Bureau J Everaets & Associés SC

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • Bureau J Everaets & Associés SC
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • Bureau J Everaets & Associés SC

Contactgegevens Bureau J Everaets & Associés SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau J Everaets & Associés SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau J Everaets & Associés SC

Regio (region): Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België

Adres (address): François Desmedtstraat 45,1150, België

Telefoon (phone): 02 772 28 64 02 772 28 64

Fax (fax): 02 772 12 20 02 772 12 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau J Everaets & Associés SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau J Everaets & Associés SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau J Everaets & Associés SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau J Everaets & Associés SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau J Everaets & Associés SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau J Everaets & Associés SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau J Everaets & Associés SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau J Everaets & Associés SC
Products information Bureau J Everaets & Associés SC

BTW identificatienummer (tax): BE08884887695
Ondernemingsnummer: 8925262451
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 766,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bureau J Everaets & Associés SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau J Everaets & Associés SC
(Get full report from official database of BE for Bureau J Everaets & Associés SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau J Everaets & Associés SC
Addition kinds of activities for Bureau J Everaets & Associés SC

352305. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
20330201. Jam, inclusief imitatie: verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, including imitation: packaged in cans, jars, etc.
35420500. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
41739901. Bus terminal operatie | Bus terminal operation
59619914. Cadeauartikelen, postorder | Gift items, mail order
80420105. Visuele opleidingsspecialist optometrist | Visual training specialist optometrist

Werken bij Bureau J Everaets & Associés SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau J Everaets & Associés SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau J Everaets & Associés SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau J Everaets & Associés SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Industrieel elektricien / bordenbouwer m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beschik jij over een grondige kennis van industriële elektriciteit? Adecco Zeebrugge kan jou aan een interessante job helpen. Als industrieel bordenbouwer bouw je zelfstandig elektrische stuur- en regelborden (op basis van een installatieschema of bord lay-out). Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf het montageraam. Verder plaats je de onderdelen & componenten (oa draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten) en test je de kast.

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • MONTEUR HOUTBOUW (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: TERRYN TIMBER PRODUCTS - SPANBO-KORLAM

    Type: Vaste Job

    Als monteur houtbouw maak je deel uit van een dynamisch montage team. en rol waarin je het verschil kan maken. Na een doorgedreven opleiding sta je samen met je collega's in voor de montage van de gelamelleerde houten spanten of CLT panelen. Je rapporteert aan de ploegverantwoordelijke. De werven zijn eerder van korte duur en kunnen zich over heel vlaanderen bevinden. Occasioneel uitslapen in de nabije omgeving van een werk schrikt je niet af.

  • POLYVALENTE ZAALMEDEWERKER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DE BOEIE

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een polyvalente kracht. Je zet de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, enz. Je helpt bij de bediening, je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes. Je zet de tafel klaar voor de volgende klant. Je wordt ook ingezet achter de bar.

  • Gumption - SAP Consultants (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   Ask anyone at Thevaluechain why he or she likes working for the company and the answer will be: because of the great atmosphere and the professionalism. You can let your hair down every now and again. Correction, you must :-).  Watch the Red Devils together. Have a drink in the evening. Colleagues you like hanging out with in your spare time are a rare commodity, but not at Thevaluechain.     Your profile A good overview of the complete SAP for Logistics or Utilities solution. Familiar with one or more of the following SAP domains (SAP SD, SAP MM, SAP PM, SAP PP, SAP PS, SAP WM, ...) Strong interest in S/4 Hana A solid technical and/or functional knowledge of SAP  Good knowledge of French, English and/or Dutch   Our offer   It's impossible to define 'a great atmosphere'. You can't Google it. Ask someone what they mean, and you get the usual responses. We have a close team. Everyone is very open. There's lots of personal contact.  When you walk around for a day at Thevaluechain offices you will see it. You will understand what our consultants mean. They like working. They are proud of their company. Of their profession. They'll happily tell you all about the family feel. Lifelong learning is one of the cornerstones of Thevaluechain. With the Solution Evenings where the consultants refine their expertise. Or the workgroups on the latest technologies. Or the coaching sessions personal skills to leadership.     About Thevaluechain   Thevaluechain helps companies to speed up and increase the business value of SAP. As a trusted partner, we aim for the total approach with smart innovation, simplification and sustainability. We go beyond simple: with functional and technical expertise and an unconditional commitment we convert the implementation into a unique differentiator. The 200 consultants of Thevaluechain are a colourful bunch. As is normal in any healthy business. A mix of specialists and generalists, techies and lateral thinkers, out-and-out experts and sharp sales staff, newbies and veterans. What do they share? Their drive. They are professional without being rigid. Independent yet sociable.     Would you like to add value to our team?   As Thevaluechain is growing fast - with new offices in Belgium (Wavre), The Netherlands, Luxembourg and Switzerland. We are looking for SAP consultants from all seniority levels.  And we are eager to get them on board as soon as possible!    Our promise to you: You'll be respected, your initiative will be encouraged, your career and professional development will be our top priorities, you'll be remunerated based on merit and performance, you'll constantly learn, no matter how experienced you are.     Interested?   Thevaluechain looks forward to receiving your application! 

Zoek naar antwoorden van Bureau J Everaets & Associés SC in sociale netwerken
Look for responds of Bureau J Everaets & Associés SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau J Everaets & Associés SC. Laat een reactie achter voor Bureau J Everaets & Associés SC. Bureau J Everaets & Associés SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau J Everaets & Associés SC. Leave a respond for Bureau J Everaets & Associés SC. Bureau J Everaets & Associés SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau J Everaets & Associés SC op de google maps. Adres en contacten Bureau J Everaets & Associés SC
Location of Bureau J Everaets & Associés SC on the google maps. Address and contacts of Bureau J Everaets & Associés SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau J Everaets & Associés SC Bureau J Everaets & Associés SC: Aussems Th | DE BECK koeltechniek BVBA | Biyik D | Ahrend | Interieur et Interieur sprl

Other related companies as Bureau J Everaets & Associés SC: Aussems Th | DE BECK koeltechniek BVBA | Biyik D | Ahrend | Interieur et Interieur sprl

Bureau J Everaets & Associés SC is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau J Everaets & Associés SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08884887695. Het bedrijf Bureau J Everaets & Associés SC bevindt zich op het adres: François Desmedtstraat 45,1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 766,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bureau J Everaets & Associés SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau J Everaets & Associés SC is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau J Everaets & Associés SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau J Everaets & Associés SC, openstaande posities, locatie van Bureau J Everaets & Associés SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bureau J Everaets & Associés SC is a company, that was registered 1995 in Brussel (Sint-Pieters-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Bureau J Everaets & Associés SC, company assigned to the tax number BE08884887695. The company Bureau J Everaets & Associés SC is located at the address: François Desmedtstraat 45,1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 766,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bureau J Everaets & Associés SC were not found.
The main activity of Bureau J Everaets & Associés SC is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau J Everaets & Associés SC is not available. You also can look at reviews of Bureau J Everaets & Associés SC, open positions, location of Bureau J Everaets & Associés SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau J Everaets & Associés SC, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau J Everaets & Associés SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau J Everaets & Associés SC, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau J Everaets & Associés SC, employees, financial statistics.