DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL

Contactgegevens DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL

Regio (region): Philippeville (Villers-le-Gambon), België

Adres (address): Rue de Givet 42,5600, België

Telefoon (phone): 071 66 74 92 071 66 74 92

Fax (fax): 071 61 55 92 071 61 55 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL
Products information DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08394897460
Ondernemingsnummer: 1623748779
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL
(Get full report from official database of BE for DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL
Addition kinds of activities for DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL

2098. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
495902. Ziektebestrijding | Disease control
10610201. Manganietwinning | Manganite mining
22519903. Tights, vrouwen | Tights, women's
22730402. Tapijten, textielvezel | Carpets, textile fiber
36210106. Motor generator sets | Motor generator sets
38290407. Treksterkte testen apparatuur | Tensile strength testing equipment
59619925. Elektronisch winkelen | Electronic shopping
87410000. Management diensten | Management services

Werken bij DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meulebeke zoeken we voor directe opstart een grondwerker/wegenwerker. Je gaat manueel aan de slag in de grond-, beton-, stabilisatie-, afbraak- en recyclagewerken.

  • Project- en werfleider infrastructuurwerken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project-/werkleider sta je voornamelijk in voor: - projectvoorbereiding - technische en/of administratieve opvolging van projecten - contact onderhouden met leveranciers, studiebureaus, opdrachtgevers en onderaannemers - opmaken van vorderingsstaten - planning van verschillende deelwerven

  • Heftruckbestuurder (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Technieker Sanitair (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

  • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL-Language Centers (www.cll.be) ist eine Sprachschule, die Fremdsprachentraining für Unternehmen, öffentliche Einrichtungen, Erwachsene, Kinder und Jugendliche organisiert. CLL unterrichtet 27 Sprachen in seinen 4 Zentren, in staatlichen Behörden und in Unternehmen.*******Wir suchen zurzeit: DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) Für eine staatliche Behörde in Brüssel (Sektor : Politik) Status: freiberuflich Aufgaben: - Leitung von Deutschkursen in kleinen Gruppen - Lehrtätigkeit im Bereich Deutsch als Fremdsprache zur Vermittlung fachsprachlicher Deutschkenntnisse - Konversation & (Revision) Grammatik

Zoek naar antwoorden van DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL. Laat een reactie achter voor DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL. DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL. Leave a respond for DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL. DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL op de google maps. Adres en contacten DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL
Location of DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL on the google maps. Address and contacts of DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL: PARMENTIER BERNARD-COMBLIN MANUELLA | Wydouw G | BESCHERMDE WERKPLAATS WAG | Advice and Sales | GALLERY-HELGAAMANT BVBA

Other related companies as DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL: PARMENTIER BERNARD-COMBLIN MANUELLA | Wydouw G | BESCHERMDE WERKPLAATS WAG | Advice and Sales | GALLERY-HELGAAMANT BVBA

DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Philippeville (Villers-le-Gambon), België. De volledige naam van het bedrijf is DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08394897460. Het bedrijf DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Givet 42,5600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL, openstaande posities, locatie van DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL is a company, that was registered 2003 in Philippeville (Villers-le-Gambon) region, Belgium. Full name of company is DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL, company assigned to the tax number BE08394897460. The company DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL is located at the address: Rue de Givet 42,5600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL were not found.
The main activity of DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL is not available. You also can look at reviews of DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL, open positions, location of DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL, Philippeville (Villers-le-Gambon): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL, Philippeville (Villers-le-Gambon): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL, employees, financial statistics.