DENSERCO SA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • DENSERCO SA
Private companiesFood Stores • DENSERCO SA

Contactgegevens DENSERCO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DENSERCO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DENSERCO SA

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Schaarbeekse Haardstraat 105,1030, België

Telefoon (phone): 02 216 10 42; 0475 23 80 70 02 216 10 42; 0475 23 80 70

Fax (fax): 02 215 13 35 02 215 13 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DENSERCO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DENSERCO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DENSERCO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DENSERCO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DENSERCO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DENSERCO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DENSERCO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DENSERCO SA
Products information DENSERCO SA

BTW identificatienummer (tax): BE01671264648
Ondernemingsnummer: 8786834716
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DENSERCO SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DENSERCO SA
(Get full report from official database of BE for DENSERCO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DENSERCO SA
Addition kinds of activities for DENSERCO SA

3482. Wapenmunitie | Small arms ammunition
472901. Transport ticket kantoren | Transportation ticket offices
20920202. Fish Sticks | Fish sticks
34329903. Plastic armaturen armaturen, montage | Plastic plumbing fixture fittings, assembly
36340507. Verwarmingskussens, elektrisch | Heating pads, electric
58120309. Eten bars | Food bars
59490102. Stof, restanten | Fabric, remnants

Werken bij DENSERCO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DENSERCO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DENSERCO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DENSERCO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Team Coach Callcenter te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter te Hasselt zijn we op zoek naar een team leader Taken: call agents aansturen om hun sales speech aan de telefoon te optimaliseren call agents bijstaan bij het invullen van excelfiles en/of CRM systemen scripten voor telefonische prospectie opmaken voor diverse projecten juiste adressen selecteren uit database waarop telefonische prospectie kan uitgevoerd wordenProjecten telefonische prospectie: b-t-b telefonische prospectie = vastleggen van afspraken zeer diverse projecten in de volgende sectoren: software, automotive, diensten, kleding, olie, pharma,...

  • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

    Regio: LEFFINGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • Jobstudenten M/V - Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze nieuwe vestiging te Sint Katelijne zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • flexi (m/v) gezocht om op zaterdag bij te verdienen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor een gezellige horecazaak te Sint-Truiden zijn we op zoek naar flexi medewerker voor de afwas (m/v). Je bent elke zaterdagavond beschikbaar van 17u30 tot en met 22u30.

Zoek naar antwoorden van DENSERCO SA in sociale netwerken
Look for responds of DENSERCO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DENSERCO SA. Laat een reactie achter voor DENSERCO SA. DENSERCO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DENSERCO SA. Leave a respond for DENSERCO SA. DENSERCO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DENSERCO SA op de google maps. Adres en contacten DENSERCO SA
Location of DENSERCO SA on the google maps. Address and contacts of DENSERCO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DENSERCO SA DENSERCO SA: Unie voor het Brood-, Banket-, Chocolade- en Ijsbedrijf cvba | Ter Wichmaele | ZZlite | Sport plante ASBL | psychcom-research vzw

Other related companies as DENSERCO SA: Unie voor het Brood-, Banket-, Chocolade- en Ijsbedrijf cvba | Ter Wichmaele | ZZlite | Sport plante ASBL | psychcom-research vzw

DENSERCO SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is DENSERCO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01671264648. Het bedrijf DENSERCO SA bevindt zich op het adres: Schaarbeekse Haardstraat 105,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 415,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DENSERCO SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DENSERCO SA is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DENSERCO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DENSERCO SA, openstaande posities, locatie van DENSERCO SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DENSERCO SA is a company, that was registered 2003 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is DENSERCO SA, company assigned to the tax number BE01671264648. The company DENSERCO SA is located at the address: Schaarbeekse Haardstraat 105,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 415,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DENSERCO SA were not found.
The main activity of DENSERCO SA is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DENSERCO SA is not available. You also can look at reviews of DENSERCO SA, open positions, location of DENSERCO SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DENSERCO SA, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DENSERCO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DENSERCO SA, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DENSERCO SA, employees, financial statistics.