Verhuizen diensten | Moving services
51690601. Essentiële oliën | Essential oils
58120203. Ijsstandjes of zuivelstaven | Ice cream stands or dairy bars
79410100. Professionele en semi-professionele sportclubs | Professional and semi-professional sports clubs

Werken bij QUALIMANDJARO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUALIMANDJARO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUALIMANDJARO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUALIMANDJARO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

  • Calculator bouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator word je ingeschakeld in het team van de Sales en sta je in voor de kostprijsberekening van de projecten.

  • Voedingsdeskundige - orthomoleculair therapeut (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezondheids-en fitnesscentrum regio Wervik zoeken wij een voedingsdeskundige met kennis orthomoleculaire therapie. Je zal ingezet worden als voedingsdeskundige waarbij je heel persoonlijk (one-to-one) te werk zal gaan met de klanten. Je geeft hen advies, beantwoordt hun vragen en stelt schema's op. Daarnaast zal je ook soms in de winkel staan en daar de klanten advies geven, afrekenen, ...

  • Gemotiveerde Lasser HA (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een gemotiveerde lasser die goesting heeft om het bedrijf te versterken! Je werkt dagelijks binnen een klein team lassers die met veel enthousiasme hun kennis en ervaring met jou willen delen.

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • student m/v voor bediening restaurant vrijdag- en zaterdagavond (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal verantwoordelijk zijn voor het helpen met de afwas in de keuken van de zaak. Daarnaast sta je ook in de zaal en zul je tafels opdienen en afruimen.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • Account Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAIRWISE

    Type: Vaste Job

    Je informeert potentiële exposanten over de verschillende vakbeurzen en de deelnamemogelijkheden. Je begeleidt de exposanten bij hun voorbereidingen voor de beurs, je bezoekt hen tijdens de beurs en je beantwoordt hun vragen na de beurs. Je zorgt ervoor dat de beurs binnen België en Luxemburg bekend is, je verzorgt de communicatie naar de bezoekers toe. Je brengt de vakpers op de hoogte van de verschillende beurzen Dit houdt o.a. in: actief potentiële accounts in kaart brengen en benaderen (via telefoon / brief / e-mail) onderhouden van bestaande relaties beurs van A tot Z opvolgen zorgen voor een verzorgde administratie en adressenbestand omzetten van info naar vlotte, aantrekkelijke teksten en brieven (NL, FR, EN) perslijsten opstellen, persmappen samenstellen, persbijeenkomsten organiseren update van de website nauwe samenwerking met onze collega’s in Nederland en in Düsseldorf (Duits & Engels) een aantal keer per jaar verplaatsingen naar Düsseldorf in het kader van de vakbeurzen

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

Zoek naar antwoorden van QUALIMANDJARO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of QUALIMANDJARO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUALIMANDJARO BVBA. Laat een reactie achter voor QUALIMANDJARO BVBA. QUALIMANDJARO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUALIMANDJARO BVBA. Leave a respond for QUALIMANDJARO BVBA. QUALIMANDJARO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUALIMANDJARO BVBA op de google maps. Adres en contacten QUALIMANDJARO BVBA
Location of QUALIMANDJARO BVBA on the google maps. Address and contacts of QUALIMANDJARO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come QUALIMANDJARO BVBA QUALIMANDJARO BVBA: Somaclim SPRL | GMAN-GASPAR | De Bock L V | ARB-Athalys Rental Brussels | overshot

Other related companies as QUALIMANDJARO BVBA: Somaclim SPRL | GMAN-GASPAR | De Bock L V | ARB-Athalys Rental Brussels | overshot

QUALIMANDJARO BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Hamme, België. De volledige naam van het bedrijf is QUALIMANDJARO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08792877197. Het bedrijf QUALIMANDJARO BVBA bevindt zich op het adres: Broekstraat 154,9220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 321,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in QUALIMANDJARO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QUALIMANDJARO BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUALIMANDJARO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUALIMANDJARO BVBA, openstaande posities, locatie van QUALIMANDJARO BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

QUALIMANDJARO BVBA is a company, that was registered 2007 in Hamme region, Belgium. Full name of company is QUALIMANDJARO BVBA, company assigned to the tax number BE08792877197. The company QUALIMANDJARO BVBA is located at the address: Broekstraat 154,9220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 321,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in QUALIMANDJARO BVBA were not found.
The main activity of QUALIMANDJARO BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of QUALIMANDJARO BVBA is not available. You also can look at reviews of QUALIMANDJARO BVBA, open positions, location of QUALIMANDJARO BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUALIMANDJARO BVBA, Hamme: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUALIMANDJARO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUALIMANDJARO BVBA, Hamme: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUALIMANDJARO BVBA, employees, financial statistics.