Corman Ch

Contactgegevens Corman Ch: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Corman Ch: address, phone, fax, email, website, opening hours

Corman Ch

Regio (region): Charleroi (Marcinelle), België

Adres (address): Rue du Vieux Moulin 110,6001, België

Telefoon (phone): 071 43 84 25 071 43 84 25

Fax (fax): +32 (53) 116-90-66 +32 (53) 116-90-66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Corman Ch: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Corman Ch"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Corman Ch"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Corman Ch, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Corman Ch. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Corman Ch, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Corman Ch. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Corman Ch
Products information Corman Ch

BTW identificatienummer (tax): BE08450378417
Ondernemingsnummer: 5961700439
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 397,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Corman Ch zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Corman Ch
(Get full report from official database of BE for Corman Ch)

Aanvulling soorten activiteiten voor Corman Ch
Addition kinds of activities for Corman Ch

32720802. Monumenten, beton | Monuments, concrete
50870603. Betongraven en kisten | Concrete burial vaults and boxes
51310206. Millinery levert | Millinery supplies
73899959. Herwinning of explosie van explosieven | Explosives recovery or extraction services
75340000. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
89991002. Informatiebureau | Information bureau

Werken bij Corman Ch: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Corman Ch: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Corman Ch. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Corman Ch. Looking for open vacancies in other companies

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP Olen - Noordewijk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • Nespresso Coffee Advisor te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

  • Verantwoordelijke Technische Dienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOPRACO

    Type: Vaste Job

    De Belgische SOPRACO Groep is een voorname leverancier van vlees in Europa. De groep integreert de volledige productieketen en levert gecontroleerd kwaliteitsvlees. In het kader van onze groei zijn wij voor onze technisch afdeling op zoek naar een Verantwoordelijke technische dienst De technische dienst staat in voor het preventief onderhoud van machines en productielijnen alsook herstellingswerkzaamheden · Je coördineert de technische dienst · Je maakt werkplanningen op aan de hand van een planningssoftware · Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoeringen van de werkzaamheden · Je werkt actief mee op de werkvloer · Je werkt mee aan grote en kleine technische projecten (machinepark, infrastructuur, bouw…) · Je vraagt offertes op voor aankoop van en herstellingen aan het technisch materieel · Je staat in voor de inventaris van het machinepark · Je maakt deel uit van het preventieteam

  • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HEYARU Engineering

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

  • Lijn operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Herentals die tewerkgesteld zijn in de voeding zijn wij op zoek naar een lijn operator afvul- en etiketteerinstallaties. Jij zal instaan voor het afvullen van de sauzen en etiketteren volgens productieplanning, ondersteunen van de proces operator en uitvoeren wekelijkse reiniging . Ben jij een flexibel, stressbestendig en communicatieve teamplayer? Contacteer ons dan zo snel mogelijk! [email protected] 014/860804

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

Zoek naar antwoorden van Corman Ch in sociale netwerken
Look for responds of Corman Ch in social networks

Lees alle opmerkingen voor Corman Ch. Laat een reactie achter voor Corman Ch. Corman Ch bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Corman Ch. Leave a respond for Corman Ch. Corman Ch on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Corman Ch op de google maps. Adres en contacten Corman Ch
Location of Corman Ch on the google maps. Address and contacts of Corman Ch

Andere gerelateerde bedrijven als come Corman Ch Corman Ch: Leboutte Béton Marloie SPRL | THOMAS ET CHABOT Imprimerie SPRL | Naessens Christophe NV | Rosace sprl | Teliwelcom

Other related companies as Corman Ch: Leboutte Béton Marloie SPRL | THOMAS ET CHABOT Imprimerie SPRL | Naessens Christophe NV | Rosace sprl | Teliwelcom

Corman Ch is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Charleroi (Marcinelle), België. De volledige naam van het bedrijf is Corman Ch, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08450378417. Het bedrijf Corman Ch bevindt zich op het adres: Rue du Vieux Moulin 110,6001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 397,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Corman Ch zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Corman Ch is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Corman Ch is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Corman Ch, openstaande posities, locatie van Corman Ch op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Corman Ch is a company, that was registered 2016 in Charleroi (Marcinelle) region, Belgium. Full name of company is Corman Ch, company assigned to the tax number BE08450378417. The company Corman Ch is located at the address: Rue du Vieux Moulin 110,6001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 397,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Corman Ch were not found.
The main activity of Corman Ch is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Corman Ch is not available. You also can look at reviews of Corman Ch, open positions, location of Corman Ch on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Corman Ch, Charleroi (Marcinelle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Corman Ch, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Corman Ch, Charleroi (Marcinelle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Corman Ch, employees, financial statistics.