Cejamin-Intercompta SC

Contactgegevens Cejamin-Intercompta SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cejamin-Intercompta SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cejamin-Intercompta SC

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Zeecrabbestraat 30,1180, België

Telefoon (phone): 02 374 30 19 02 374 30 19

Fax (fax): 02 374 33 27 02 374 33 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cejamin-Intercompta SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cejamin-Intercompta SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cejamin-Intercompta SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cejamin-Intercompta SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cejamin-Intercompta SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cejamin-Intercompta SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cejamin-Intercompta SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cejamin-Intercompta SC
Products information Cejamin-Intercompta SC

BTW identificatienummer (tax): BE09584167480
Ondernemingsnummer: 1224395751
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 310,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Cejamin-Intercompta SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cejamin-Intercompta SC
(Get full report from official database of BE for Cejamin-Intercompta SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cejamin-Intercompta SC
Addition kinds of activities for Cejamin-Intercompta SC

7623. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
208300. Mout | Malt
15319900. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
22111212. Pin strepen, katoen | Pin stripes, cotton
23920504. Handdoeken, stof en nonwoven: gemaakt van aangekochte materialen | Towels, fabric and nonwoven: made from purchased materials
36510202. Videocamera-audio-recorders, huishoudelijk gebruik | Video camera-audio recorders, household use
50320305. Terra Cotta | Terra cotta
58120314. Snack bar | Snack bar
92290103. Openbare Veiligheidsstatistiekencentrum, Overheid | Public safety statistics center, government

Werken bij Cejamin-Intercompta SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cejamin-Intercompta SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cejamin-Intercompta SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cejamin-Intercompta SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

  • Magazijnmedewerker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

  • Accountmanager KMO (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Je identificeert en introduceert onze diensten bij prospecten in KMO’s. Na behoefteanalyse vertaal je de noden van (potentiële) klanten in geïntegreerde oplossingen. Zo bouw je actief professionele relaties uit met de doelgroep KMO’s, boekhouders/accountants en zelfstandigen in jouw regio, met doelstelling de klantenportefeuille verder uit te breiden. Door een punctuele opvolging en actuele kennis ben je hét aanspreekpunt voor de werkgever bij het nemen van beslissingen omtrent zijn personeelsbeleid. Verder denk je mee aan een commercieel plan voor jouw regio en rapporteer je rechtstreeks aan de salesmanager.

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • Shop Manager (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van Cejamin-Intercompta SC in sociale netwerken
Look for responds of Cejamin-Intercompta SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cejamin-Intercompta SC. Laat een reactie achter voor Cejamin-Intercompta SC. Cejamin-Intercompta SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cejamin-Intercompta SC. Leave a respond for Cejamin-Intercompta SC. Cejamin-Intercompta SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cejamin-Intercompta SC op de google maps. Adres en contacten Cejamin-Intercompta SC
Location of Cejamin-Intercompta SC on the google maps. Address and contacts of Cejamin-Intercompta SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Cejamin-Intercompta SC Cejamin-Intercompta SC: Eurocircuits BVBA | Onyx Traiteur | S.S.P. | Instituut de Pélichy | ATH

Other related companies as Cejamin-Intercompta SC: Eurocircuits BVBA | Onyx Traiteur | S.S.P. | Instituut de Pélichy | ATH

Cejamin-Intercompta SC is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is Cejamin-Intercompta SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09584167480. Het bedrijf Cejamin-Intercompta SC bevindt zich op het adres: Zeecrabbestraat 30,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 310,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Cejamin-Intercompta SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cejamin-Intercompta SC is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cejamin-Intercompta SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cejamin-Intercompta SC, openstaande posities, locatie van Cejamin-Intercompta SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cejamin-Intercompta SC is a company, that was registered 1989 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is Cejamin-Intercompta SC, company assigned to the tax number BE09584167480. The company Cejamin-Intercompta SC is located at the address: Zeecrabbestraat 30,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 310,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Cejamin-Intercompta SC were not found.
The main activity of Cejamin-Intercompta SC is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cejamin-Intercompta SC is not available. You also can look at reviews of Cejamin-Intercompta SC, open positions, location of Cejamin-Intercompta SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cejamin-Intercompta SC, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cejamin-Intercompta SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cejamin-Intercompta SC, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cejamin-Intercompta SC, employees, financial statistics.